Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2006 00:00

Gelinlik yatak takımları

Home Sweet Home firması 23 şubesi, 35 corner’ı ve 450 satış noktasıyla 1998’den bu yana hizmet veriyor. İpek saten ve organze yatak örtülerinden nevresim takımlarına, özel işli havlulardan Swarovski taşlı aksesuvarlara, ayna ve apliklere kadar pek çok ürün bulabilirsiniz. İpek, saten, deri ve tafta yatak örtüleri profesyonel bir ekip tarafından tamamen elde işleniyor. Özel gelinlik yatak örtüleri ve gelinlik havlu&bornoz takımları bulabilirsiniz. Evlilik listesi de yapıyorlar. İstanbul, Ankara, Bursa, Eskişehir, Mersin, Kayseri, Trabzon, Samsun ve Gaziantep’te şubeleri var.

Şemsiyeli plaj sandalyesi

Botanika’da satılan Gardener marka şemsiyeli plaj sandalyeleri, çocukları güneşin zararlı ışınlarından koruyor. Birbirinden canlı renk seçenekleri var. Çok hafif ve dayanıklı malzemeden üretilmiş. Sandalye katlandığında sevimli bir sırt çantası gibi taşınabiliyor. Yetişkinler için iki ayrı boyu daha var. Fiyatları 19.90-39.90 YTL arasında. Carrefour, Maxi, Tekzen ve Praktiker mağazalarında bulabilirsiniz.

Şeker ilavesiz marmelat

Doğa Bitkisel Ürünler, katkısız ve şeker ilavesiz marmelat çeşitleri üretiyor. Tadı ev yapımı reçelleri aratmıyor. Taze meyvelerden üretilen, yüzde 100 doğal kuşburnu, ahududu, böğürtlen ve kızılcık marmelatlarına çilek, vişne ve erik çeşitleri de eklendi. Mayıs ayında yüzde 10 indirimli satın alabilirsiniz.

Hırsıza karşı telefon

Siemens’in yeni ev telefonu Gigaset S450’yi oda dinleme özelliği nedeniyle hırsız alarmı olarak da kullanmak mümkün. Oda dinleme özelliği devreye girdiğinde, telefon odanın içindeki seslere duyarlı hale geliyor ve herhangi bir ses algıladığında, kaydettiğiniz numarayı arayarak odadaki sesi dinletiyor. Cihazın ayrıca eller serbest özelliği de var. Adres defterine 150’ye kadar telefon numarası kaydedilebiliyor. Zil sesi arayan kişiye göre ayarlandığı takdirde, arayanın kim olduğu kolayca anlaşılabiliyor. Tüm aramalardan haberdar olmak isteyen kullanıcılar için Gigaset’lere yeni bir özellik eklenmiş. Cevapsız aramaların numaralarıyla birlikte cep telefonunuza kısa mesaj olarak atılmasını sağlayabilirsiniz. Fiyatı 230-280 YTL arasında değişiyor.

Yaz makyajında mutlaka pembe

Max Factor’ün yeni ürün serisi Passion Flower (Tutku Çiçeği), ruj, ikili far ve toz fardan oluşuyor. Çingene pembesinden kiraz kırmızısına kadar en sıcak renkleri içeriyor. Pembe tonları, sezonun çok önemli renklerinden yeşil ile dengelenmiş. Makyajda bu yaz en önemli şey, çarpıcı gözlere sahip olmak.

Erkekler rengarenk

Erkek giyim markası Neyir’in 2006 ilkbahar-yaz koleksiyonunda mor, yeşil, pembe, lila ve turkuvaz renklerin hakim olduğu tişörtler, trikolar, gömlekler ve fularlar var. Bunları tamamlayan bej, beyaz, lacivert, camel pantolonlar ve jeanler bulabilirsiniz.

Gece gündüz şort

Herry’nin ilkbahar-yaz koleksiyonunda, farklı kumaş seçenekleriyle hem gece hem de gündüz kullanılabilen şortlar var. Gabardin ve keten kumaşlar, düz, çizgili ekose desenler kullanılmış. Klasik duble paça ve düşük bel kesimler ön plana çıkıyor. Ağırlıklı olarak tercih edilen renkler ise vizon, haki yeşili, ekru ve beyaz. Fiyatları 49-78 YTL arasında.

Çikolatada yeni tatlar

Milka, yaza özel yeni çikolata çeşitleri çıkardı. Tropik meyveli sütlü çikolata, çilekli ve limon yapraklı sütlü çikolata ile limonlu ve yeşil çaylı beyaz çikolata. Fiyatları 1.89 YTL.

Bu marka sadece internette satılıyor

Rahat ve genç giyim markası Chill Clo., Türkiye’ye yeni geldi. Üstelik sadece internet ortamında satışa sunuluyor. Özgün, rahat, sporcu ruhlu gençler için tasarım yapıyorlar. İlkbahar-yaz koleksiyonunu www.chillclo.com sitesinde görebilir, beğendiğiniz ürünleri yine bu adresten satın alabilirsiniz. Ürünlerde koton, doğal elyaf ve organik koton kullanılmış. Doğal görünümlü kargo pantolonlar, etekler, ceketler, abartısız, canlı ve toprak renklerin yanı sıra, baskı nakışlarla süslenmiş tişört, svetşört ve atletler var. Fiyatlar19-99 YTL aralığında.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!