Bugün yeni kanalında

Güncelleme Tarihi:

Bugün yeni kanalında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2012 03:00

Yayınlanmaya başladığı ilk günden beri milyonları ekrana kilitleyen, tüm Türkiye’de Osmanlı tarihine merakı ve ilgiyi artıran “Muhteşem Yüzyıl”ın aylardır gündemde olan transferi gerçekleşti. Dizinin yeni bölümü bugünden itibaren Star TV’de izleyiciyle buluşacak.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL (FOTO-GALERİ)          

Yapımını TıMS Productions, yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği, Meral Okay’ın senaryosunu yazdığı, Yağmur ve Durul Taylan’ın yönettiği “Muhteşem Yüzyıl”ın aylardır beklenen transferi gerçekleşti. Halit Ergenç, Okan Yalabık, Meryem Uzerli, Nebahat Çehre, Selma Ergeç ve Nur Fettahoğlu’nun başrolleri paylaştığı dizi, yeni yılla birlikte Show TV’ye veda ederek Doğuş Grubu bünyesindeki Star TV’ye geçti.

Çarşamba gününün fenomeni haline gelen “Muhteşem Yüzyıl”, bugünden itibaren yeni kadrosu ile yeni kanalında olacak. Başladığı günden beri artan bir ilgiyle izlenen dizi, yine kendi gün ve saatinde yayınlanacak.

Yeni bölümlerdeki en ilgi çekici değişiklik ise “Bıçak Sırtı”ndan bu yana dizilerde rol almayan ve sadece film çekimleri için Türkiye’ye gelen Mehmet Günsür’ün kadroya katılması. ıtalya’da yaşayan Günsür, bu dizide rol almak için ailesiyle birlikte iki seneliğine İstanbul’a gelecek ve Sultan Süleyman’ın oğlu şehzade Mustafa olarak kamera karşısına geçecek.
    
HÜRREM’İN HAYATI TEHLİKEDE

Yeni bölümlerdeki heyecanlı gelişmelere gelince...
   
Sultan Süleyman, kapıyı suratına kapatmasından dolayı Hürrem’e kızgın. Onun kendisine oyun oynadığını düşünüyor ve Hürrem de bu had bilmezliğinin cezasını ağır bir şekilde ödeyip av köşküne sürdürülüyor. Hürrem için haremin dışında yeni bir hayat başlıyor. Valide Sultan da bunu fırsat bilerek Hürrem’in en büyük düşmanı ıbrahim Paşa ile birlik olarak ona hayati bir tuzak kuruyor.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADA TANITIM FİLMİNE İLGİ ÇOK BÜYÜK

“Muhteşem Yüzyıl”ın Kerem Çakıroğlu tarafından çekilen Star TV tanıtımı, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Tanıtım filmi 412 bin 500 kez tıklandı. Bu arada dizinin yeni tanıtım fotoğraflarını çeken Mehmet Turgut ve ekibi, aynı zamanda afiş tasarımlarına da imza attı.  
                                                                                            

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!