Buz gibi suda yüzdü

Güncelleme Tarihi:

Buz gibi suda yüzdü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2008 00:00

Seray Sever, "Maskeli Beşler" filminde aynı seti paylaştığı Peker Açıkalın’ı, Türkmax kanalında Oktay Kaynarca ile birlikte sunduğu "Herşey Dahil" programına konuk etti.

Sever’in buz gibi suda yüzdüğünü söyleyen Açıkalın, "Ben Seray’ın yapmış olduğu şeyi oyunculuk açısından gerçekten tebrik ediyorum. Altı derecelik suya girdi sonra yüzdü yüzdü. Sonra ambulansa kadar yüzdü. Donmuş tabii. Şuurunu kaybetti" dedi. Bu arada söze giren Oktay Kaynarca "O gün bu gündür şuursuz" diyerek espri yaptı. Seray Sever de "Şuurumu üniversitede bıraktım ben. Boğaziçi’nde" diye yanıt verdi.

Vadi’den sıkılanlar bize gelsin

Yapımcılığını Arzu ve Fida Film’in üstlendiği "Maskeli Beşler Kıbrıs" filminin, Kıbrıs’taki Kaya Artemis Otel’deki galasına katılan Peker Açıkalın, iddialı konuştu.

Maskeli Beşler ve Hababam Sınıfı serilerini çeken ekibin yaptığı işlerin sinemada etkin olduğuna vurgu yapan Açıkalın, "İnsanların televizyonda olsun ve sinemada olsun nitelikli ve kaliteli işler seyretmek gibi bir kaygısı oluştu. Herkesin ailesi, çocuğu var. Ben de TV’de, en azından çocuğumuzun uyanık olduğu saatte, , ’Kurtlar Vadisi’ gibi kanlı revanlı ya da haberlerde ciddi ağır travmatik olayları seyretmekten rahatsızım. Bu filmlere komedi filmi diye birileri burun kıvırmaya kalktığı zaman, ben de derim ki hodri meydan. ’Maskeli Beşler’, ailece izlenecek bir film" dedi. Filmde M. Ali Erbil’in sevgilisi rolünü oynayan Seray Sever ise koyu renk boyattığı saçlarıyla ilgi odağı oldu. Sever, "Saçlarımı siyaha boyatma kararı aldım. Bu saçımla daha ciddi roller istiyorum. Sinema sektöründe siyah saçlı kadınlar daha çok tercih ediliyor" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!