Burçin Terzioğlu’nun Sosyal Medyayı Sallayan Pozu

Güncelleme Tarihi:

Burçin Terzioğlu’nun Sosyal Medyayı Sallayan Pozu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2015 14:57

Ekranların sevilen dizisi Poyraz Karayel’de rol arkadaşı olan Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli arasında başlayan sürpriz aşk magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Burçin Terzioğlu’nun geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraf, popüler fotoğraf paylaşım platformunu resmen salladı.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel dizisinde rol arkadaşı olan Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli bir süredir yaşadıkları aşk ile gündemi sallamaya devam ediyorlar. Geçtiğimiz günlerde Burçin Terzioğlu’nun kendi Instagram hesabından paylaştığı romantik poz ile değim yerindeyse Instagram’da yer yerinden oynadı.

Paylaştığı poz ile tüm dikkatleri üzerinde çeken Burçin Terzioğlu, sevgilisine satılarak poz verdi ve fotoğrafın altına kalp emojisi koydu.

Burçin Terzioğlu’nun Sosyal Medyayı Sallayan Pozu

Çiftin bu romantik karesi Instagram üzerinde yorum yağmuruna tutuldu ve yaklaşık 90 bin kişi tarafından beğenildi.

Burçin Terzioğlu Kimdir?

Ünlü oyuncu 9 Mart 1980 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde (MSM) Aktör Stüdyo - Özel Sahne Diksiyon eğitimi almıştır. Henüz 5 yaşındayken sinema dünyasına ilk adımını Patron Duymasın ve Çıplak Vatandaş filmleriyle atmıştır. 1997 yılında Ali Güvenin aynı adlı albümünde yer alan "Yolcu" şarkısının klibinde oynamıştır.

Haberin Devamı

Kadın İsterse dizisinde "Demet" rolüyle parladı. Fırtına dizisinde "Zeynep" karakteriyle ilk başrolünü oynadı. 20 Haziran 2008'de Fırtına dizisinin setinde tanıştığı  Murat Yıldırım ile evlendi. 30 Haziran 2014'te ise boşandılar. Ezel'de Azad Karaeski karakterini canlandırdı. Merhamet dizisinde "Deniz" karakterini canlandırdı. Çekimleri Kıbrıs'ta tamamlanan Halam Geldi filminde oynadı. 2015'ten beri Poyraz Karayel dizisinde başrol oynamakta.

İlker Kaleli Kimdir?

Türk sinema ve dizi oyuncusu İlker Kaleli, 11 Mayıs 1984 yılında İstanbul!da dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunu olan Kaleli, The London Academy Of Music And Dramatic Art (LAMDA) da oyunculuk eğitimi de almıştır.

Sırasıyla Son, Kayıp Şehir ve Kayıp isimli dizilerde oynadı. 2014 yılında ise Silsile adlı filmde yer aldı. Şu sıralarda ise Poyraz Karayel dizisinde Poyraz Karayel karakterini canlandırmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!