Demet Akalın'dan kadın takipçisine sert yanıt!

Güncelleme Tarihi:

Demet Akalından kadın takipçisine sert yanıt
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 13:53

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın 17 Mart Perşembe günü yapılacak olan konseri, Ankara’da yaşanan terör olayı nedeniyle ertelendi. Erteleme haberini sosyal medya üzerinden duyuran Akalın’a takipçisinin yaptığı yorum olay oldu. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

13 Mart’ta Ankara’da yaşanan terör olayının ardından birçok ünlü yakın tarihlerde yapacağı konserlerini iptal etmeye başladı. Konserini iptal eden ünlülerden biri de Demet Akalın oldu.

Ünlü sanatçı sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı ve Ankara’da yaşanan acı olay sebebiyle 17 Mart Perşembe günü yapılacak olan konserinin 31 Mart Perşembe gününe ertelendiğini duyurdu.

Demet Akalın’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın altına bir takipçisinden gelen yorumu ünlü sanatçıyı çileden çıkarttı.

Demet Akalından kadın takipçisine sert yanıt

Takipçisinden gelen “Bomba patlar ölürüz diye erteliyorlar, yas tuttukları için değil” yorumu ile çılgına dönen ünlü şarkıcı bu yoruma sert sözlerle yanıt verdi.

Haberin Devamı

Kendisini eleştiren takipçisinin sert bir şekilde karşılık veren Akalın şu sözleri söyledi: “1 saat önce yazdıkların ne peki! Full makyajınla ‘hayat devam ediyor’ yazmışsın! ‘Lahana turşusu’ sözü tam da senin için!!! B.k atarken önce elindeki b.ku temizle emi!”

BAKMADAN GEÇME!