D&R’ın 74’üncü mağazası Ankara’da açıldı

Güncelleme Tarihi:

D&R’ın 74’üncü mağazası Ankara’da açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2007 00:00

D&R’ın 74’üncü mağazası dün Ankara’daki CEPA Alışveriş Merkezinde açıldı. Doğan Yayın Holding CEO ve Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ, Doğan Holding Yönetim Kurulu üyesi Refik Aras ve D&R Genel Müdürü Kürşat Demircioğlu’nun açılışını yaptığı mağaza, ilk günden Ankara CEPA’da, keyifli kitap ve müzik ürünleri alışverişinin adresi oldu.

Açılış törenine, Doğan Yayın Holding Başkan Yardımcısı Yalçın Balcı, Ankara İdari Koordinatörü Barbaros Muratoğlu ve Milliyet Gazetesi Ankara İdare Temsilcisi Vedat Büyükyılmaz da katıldı. Konuklar arasında AKP Bayburt Milletvekili Ülkü Güney, ATO Başkanı Sinan Aygün, Güven Hastanesi’nin sahibi eski milletvekili Ahmet Küçükel ve sanatçı Ferhat Göçer de dikkat çekti.

ALTINCI MAĞAZA: İlk mağazasını 1997 yılında açan D&R, CEPA’daki açılışın ardından Ankara’daki mağaza sayısını altıya çıkardı. 1.300 metrekare alan üzerine kurulu D&R mağazasında yerli ve yabancı kitap, dergi ve müzik ürünleri, hobi ve multi medya grupları ile 85 bin çeşit ürün yeralıyor. Ankara CEPA D&R, özel oturma alanları, dinleme istasyonları, okuma bölümlerinin yanısıra bir gelenek haline gelen imza günleri, partiler, galalar ile alışveriş molalarının keyifli bir adresi olmayı hedefliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!