Çocukken kaçak mal sattım

Güncelleme Tarihi:

Çocukken kaçak mal sattım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2009 01:00

Gazeteci Bilal Özcan’ın sunduğu “Laf Aramızda” programına katılan Seda Sayan, çocukluğunda para kazanmak için kaçak mal sattığını itiraf etti.

Haberin Devamı

SEDA SAYAN FOTOĞRAFLARI

Çok fakir bir çocukluk geçirdiğini söyleyen Seda Sayan, “Ben Seda Sayan olmadan önce de para kazanıyor, gecekondudayken de harçlığımı çıkarıyordum. Özal öncesinde, yani ben ilkokuldayken, bazı mallar ülkeye kaçak girerdi, onları satardım. Bir tezgahım vardı, orada ütüden kreme pek çok şey satıyordum” dedi.

ANNE OLMAK İÇİN TEDAVİ GÖRÜYORUM          

Bu itirafın ardından özel hayatına dair de şaşırtıcı açıklamalarda bulunan Sayan, eşi Onur şan’dan çocuk sahibi olabilmek için tedavi gördügünü anlattı: “Tüp bebek tedavisi gördüğüme dair pek çok haber yapıldı. Ama tüp bebeğe gelene kadar, acaba nasıl bir kadınsal sorun yaşıyorum, bunu hiçbir arkadaşımız sormadı. Benim sorunum tüp bebek değil, başka sorunlarım var. Tedavi oluyorum. Yeniden anne olabilmek için birçok operasyon geçirdim.”

TANIDIKÇA ONA HAYRAN OLDUM     

Seda Sayan, eşine duyduğu hayranlığı ve aşkı da şu sözlerle özetledi: “Onur’u programıma konuk etmiştim ve o efendi yapısından, duruşundan çok etkilemiştim. Onun çok farklı bir kumaşı var. Çok iyi bir aile terbiyesi almış. Tanıdıkça daha da hayran oldum. Biz sorunları masaya yatıran bir çiftiz, evde ikimizin de sözü geçer. Eskiden öyle değildim. Onur’dan sonra konuşmayı, sorunları birlikte masaya yatırmayı öğrendim.”      

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!