Cumartesi ateşi sönmeden

Güncelleme Tarihi:

Cumartesi ateşi sönmeden
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2005 00:00

Tita’dan alışveriş yap

Neşeli, renkli ve eğlenceli koleksiyonlarıyla dikkat çeken Tita, kış sezonu için hazırladığı yeni kreasyonuyla bu hafta sonu Cevahir Alışveriş Merkezi’nde açılan yeni mağazasında. Her sezon 4 ana koleksiyon hazırlayan Tita, bu kış haki, mürdüm ve morun tonlarını öne çıkartıyor. Montlardan trikolara, bolerolardan atkı ve berelere kadar farklı model ve renklerde ürünler sunan Tita’da denimler, patchwork baskılı ve işlemeli tişörtler de var. Tita İstanbul, İzmit, İzmir, Antalya ve Bodrum’da satılıyor. W: tita.com.tr

Punto’da hamsili pilav ye

Her katında ayrı bir konseptle müdavimlerini ağırlayan Punto’nun son yeniliği hamsili pilav. Salatası ile birlikte sadece 5 YTL. Sakin ve romantik bir gece geçirmek isteyenlere şömineli katı öneriyoruz. Şarap, sucuk, şömine ateşi ve mumlar, çiftler ve grupların tercihi. Giriş katı, barda takılmak isteyenlere, üst kat ise özel dekoru ve rahat koltukları ile hem kalabalık gruplara hem de kalabalığın arasında rahatsız olmak istemeyenlere hitap ediyor. A: İstiklal Cad., Bekar Sok., No: 28, Beyoğlu. T: 0212 249 10 71.

Akşamüstü caz keyfi yap

Profesyonel müzik hayatına 15 yaşında başlayan Arsunan; Janet Jackson, İsveç ’in süper starı Lil Babs, vokal cazın güçlü sesi Patti Austin gibi dünyaca ünlü sanatçılarla birlikte sahne aldı. Türkiye’de ise Onno Tunç, Sezen Aksu, Sertab Erener, Zuhal Olcay, Fatih Erkoç, Levent Yüksel gibi dev isimlerle çalıştı. Aşkın Arsunan ve grubu Blue Print Project geçen sene akşamüstleri canlı performanslarıyla Niş’teydi. Cazlı akşamüstleri bu sene de devam ediyor. Bu sene sürprizlere açık olun; yurtiçi ve yurtdışından gelen caz müzisyenlerinin katılımıyla sürpriz jam sessionlar yapılacak. Niş, Abdi İpekçi Cad. 44/3, Nişantaşı. T: 0212 296 95 55.

Sinemaya git

Bilgi Üniversitesi’nin ‘Bilgi’de Sinema’ programında bugün bunlar var: 13.00, Inferno; 15.00, Five Obstructions, 17.00, Notre Musique. Tüm filmler Dolapdere Sinema Salonu’nda. M: bilgi@bilgi.edu.tr W: bilgi.edu.tr

Eğlenceli gecelerde pırıl pırıl ol

Eczanelerde satılan doğal içerikli güzellik ürünleri yapan Autrepart’ın yeni bir vücut kremi var. Su bazlı simli vücut kremi; A ve E vitaminli mikro kapsülleri ile cildinizin yeniden yapılanmasına yardımcı olurken, dşarıdakiler sizi pırıl pırıl parlayan teninizle ve mis gibi kokunuzla fark edecek. Çünkü bu krem kestane şekeri ve yaban mersini kokuyor. W: eczanemonline.com.tr

Göksel’i sahnede izle

Arka Bahçem adlı albümüyle depresyondan çıktığını ve üstelik de yaramaz bir çocuk olduğunu kanıtlayan Göksel, bu gece Olympia Wish Club’da sahnede. Konserde, MTV World Chart Express’de 1 numaraya kadar yükselen çıkış şarkısı ‘Karar Verdim’den Depresyon’a kadar en sevilen Göksel şarkıları var. Konser gece yarısı başlıyor. Olimpia Wish Club, İstiklal Caddesi, Acara Sokak, Mısır Apartmanı No: 2, Galatasaray. Biletler Biletix’te 22,5 YTL, kapıda 20 YTL.

T: 0212 244 04 42.

Biranın tarihini öğren

Efes Pilsen ve Tarih Vakfı işbirliğiyle hazırlanan ‘Efes Pilsen ile Biranın Sergisi’ Darphane-i Amire Binaları’nda 14 Kasım’a kadar gezilebilir. Sergide biranın tarihi ve kökenleri, dünyada ve Türkiye’deki gelişimi, bira üretimi ve tipleri, sosyal hayattaki yeri gibi konular özel bir arşivle anlatılıyor. Birayı Sümerler, Hititler ve eski Mısır’dan başlayarak ele alan ve sanayi devrimi etkisiyle birlikte günümüze kadar taşıyan, aynı zamanda Anadolu, Avrupa, Osmanlı ve Türkiye’deki bira tarihini de ele alan bu sergi görsel yazılı malzemeler, filmler ve üretim bandını anımsatan enstalasyon ile dinamik bir yapıda hazırlandı. Yüzyılın başında Bomonti’de bulunan bira bahçesinin orijinal görüntüsü eşliğinde ve formunda tasarlanan bira bahçesi ise sergiyi gezenleri geçmiş yılların nostaljik atmosferine götürüyor. Sergi 10.00-18.30 arası açık. Gezdikten sonra kendiniz en yakındaki biracıya atın!

Babylon’da De Phazz’le eğlen

Müzik hayatına Alman listelerinden giren ve ünü kısa sürede Avrupa’yı aşan De Phazz, bu gece üçüncü defa Babylon’da. Müzik tarzları ‘nu jazz-funk-soul-hiphop ve lounge’ olarak tanımlanıyor, ki hepsinden biraz var. İlginç ve eğlenceli şarkı sözleri, kadın ve erkek vokalleri var, şovları gayet neşeli. Mart ayında yayınlanan son albümleri Natural Fake’in bir önceki albüm Daily Lama ve grubu meşhur eden ilk albüm Death by Chocolate’dan tarz olarak çok büyük bir farkı yok ama lounge müziği sevenler için bu konserde eğlenmemek mümkün değil! Dün akşam gidemediyseniz, bu geceyi kaçırmayın. Konser 23.00’te başlıyor, biletler 30 YTL, öğrenci 20 YTL. W: babylon.com.tr T: 0212 292 73 68.

Bilet al, destek ol

Cem Yılmaz bu sefer beyin felçli çocuklar için çıkıyor sahneye. Türkiye’deki 2 milyon engellinin çoğunluğunu oluşturan Serebral Palsili (beyin felçli) 18 yaş altı çocuklara toplumda yepyeni bir ufuk açmak amacıyla faaliyete geçmek üzere olan ilköğretim okuluna katkı sağlamak için düzenlenen gösteri 18 Kasım Cuma günü. Komedyenin hiçbir ücret talep etmeden yapacağı gösterinin gelirinin tamamı Serebral Palsili Çocuklar Derneği’ne kalacak. Maslak’ta 2 bin 500 kişilik kapasitesi ile bu hafta açılan Türker İnanoğlu Maslak Show Center’da saat 21.00’deki gösterinin biletleri Biletix’te. Bilet fiyatları 45-66 YTL: W: biletix.com.tr

Güneş ile Anatolia’nın aşkına tanık ol

Sultans of the Dance, Anadolu Ateşi, Night of Sultans gibi birçok projenin müziklerine imza atan Taner Demiralp şimdi de Anadolu Efsaneleri’ni sahneye koydu. 45’er dakikalık iki perdeden oluşan gösteride, Anadolu topraklarında yaşayan Güneş ile Anatolia’nın büyük aşkı anlatılıyor. Anadolu Efsaneleri’nde 40 kişilik bir dans ve orkestra topluluğu var; teknolojinin sık kullanıldığı gösteride, ışık ve görsel efektler animasyonel anlatımlarla destekleniyor. Kadıköy Halk Eğitim Merkezi T: 0216 450 36 00. Gösterinin biletleri 20 ve 25 YTL olarak satışa sunuldu.

Yarış izle

Le Mans 1000 km yarış serisinde sezonun son ayağı bu haftasonu İstanbul Park’ta yapılıyor. Le Mans dayanıklılık serisi 1000 km yarışı, 24-saatlik efsanevi Le Mans yarışlarından esinlenerek hazırlanan ve tamamen dayanıklılık üzerine kurulu bir yarış. Yaklaşık olarak altı saatte tamamlanan yarışta dört farklı kategorideki araçlar aynı anda yarışıyor ve her kategorinin ilk iki pilotu, 24 saatlik Le Mans yarışına katılma hakkını elde ediyor. Bu haftaki yarışlarda iki de Türk pilot var. Belmondo takımındaki pilot 17 yaşındaki Cemil Çıpa ve Jota takımında da Jason Tahincioğlu. Biletler Biletix’te. Haftasonu kombine Gold bilet 35 YTL, Silver 20 YTL ve Padok alanı 10 YTL. W: Biletix.com.tr T: 0216 556 98 00.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!