Burası muhteşem bir ülke

Güncelleme Tarihi:

Burası muhteşem bir ülke
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2012 13:21

Metal müziğin efsanevi gruplarından Megadeth, önceki akşam Maçka KüçükÇiftlik Park’ta düzenlenen Hi-Voltage etkinliğinde sahneye çıktı. Grubun lideri Dave Mustaine, “Burası muhteşem bir ülke” dedi.

Haberin Devamı

ÖNCEKİ gece Maçka KüçükÇiftlik Park’ta düzenlenen Hi-Voltage etkinliği, metal müzik tutkunlarını bir araya getirdi. Etkinliğin açılışını yerli gruplar yaptı. Comma, Gitarizma ve Kurban, seyirciyi metal müziğin devleri Trivium ve Megadeth’e hazırladı. Türkiye’ye ilk kez gelen Trivium, sahnede 1,5 saat kaldı. 1999 yılında Florida’da kurulan, kısa sürede geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan grubun vokalisti Matt Heafy, Türkçe “teşekkürler, nasılsınız, merhaba” sözcüklerini art arda sıralayarak sempati topladı. “Kuliste yemeklerinizi yedim, çok iyi adamım!” diyen Heafy, İstanbul’u çok beğendiğini de sözlerine ekledi: “Dün gece 05.00’te yattım. Burada biraz daha yaşamak için de biletimi bir gün sonraya aldım. Yarın da buradayım, beklerim!”

8 BİN KİŞİLİK KORO
Trivium’un ardından müzikseverlerin uzun süredir beklediği an geldi ve sahneyi ABD’li thrash metal grubu Megadeth devraldı. Dave Mustaine’in liderliğindeki gruba “Trust”, “Hangar 18”, “A Tout Le Monde” ve “Symphony of Destruction” gibi müzik dünyasına damgasını vurmuş şarkılarında seyirciler hep bir ağızdan eşlik etti. Mustaine, konserin ardından bis için sahneye döndüğünde “Uçaktan inerken penceremden baktım, burası muhteşem bir ülke” dedi. Yaklaşık 8 bin kişinin katıldığı etkinlik, gece yarısı sona erdi.

Haberin Devamı

Gitarist Efe
Metal tutkunları, Gitarizma konserinde renkli bir sürprizle karşılaştı. Cem Köksal, 12 yaşındaki oğlu Efe’yi de sahneye çıkardı. Efe, gitar performansıyla seyirciyi coşturdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!