Çocuklar seçti

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar seçti
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2010 00:00

Nickelodeon kanalının düzenlediği “Kids Choice Awards” (Çocukların Seçimi Ödülleri), geçtiğimiz cumartesi akşamı 23’üncü kez sahiplerini buldu. Gecede “Favori Kadın Sinema Oyuncusu” ödülünü anons eden Katy Perry’yi bir sürpriz bekliyordu.

Haberin Devamı

GECEDEN FOTOĞRAFLAR

23. Kids Choice Awards (Çocukların Seçimi Ödülleri), UCLA Üniversitesi içindeki Pauley Pavilion’da düzenlenen ödül töreninde Perry, aniden yeşil balçık ile kaplandı! Törenin vazgeçilmez bir parçası haline gelen yeşil balçıktan gecenin sunucusu Kevin James ile Tina Fey ve Steve Carrell da nasibini aldı.

Törende “Twilight Saga: New Moon”daki Jacob rolüyle “Favori Sinema Oyuncusu” ödülünü alan Taylor Lautner, “Kabul etmeliyim ki bu turuncu ödüllerden birini evime götürmek istiyordum” dedi. Jacob karakteri ile Kristen Stewart’ın oynadığı Bella da “Favori Çift” ödülüne layık görüldü.
     
Taylor Lautner’ın eski sevgilisi Taylor Swift de geceden iki ödülle ayrıldı. Swift, hem “Favori Kadın şarkıcı” ödülünü hem de “You Belong With Me” şarkısıyla “Favori şarkı” ödüllerini kazandı.

Törenin sürprizi, yıldızı yeni yeni parlayan Selena Gomez’di. “Favori TV Aktrisi” ödülünü alarak Miley Cyrus’un tahtını deviren oyuncu, “Dünyanın en şanslı kızı benim” açıklamasını yaptı. Bu ödül, Cyrus’un çocuklar üzerindeki etkisinin geçmeye başladığına işaret olarak gösterildi. Ancak Cyrus da geceden eli boş dönmedi. Genç oyuncu, “Favori Sinema Aktrisi” ödülünü aldı.

Haberin Devamı

* Jackie Chan, geceye Will Smith ve onun ailesiyle katıldı.

* Taylor Lautner, turuncu halıda poz verdi.

* “Lets Move” (Harekete Geç) adlı obezite karşıtı kampanyayla “Big Help” özel ödülüne layık görülen Michelle Obama ile canlı bağlantı kuruldu.

* Üç şarkı söylemek için sahneye çıkan Rihanna, robotlar eşliğinde performans sergiledi.

İŞTE ÖDÜLLER

Çift: Jacob&Bella (Twilight)
TV şovu: iCarly
TV aktörü: Dylan Sprouse
TV aktrisi: Selena Gomez
Müzik grubu: Black Eyed Peas
Kadın şarkıcı: Taylor Swift
Erkek şarkıcı: Jay-Z
şarkı: You Belong With Me (Taylor Swift)
Film: Alvin and The Chipmunks: The Squeakquel
Sinema aktörü: Taylor Lautner
Sinema aktrisi: Miley Cyrus
Çizgi dizi: SpongeBob Squarepants
Reality show: American Idol
Kadın atlet: Misty May Treanor
Erkek atlet: Ryan Sheckler
Bilgisayar oyunu: Mario Kart
Kitap: Dairy of Whimpey Kid Series
Animasyon filmi: Up
Animasyon seslendirmecisi: Jim Carrey
Big Help ödülü: Michelle Obama

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!