Cuma vitrini

Güncelleme Tarihi:

Cuma vitrini
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2005 00:00

Gerekli Şeyler Topağacı’na taşındı

On yıldır çizgi roman, FRP oyunları, figür oyuncaklar, DVD film ve kitaplar satan Gerekli Şeyler, Topağacı’ndaki yeni ve kocaman mağazasına taşındı. Aralık başında açılacak yeni mağazada, her şeyden daha bol çeşit bulmak mümkün. İki katlı mağazada çocuk ve yetişkin kitapları, müzik, kutu oyunlar ve oyuncak bölümleri de bulunuyor.

Topağacı, Şakayık Sokak’taki mağazanın büyüklüğü 650 metrekare. Mağaza büyüyünce, çizgi roman, oyuncak, DVD, figürler, FRP oyunları da çeşitlendi. Mağazanın tüm reyonlarında oyun oynamak veya bir şeyler okumak isteyenler için oturma bölümleri bulunuyor. Gerekli Şeyler’in fantastik ürünlerine ek olarak pek çok yenilikle de karşılaşacaksınız. Mesela, yalnızca, yetişkinlere hitap eden oyuncaklar satılıyordu. Şimdi kız ve erkek çocuklar dahil herkes için bir oyuncak bulunabiliyor. Sadece fantastik kitaplar satan Gerekli Şeyler’de, şimdi bir kitapçıda bulunabilecek her türden kitap bulunuyor. Geniş bir çocuk kitapları bölümü var. Hemen yanında da, eğitici çocuk oyuncakları bulunuyor. Mağazanın DVD film fanatiği çalışanları, zengin bir arşiv oluşturmuş. Yerli-yabancı, eski-yeni tüm filmleri bulabileceğiniz iddialı bir DVD bölümü var.

Oyunlar ve çizgi romanlar hakkında konuşup tartışmak isteyen müşterilerin çektiği yer sıkıntısı, bu dükkanda giderilmiş. Her reyonda bulunan masa ve sandalyelerin haricinde, girişte bir kafe hizmet veriyor. Kafenin sosisli sandviçlerden oluşan mönüsü de gayet ilginç. Domuz, tavuk, dana sosisi, diyet sosis, haşlama, kızartma, tava sosis gibi çeşit çeşit sosisli sandviç ve patates kızartması yiyebilirsiniz. Tatlı olarak da waffle var. Burası, haftasonları turnuvalar için kullanılacak. Gerekli Şeyler’in geleneksel hale gelen oyun turnuvaları ortalama 150 kişiyle yapılıyor. Haftasonları, çocuk kitapları bölümünde masal okuma saati gibi, çeşitli aktiviteler yapılması planlanıyor.

Patates baskılı gömlekler

Erkek giyim markası Efor’un kış koleksiyonunda çarpıcı renkler ve modern kalıplar tercih edilmiş. Ayrıca ceketten pantolona, trikodan gömleğe tüm günlük giysilerde patates baskı tekniğine benzer bir teknik kullanılmış. Efor’un İstanbul, İzmir, Antalya, Bursa, Denizli, Kayseri, Yalova, Marmaris ve Bodrum’da mağazaları bulunuyor.

Cildinizi temiz tutun

Swiss Formula’nın yeni bir günlük temizleme kremi var: Kayısı özlü Apricot Radiance. Ürün sayesinde temel cilt temizliğinizi yaparken cildinize kaybettiği nemi de sağlamış oluyorsunuz. Yağlı ve sivilceli ciltler için geliştirilmiş bir diğer formülü cildinizin yağ dengesini koruyarak sivilce ve siyah nokta oluşumunu engelliyor.

Kız çocuklarının yeni merakı

Bloom, Stella, Flora, Miusa ve Techna adlarındaki beş genç kızdan oluşan Winx Club bebekleri, küçük kızların yeni merakı. Magix adlı sihirli bir boyutta yaşıyan bu kızlar aslında birer peri. Giysileri değişik özelliklere sahip. Hepsinin birçok aksesuvarı, yedek kıyafetleri, hediye kolyesi, kimlik kartları ve minik perileri var. Toys ‘R’ Us, Carrefour, Toyzzshop, Maxitoys, Elit Oyuncak, Armağan Oyuncak, Nezih ve daha pek çok oyuncakçıda bulabilirsiniz.

Hamile kadınlara krem

Hamile kadınların doğum öncesinde ve sonrasında karın, kalça ve göğüs bölgesinin yumuşaklığını sağlayan Lanosoft marka krem piyasaya çıktı. Kremin ciltteki dolaşımın düzenlenmesine yardımcı olduğu ve hücre gelişimini aktive ettiği söyleniyor. Eczanelerde ve kozmetik dükkanlarında bulabilirsiniz.

Bu markalar başka yerde yok

Vivienne Westwood’dan Sweetface by Jennifer Lopez’e, Anna Sui’den Sean by Bean Combs’a pek çok markanın ürünlerinin satıldığı Vakkorama V2K mağazası Ankara’dan sonra İstanbul’da da açıldı. Nişantaşı’ndaki mağazada ayakkabı, jean, abiye, çanta ve daha pek çok giyim eşyası bulabilirsiniz.

Sıcacık kaşmirler

Benetton kış koleksiyonundaki kaşmir kazaklar, insan teniyle uyumlu, vücudu üşütmeyen ve terletmeyen dokusuyla sağlıklı bir kış vaat ediyor. Boğazlı, uzun kollu, kolsuz, V yakalı ve hırka çeşitleri var. Erkekler için de hem takım elbiseyle, hem de haftasonu spor giysilerle kullanılabilen modeller bulabilirsiniz. Kadın kazakları 169.95, erkek kazakları 189.95 YTL.

Kayısılı diyet bisküvi

Ülker Mavi Yeşil Light, kayısılı lifli bisküvi çıkardı. Enerji değeri normal bisküvilere göre yüzde 43, yağ değeri ise yüzde 73 daha az. İçinde bulunan lifler, bağırsaklardaki yararlı mikroorganizmaların çoğalmasına yardımcı oluyor. Fiyatı 50 YKr.
Öznur KAYMAK
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!