Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2007 00:00

Şampiyonun 100. yıl takıları

Gümüş takı ve aksesuvar markası Silver D’sign, Fenerbahçe’nin 100. yılını ve şampiyonluğunu, hazırladığı özel bir koleksiyonla kutluyor. Fenerbahçe logosunun 1907 - 2007 tarihleriyle bütünleştirildiği, sarı lacivert taşlarla zenginleştirilmiş ürünler var. Kolye ucu, kol düğmesi, rozet, kravat iğnesi ya da anahtarlık bulabilirsiniz.

Erkekler plajda rengarenk

Kom’un 2007 "özgürlük" temalı erkek mayo koleksiyonunda, canlı renkler ve modeller var. Sarı ve sarının tonları bolca kullanılmış. İri çiçekli, Hawaii desenli şortlar, geometrik ve gazete kupürü baskılı sörf şortları bulabilirsiniz. Şortlarla takım olarak kullanabileceğiniz tişörtler de var.

Nevresim alanaperde hediye

Taç, çocukların sevdiği kahramanlarla süslenmiş nevresim takımlarından alanlara hazır perde hediye ediyor. Kampanya sayesinde ayda 7.50 YTL’ye çocuğunuza hoş bir karne hediyesi verebilirsiniz. Çünkü 10 ay taksit imkanı var. Nevresimlerin üzerinde Barbie, Örümcek Adam, Winnie The Pooh, Sindrella, Donald Duck, Mickey, Nemo, Cars, Sünger Bob resimleri bulunuyor.

Hafif trikolar

Lacoste’un "marine" temasının ağırlıklı olarak işlendiği triko koleksiyonunda terletmeyen, nefes alan, merserize ürünler yer alıyor. Serin yaz gecelerinde, teknede, sahilde rahatlıkla kullanabilirsiniz.Resimdekinin fiyatı 306 YTL.

Bu tavabalık pişirmek için

Mehtap Mutfak Gereçleri, balık pişirmek üzere tasarlanmış tava satıyor. Balık tavası; cam kapak, yanmaz yapışmaz yüzeye sahip teflon tava ve teflon balık çevirme aparatı olmak üzere 3 parçadan oluşuyor. Aparat sayesinde elleriniz yanmadan ve balığınız dağılıp parçalanmadan pişirme işlemlerini kolay bir şekilde yapabiliyorsunuz. Fiyatı 42 YTL.

Saçlarınızı onarın

Elidor’un Onarıcı Bakım Serisi, yıpranmış saçlarınızı üç günde onarıyor. Şampuan, saç kremi ve onarıcı bakım maskesinden oluşan seri ile daha parlak ve sağlıklı saçlara sahip olabiliyorsunuz. Şampuanın içeriğinde saf zeytinyağı var.

Valizler eve teslim

Desa, Samsonite markalı ürün alışverişi yapan müşterilerinin ürünlerini, diledikleri adrese teslim ediyor. Samsonite’da çanta, cüzdan, makyaj çantası ve valiz çeşitleri bulabiliyorsunuz.

Mükemmel cilt için

Clé de Peau Beaute La Creme, cildi yumuşatarak mutluluk hissi veren bir krem. Formülü, cildin esnekliğini, sıkılığını ve dolgunluğunu devam ettirmekte temel elementler olan kolajen, elastin ve hyaluronik asit üzerine odaklanmış. UV ışınları, kuruluk ve oksidasyon gibi çevresel etmenlerle mücadele ederek yorgunluk ve erken yaşlanma belirtilerini azaltıp, cildin ışıltısını geri kazandırıyor. Türkiye’de sadece Sevil Parfümeri’nin İstanbul Akmerkez mağazasında bulunuyor.

Ah nerede eski salopetler diyenlere

Collezione, bahçıvan pantolon ve etekleri yeniden günlük yaşamın parçası haline getirdi. İlkbahar-yaz sezonu için genç, dinamik ve neşeli bir koleksiyon hazırlayan Collezione’de salopetler de var. Mini eteklilerin altına renkli taytlar giyebilirsiniz. Fiyatları 49.99 YTL.Bahçıvan pantolonlar ise 89.99 YTL.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!