Çocuklara özel alışveriş merkezi

Güncelleme Tarihi:

Çocuklara özel alışveriş merkezi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2003 02:20

Dört yıldır sessiz sedasız faaliyetini sürdüren İstanbul Bahçelievler Kadir Has Center, baştan sona yenileniyor. Bundan sonra sadece çocuklara yönelik mağazalarla hizmet verecek olan merkezin adı da Kadir Has Çocuk Dünyası olarak değiştirildi. Alışveriş merkezi, yeni konseptiyle şu anda da açık ama tüm mağazaların hizmete girmesi eylül ayını bulacak.

Bahçelievler Kadir Has Center, hizmete açıldığından bu yana bir türlü istenilen popülerliğe ulaşamamıştı. İçinde az sayıda mağaza faaliyet gösteriyor, dolayısıyla az sayıda ziyaretçi geliyordu. Geçen kış, terk edilmiş gibi görünen Kadir Has Center, şimdi konsept alışveriş merkezine dönüştürülüyor. Merkezin elektronik ev eşyası ya da gelinlik çarşısı olması yönünde teklifler yapıldı ancak, Kadir Has tercihini çocuk alışveriş merkezinden yana kullandı. Böylece, Erhak Limited Şirketi'nin teklifi kabul edildi ve Kadir Has Center bu şirkete 10 yıllığına kiralandı. Kadir Has Center'ı çocuk alışveriş merkezine dönüştürme işlemleri birkaç aydır devam ediyor. Merkezin yeni ismi, Kadir Has Çocuk Dünyası.

HEPSİ FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI

Yenilik, binanın dışından başlıyor. Binayı çepeçevre yapboz görünümünde bulutlar kaplıyor. Henüz dış dekorasyon tamamlanmadı. Alışveriş merkezi, modern bir şatoya benzetilecek, masal dünyasından çıkmış gibi görünecek. Binanın iki yanından cam kuleler yükselecek. Kuleler inşa edilmeye başlandı. Alışveriş merkezinin E-5'e bakan yüzünü dev ağaç resimleri ve kulelerin etrafını hareketli maket kuşlar kaplayacak.

Çocuk Dünyası'nın içiyse birbirinden renkli mağazalarla dolu. Tümü fabrika satış mağazası. Vanilya ile Popüland çocuk eşyaları, Toyshop oyuncak, LCW ile Barbie ve Action Man tekstil, Goose çocuk abiye elbisesi alanında hizmet veriyor. Playland ise bir oyun parkı. Çocuk Spor Dünyası adı altında Puma ve Nike hem çocuklara hem büyüklere hizmet verecek. Bunların dışında, Vestel, Teba, Electrolux, Arcade, Burger King, Cızbız Köfte, Mado Cafe, Diyar Restaurant, Migros da faaliyete devam ediyor.

Holidayplex sinemalarının buradaki şubesi yeni vizyona giren filmlerin yanında bir de sadece çocuk filmleri gösterecek salon oluşturdu. Bunun dışında, doğumgünleri için parti salonu açıldı. Ayrıca, internetten izlenebilen bir çocuk yuvası da hizmete girmeye hazırlanıyor. Yuva, gece geç saatlere kadar açık olacak. Otopark kapasitesi 300'den 600 araca çıkarıldı. İlk iki buçuk saat ücretsiz. Online olarak alışveriş yapılabilecek www.cocukdunyamiz.com sitesi de hizmete girdi. Halihazırda faaliyette olan Kadir Has Çocuk Dünyası, 45 mağazasıyla eylül ayı ortasında resmi olarak hizmete girecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!