Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2007 00:00

Haberin Devamı

İlhamını doğadan aldı

Tommy Hilfiger’ın 2008 kış çocuk koleksiyonunda iki grup var; Forest (orman) ve Ocean (okyanus). Ormanların kahverengi ve yeşillerinin hem kız hem de erkek çocuklar için temel renk seçildiği Forest grubunda kadifeler, denimler, ağır parlak naylon kumaşlar, rustik ekoseler ve çiçek desenleriyle birleştirilmiş. Deri, yün ve kürk süslemelerin, antika görünümlü altın-pirinç düğmelerin ve işli armaların kullanıldığı Forest grubu, bir peri masalını çağrıştırıyor. Ocean, denizden ve sonbaharda okyanus kıyılarından ilham alıyor. Siyah-gri denimler, ince ekoseli ve süet görünümlü fitilli kumaşlardan oluşan seride çift taraflı tüylü polarlar, ince fitilli kadifeler ve streç pamuklu satenler kullanılmış. Tommy Hilfiger’ın çocuk ürünleri satılan ilk mağazası Bakırköy Capacity Alışveriş Merkezi’nde.

Sınırlı sayıda üretildi

Hermes’in Cape Cod serisinin yeni modeli , Moon Phase özelliği ile donatılmış. Ayın evreleri saat 6 yönündeki pencerede gösteriliyor. 122 yıl boyunca ayar gerektirmeyen yüksek bir astronomik doğruluğa sahip. Seri bağlanmış iki zemberek sayesinde kendinden kurmalı mekanik makinesi 55 saatlik güç rezervine sahip.

750 pembe ve 750 beyaz altın kasa seçenekleri var. Kayışını timsah derisi ya da barenia dana derisinden seçebilirsiniz. Her iki model de sadece 170 tane üretilmiş.

Sağlıklı yaşam ortamları için

Havadaki nem oranını ayarlayan Sinbo Hava Nemlendiricisi, alerjik bünyeler için özellikle faydalı. Ortamlarda toz akarlarının ve küf mantarlarının çoğalmasına, eşyaların ve giysilerin deforme olmasına neden olan yüksek nem oranını dengeleyerek evin havasını ideal nem oranına kavuşturan bu ürün, küf mantarı oluşumunu da önlüyor. Kaloriferli veya kombili evlerde ve işyerlerinde kışın yapılan ısıtmadan dolayı ortamın hava nemi oldukça düşer, böylece ortamdaki toz oluşumu kuru havadan dolayı hızlanır. Bu aylarda Sinbo Hava Nemlendiricisi’yle evinizin nem oranını kontrol edebilir ve sevdikleriniz için ideal bir yaşam alanı yaratabilirsiniz.

Saçı boyarken koruyor

Phyto’nun bitkisel saç boyaları, saçı ve saç derisini koruyor, beyazları tamamen kapatıyor. İçeriği yüzde 60 oranında bitkisel. Uygulaması kolay, saça dibinden ucuna eşit dağılıyor. Boyama sonrası bakım şampuanı portakal özleriyle zenginleştirilmiş. Saç tellerini derinlemesine besliyor, saça parlaklık kazandırıyor.

Ayaklarınız bayram etsin

Çanta ve ayakkabı markası Bambi’de yüzde 30 indirim günleri başladı. Kış sezonuna ait tüm ürünler indirim dahilinde. Kredi kartlarına ekstra indirim fırsatları da var. Yılbaşı için hediyelik alacaksanız, hatırlatalım; çok şık hediye kutuları hazırlamışlar.

Saraylaralayık çikolata

Ülker’in üzerinde Kaşıkçı Elması’nın özel baskısının yer aldığı Topkapı çikolatası, Kurban Bayramı ziyaretleri için. Ambalajın arka tarafında Topkapı Sarayı’nın tarihçesini ve Kaşıkçı Elması’nın hikayesini anlatan Türkçe ve İngilizce metinler var. Çikolatanın lezzeti ise bildiğiniz Ülker lezzeti.

Estetik cerrahiye gerek yok

Estetik cerrah Dr. Gregory Bays Brown, 1986’da bir gün, tedavi uyguladığı yanık hastaları için yaptığı araştırmaları sırasında küçük bir mucize keşfetti: EGF molekülü. Derinden yanmış dokulara sürüldüğünde hücreleri başarıyla yenileyen EGF’nin yaşlanmakta olan cilde de büyük etkisi vardı ve böylece ReVive doğdu. Markanın Moisturizing Renewal Cream adlı ürünü, cildin kaybettiği parlaklığı, canlılığı ve dolgunluğunu geri kazandırıyor. ReVive ürünleri sadece İstanbul Kanyon’daki Harvey Nichols mağazasında satılıyor.

Yılbaşı havasına girenlere

Marks & Spencer’da yılbaşı heyecanı başladı. M&S kart veya Cardfinans ile 250 YTL’lik alışveriş yapan herkese 100 YTL’lik hediye çeki veriliyor. Ayrıca 8 taksit imkanı var. Ayrıca sevdiklerine kişisel bakım ürünleri, yılbaşı süsleri ve ev aksesuvarlarından hediye seçmek isteyenler 3 al 2 öde kampanyasından yararlanabilir. Kampanya aralık sonuna kadar devam edecek.

İçinizi ısıtan trikolar

Collezione’de baklava desenli trikolar, süveterler ve bunlarla birlikte kullanabileceğiniz renk renk gömlekler bulabilirsiniz. Günün her saatine uygun, çizgili ve kapüşonlu trikolar; lila, mor, yeşil, kahve, gri, pembe gibi sezonun moda renkleriyle üretilmiş. Fiyatları 24.99 ile 34.99 YTL arasında değişiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!