Çapkınları sevindirdi

Güncelleme Tarihi:

Çapkınları sevindirdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2005 00:00

‘Bayan Vücut’ lakaplı Avustralyalı model Elle MacPherson, birkaç ay önce çocuklarının babası olan dokuz yıllık sevgilisi Arpad Busson’dan ayrıldı. 41 yaşındaki modelin bu kararı en çok ona hayran olan çapkın erkekleri sevindirdi.

Süpermodel Elle MacPherson, dokuz senedir Fransız işadamı Arpad Busson’la birlikteydi. Yedi yaşında Flynn ve iki yaşında Cy adlı iki oğlu olan çift, 2002 yılında Bahama Adaları’nda nişanlanmıştı. Çiftin ne zaman evlenecekleri merak edilirken, geçtiğimiz haziran ayında gelen ayrılık haberi şaşırttı.

41 yaşındaki Elle MacPherson’ın sevgilisini evlenmeye ikna edemediği ve çiftin bu yüzden ayrıldığı söylendi. Oysa Arpad Busson ayrılık öncesi ‘Hiçbir şey beni Elle ve çocuklarımla olmaktan daha mutlu edemez’ sözleriyle sevgilisine ne kadar değer verdiğini anlatıyordu.

Çift, ayrılıklarının üçüncü bir şahıstan kaynaklanmadığını, çok iyi arkadaş kalacaklarını ve önceliklerinin çocuklarının mutluluğu olduğunu söyleyerek daha fazla yorum yapmaktan kaçındı.

SOL YENİ SEVGİLİ Mİ

Başarılı modellik kariyerinin ardından kendi adını taşıyan iççamaşır markasıyla adından söz ettiren Elle MacPherson, kısa bir süre önce de The Body adını verdiği vücut bakım ürünlerini piyasaya sürdü.

Güzel model, işine konsantre olduğunu söylese de gözde bekarlar kulvarına yeniden dahil olması aşk dedikodularını da beraberinde getirdi. MacPherson, Arpad Busson’dan ayrılıktan kısa bir süre sonra oyuncu Colin Farrell’la Bahama Adaları’nda bir sahilde görüntülendi. İkili, çok iyi arkadaş olduklarını açıkladı.

Modelle ilgili ikinci aşk dedikodusunun gelmesi de gecikmedi. 41 yaşındaki MacPherson’ın Arsenal’ın 31 yaşındaki futbolcusu Sol Campbell’la birlikte olduğu söyleniyor. İkili son olarak Londra’da arkadaşlarıyla yemek yerken görüldü. Sol Campbell’ın adı bir dönem tenisçi Martina Hingis’le de anılmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!