Burcu Esmersoy Taksicilere Neden Kızdı?

Güncelleme Tarihi:

Burcu Esmersoy Taksicilere Neden Kızdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2016 17:43

Ekranların sarışın güzellerinden Burcu Esmersoy, taksicilere isyan etti. Burcu Esmersoy taksicilere neden kızdı? Şu sıralar taksicilerle yıldızı bir türlü barışmayan Burcu Esmersoy’dan yaşanan olay ile ilgili açıklama geldi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Güzelliği ve elde ettiği başarıları ile ekranlarda fırtına gibi esen Burcu Esmersoy, son günlerde gündemden hiç düşmüyor. Birçok söylenti haberlerle gündeme gelen güzel sunucunun şu sıralar taksiciler ile başı dertte.

Ekranların iddialı isimlerinden Burcu Esmersoy geçtiğimiz akşam uzun süredir birlikte olduğu sevilisi Tuna Aksu ile Bebek’e gitti. Ancak dönüşte soğukta o kadar beklemesine rağmen hiçbir taksinin arabasına almamasına sinirlenen Burcu Esmersoy taksicilere isyan etti. Burcu Esmersoy köpeğiyle olduğu için hiç bir taksici durup ünlü sunucuyu arabalarına almak istemediler.

İddialara göre ünlü sunucu yaz aylarından beri birlikte olduğu ve büyük aşk duyduğu sevgilisi Tuna Aksu ile geçtiğimiz gün Nişantaşı’na gitmek istemiş. The House Cafe'nin genel müdürü ve ortağı Tuna Aksu ile sık sık işyerinin ve evinin bulunduğu Nişantaşı'nda görüntülenen Burcu Esmersoy, önceki gün de değişiklik yaparak Bebek'e gitti. Biraz hava aldıktan sonra dönmeyi planlayan çiftin başına gelmeyen kalmadı. O kadar beklemesine rağmen güzel oyuncuyu hiçbir taksici arabasına almadı.

Haberin Devamı

SOĞUK HAVADA TİTREDİ

İkili yanlarında köpekleriyle taksiye binmek istedi. Yoldan geçen birçok taksi şoförü müsait olmasına rağmen çifti arabasına almadı. Yanlarında köpek olduğu için kirlenmesin diye arabaya alınmayan Esmersoy ve sevgilisi taksicilere isyan etti.

Soğuk havada tit tir titreyen güzel oyuncu nihayet hayvansever bir taksicinin gelmesi ile Nişantaşı’na geri dönebildiler.

Burcu Esmersoy Kimdir?

8 Eylül 1976 İstanbul doğumlu olan Burcu Esmersoy, sunuculuk ve oyunculuk yapmaktadır. Lise öğrenimini Beşiktaş Lisesi’nde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü’nde lisans eğitimi almıştır.  Ardından New York Üniversitesi Hospitality, Tourism and Sports Management eğitimi alan Esmersoy, 1997 yılında düzenlenen Miss International güzellik yarışmasına katılmıştır. Ülkemizi Japonya’da temsil eden güzel sunucu Dostluk Güzeli seçildi.

1998 yılında Günel Zeynalova’nın Didem isimli şarkısına çektiği klipte oynamıştır. Birçok çocuk programında sunuculuk yapmıştır. Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu’nda eğitim alan güzel oyuncu 2000 yıllarında bir kanalda spor departmanında dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yapmıştır.

Haberin Devamı

Sinema dünyasına ise ilk adımı 2010 yılında Romantik Komedi filmi ile atmıştır. 2014 yılında Acun Ilıcalı’nın kanalına geçerek Ver Fırına isimli yemek programında sunuculuk yapan Esmersoy, şuan Komedi Türkiye isimli TV programını sunmaktadır.

Evo Otomobil ve NYC dergilerine yazılar yazan Esmersoy, çok iyi derecede İngilizce ve İtalyanca bilmekte.

BAKMADAN GEÇME!