Çaktırmadan baştan çıkarma rehberi

Güncelleme Tarihi:

Çaktırmadan baştan çıkarma rehberi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2012 00:00

Modern gastronomi yiyeceklerin gücünden faydalanarak karşınızdaki kişiyi baştan çıkarabileceğinizi, en azından daha istekli hale getirebileceğinizden emin gibi. İşte size biri Alaturka, biri Uzakdoğu, diğeri füzyon; üç lokanta zincirinde kadın ve erkekler için ayrı ayrı ne ısmarlamanız gerektiği

Haberin Devamı

Sushico


- Kadın:
Başlangıç: Sote kuşkonmaz: Daya potasyumu! İçerdiği potasyum, folik asit, vitamin A, C ve B sayesinde cinsel gücü artırdığı 17. yüzyıldan beri biliniyor.
Ana yemek: Sake avocado: Daya omega-3’ü! Avokadonun nasıl güçlü bir baştan çıkarıcı olduğunu anlamak için bir dönem İspanya’da kadınlara yasaklandığını bilmek yeterli.
Tatlı: Çikolatalı kızarmış dondurma: Daya seratonini! Çikolatanın kadınlarda feniletilamin salgılanmasına yol açtığı ve cinsel isteği artırdığı artık herkesçe bilinen bir gerçek.
İçecek: Şampanya: Daya feromonu! Şampanya kadehlerinin içeriğini bir kenara bırakın ince uzun şekilleri bile kadın feromonlarını harekete geçirici etkisi var.


- Erkek
Başlangıç: Acı karışık sebze: Daya kapsaisini! Erkekler acı sever; söz konusu cinsellikse daha çok sever. Korkmayın capsaisin içeren ne bulursanız dayayın, kan dolaşımı hızlansın...
Ana yemek: Acı soslu karides: Daya iyodini! Az önce kan dolaşımını hızlandırmıştınız ya şimdi verin bol iyodini enerji kullanımını düzenlesin.
Tatlı: Balda kızarmış muz: Daya B vitaminini! Seks hormonlarının üretimi için gerekli olan B vitamini muzda bolca bulunuyor. Balın çarpan etkisini karıştırmıyorum bile.
İçecek: Kırmızı şarap: Daya Tirosini! Kırmızı şarapta bulunan tirosin stressle mücadeleyi kolaylaştırıyor ve kan dolaşımını hızlandırarark ilgili bölgeleri uyarıyor.

Haberin Devamı


 Köşebaşı

- Kadın:
Başlangıç: Enginar ve havuç: Daya sodyumu! Enginarın içerdiği yüksek potasyum ve sodyum oranının Antik çağlardan beri ‘jenital organları ısıttığı’na inanılıyor.
Ana yemek: Ali Nazik: Daya NOS’u! Kebabın üstüne döktüreceğiniz sarımsak sosu bolca NOS (nitric oxide synthase) içerecek. Kokusunu bilmem ama etkisi garanti deniyor!
Tatlı: Dondurma: Daya C vitaminini! Dondurmanın etkisini katlamasını istiyorsanız çilekli olmasına dikkat edin. İçindeki C vitamini ve potasyum en büyük yardımcınız.
İçecek: Ayran: Daya prebiyotiği! Yoğurdun katı hali de sıvı hali de makbul. Son olarak MIT uzmanları fareler üzerinde baştan çıkarıcı etkilerini keşfettiler.

Haberin Devamı


- Erkek
Başlangıç: Domates kurusu: Daya K vitaminini! Domateste bulunan A, B, C ve K vitamini bombardımanının kış uykusundaki bir ayıyı bile uyandırabileceği söyleniyor.
Ana yemek: Cevizli lahmacun: Daya tiamini! Halk arasında cevizin kudretini bilmeyen yok. Peki bunun içerdiği B1 (tiamin) ve B2 vitaminlerine borçlu olduğumuzu biliyor muydunuz?
Tatlı: Atom: Daya B vitaminini! Ne yapın edin muz, ceviz ve balla yapılan bu tatlıyı yedirmeden adamı sofradan kaldırmayın. Baldaki B vitamini testesteron üretimi için bire bir.
İçecek: Şalgam: Daya demiri! İçerdiği demir, potasyum ve kalsiyum kokteylinin masanın karşısı tarafındaki etkisini hemen gözlemleyebileceksiniz.

Haberin Devamı


Kitchenette

- Kadın:
Başlangıç: Dana carpaccio: Daya P vitaminini! Hayır bu bir kandırmaca, bu yemeği carpaccio için değil, altındaki roka için ısmarlıyoruz. Gelsin C, K ve P vitaminleri!
Ana yemek: Izgara somon: Daya omega-3’ü! Evet, omega-3 onca yararının yanısıra cinsel istekliliğe de katkı sağlıyor ve en çok bulunduğu besinlerden biri somon.
Tatlı: Kayısılı bar: Daya A vitamini! Kayısı hem potasyum hem de A vitamini bakımından zengin. Bu özellikleriyle üreme hücrelerini yeniliyor ve geliştiriyor.
İçecek: Kuşburnu çay: Daya folik asidi! Kuşburnunun yolda kendisini görseniz toplayıp ağzına tıkın. Yok bulamadınız salatasını, çayını, neyini bulursanız yedirmeyi, içirmeyi deneyin.

Haberin Devamı

- Erkek
Başlangıç: Izgara hindi: Daya çinkoyu! Kendisi seksi olmayabilir ama zengin çinko içeriği nedeniyle hindi yemiş bir erkeğin etrafındaki herkesi seksi görmesine neden olabilir.
Yemek: Karides şiş: Daya iyodini! Karidesin barındığı yüksek oranda iyodinin Kazanova’ya dünya çapındaki ününü kazandırdığı söyleniyor.
Tatlı: Cevizli bal kabaklı pasta: Daya antioksidanı! Balkabağının içerdiği bileşiklerin bir antioksidan etkisi var: Penil damarlarda kan dolaşımını yüzde 5 artırıyor.
İçecek: Ananas-elma suyu: Daya proteolitik enzimi! Bütün yapay azdırıcıların ananstan esinlenmesi boşuna değil. Siz yine de suyunu içirin. İlle de alkol isterse içine rom kattırın.

Haberin Devamı

CUMARTESİ ATEŞİ SEN NEREDESİN?

* Murat Dalkılıç Ankara’da
Jolly Joker bu akşam 22.00’de Murat Dalkılıç’ı konuk ediyor. Girişler ayakta 35, bistroda 70 TL. (312) 424 11 11 .
* Redd Bursa’da
Masıy ayında 21 parçadan oluşan 21 albümü çıkaran Redd grubu bu akşam 21.00’de Resimli Bar’da. Giriş 25 TL (224) 442 88 15.
* Anadolu Ateşi İzmir’de
Evolion serisini gösteren Anadolu Ateşi bu akşam 22.00’de Maviyaka Karşıyaka Spor Salonunu tutuşturmaya geliyor. Biletler Biletix’te 56-78 lira. www.biletix.com
* Zakkum Eskişehir’de
Yarım milyon Facebook takipçisi olan Zakkum grubu bu akşam Eskişehirli hayranlarıyla buluşuyor. Konser 22.00’de, Puclic Tube’de. Giriş 25 TL.

Şehirden hatırlatmalar

* LATİN SEVENLERE: Ayhan Sicimoğlu artık gelenekselleşen Latin All Star gecesinde. Ghetto; 23.00. Biletler Biletix’te 39 TL. (216) 556 98 00.
* ELEKTRONİK SEVENLERE: İngiltere dubstep sahnesinin en önemli DJ’lerinden FuntCase 22.00’de Babylon’da. Giriş 39 TL. (212) 292 73 68.
* TASAVVUF SEVENLERE: Şebi Aruz töreni saat 20.00’de Ülker Sports Arena’da. Biletler 25-235 TL. (216) 687 21 00
* ROCK SEVENLERE: Danimarkanın en iyi rock gruplarından, indie-rock ikilisi The Raveonettes 22.30’da Salon İKSV’de. 35 TL. (212) 334 08 41

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!