Bu sefer Boynuz deÄŸil Kondom var

Güncelleme Tarihi:

Bu sefer Boynuz deÄŸil Kondom var
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2007 00:00

"O Şimdi Asker" ve "Boynuz" şarkılarıyla dikkatleri çeken Tuğba Ekinci, yeni albümünde ise "Kondom" adlı bir parçaya yer vereceğini söyledi.

Tuğba Ekinci'nin fotoğrafları için tıklayın...

Haberin Devamı

Bir condom markasının kampanya yüzü olmaya hazırlanan Ekinci, kampanya şarkısı "Condom"a şubat ayında piyasaya süreceği yeni albümünde yer vermek istediğini anlattı: "Bir condom firması ile reklam kampanyası görüşmelerim var. Eğer istediklerim gerçekleşirse, albümün çıkış parçası da o olacak. Şunu da söyleyeyim; şarkımız cinsellik içermiyor."

Bu sefer Boynuz deÄŸil Kondom var
Sivri açıklamaları, girdiği polemikler ve son çıkış parçası "Boynuz" ile uzun süre kendinden söz ettiren Tuğba Ekinci, şubat ayında çıkaracağı yeni albüm için yine çok iddialı konuştu. Bir kondom markasının kampanya yüzü olmaya hazırlanan Ekinci, kampanya şarkısı "Kondom"a yeni albümünde yer vermek istediğini söyledi.

Haberin Devamı

Yeni bir albüm çalışması içindesiniz. Öncelikle hayırlı olsun diyelim...

- Evet, teşekkür ederim. Şubat ayı gibi albümü çıkarmayı düşünüyorum. Onun için de çalışmaları hızlandırdık.

Var mı yine "O Şimdi Asker", "Boynuz" gibi iddialı bir şarkınız?

- Bu sefer "Kondom" var; "Kondom, dünyaya kondom, herkese kondom, eline, beline, cebine kondom"...

Fazla iddialı sanki...

- Aslında bu bir proje... Bir kondom firması ile reklam kampanyası görüşmelerim var. Eğer istediklerim gerçekleşirse, albümün çıkış parçası da bu olacak.

Nedir istekleriniz?

- Devletten destek bekliyorum. Biliyorsunuz, Aralık ayında bir AIDS haftası var. Biz de Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu’ya basın yoluyla bir mesaj gönderdik, destek istedik. Nimet Hanım "Tuğba’yı tanımam" diye cevap verdi. Şimdi Sağlık Bakanı Recep Akdağ’dan destek bekliyoruz. Bir kere şunu söylemem gerek; bizim şarkımız cinsellik içermiyor.

Ya istediğiniz desteği alamazsanız?

- Sağlık Bakanlığı’ndan da destek göremezsem, şarkıyı albümümde kullanmayacağım. Sadece reklam filmlerinde yer alacak.

/images/100/0x0/55ea6b77f018fbb8f87eb60d
Ben ailenizin tepkisini merak ediyorum. Ne dediler şarkıyı duyunca?

- Babam duyar duymaz "Hayır" dedi. Babama da Sağlık Bakanlığı’ndan destek almam şartıyla çıkaracağımı söyledim. Kabul eder gibi oldu...

Haberin Devamı

Ailenizle iliÅŸkileriniz gayet iyi herhalde...

- Türkiye’de nedense sanatçıların aile yapıları hep bozulmuş. Anne-baba ayrılış, baba yok, anne bir garip... Ama bu sadece Türkiye’de geçerli. Dünyada böyle bir şey söz konusu değil. Ailelere destek olmamak garibime gidiyor. Anne-baba sana uymayabilir ama senin yine de yardım etmen gerek.

Şov programınızın 2007 yılında başlayacağını söylemiştiniz, 2008’e giriyoruz...

- Anlaşamadık. Çok saçma sapan insanlara büyük paralar ödüyorlar, biz işe yeni başladığımız için cimri davranıyorlar. Ben de böyle bir cimrilikle kendimi ezdiremem. Benim kendime güvenim var ve kafamda tasarladığım şeyin tavan yapacağından eminim. Bu yüzden de hakkım olan parayı istiyorum. Zaten elleri mahkum, benden başka kimse yok. Birkaç senedir şişirilen çok isim oldu. Reytinglere bakıldığı zamansa 40’ıncı sıradan yukarı çıkamıyorlar.

Haberin Devamı

Sizin programınızın farkı ne olacak?

- Bir kere var olan sistemi çökertmek lazım. Sistem şu anda insanların maneviyatlarını kullanmaktan geçiyor. Koskoca sanatçılar da bunlara jürilik yapıyor. Ben bu sistemin çökmesini bekliyorum. Okan Bayülgen de bence bunu bekliyor. O da bu kirliliğin içinde bulunmamak için gitti sanki... Matematiği kafama yatan bir program teklifi alsam, sistemi çökerteceğim.

Bu sefer Boynuz deÄŸil Kondom var
Programınızda sivri dilinizden nasibini alanlar olacak mı dersiniz?

- Aniden çıkış yapan arkadaşlarımız bana düzgün cevap vermezlerse ve köşeye sıkıştıklarında ters cevaplar verirlerse, o zaman rahatsızlık duyabilirler. Çünkü topu bana çevirme ihtimalleri yok. Pişmansa üzerine gitmem, ama marifetmiş gibi anlatırsa programa geldiğine üzülebilir. Programıma gelmek istemeyen çok insan olur. Ama ilk üç bölümden sonra en çok izlenen program olacağı için gelmeye başlarlar.

Haberin Devamı

Özellikle kim gelsin istersiniz?

- Hülya Avşar... Bu kadar güzel olduğu halde, kendini neden Kaya Bey’e bu kadar ezdirdiğini sormak isterim. Dünyada yok böyle bir ayrılık. Hülya Hanım bunu hep saptırdı, olayı unutturmaya çalıştı. İdol olarak gördüğüm bir kadına bunun yapılması hoşuma gitmedi.

Hülya AvÅŸar, "Sadettin’e, kızıma ve diÄŸer iÅŸlerime vakit ayırmak istiyorum. Bu yüzden sahneleri bırakıyorum" dedi...Â

- İşte böyle şeylerini sevmiyorum. Onun bir erkeğe ihtiyacı yok ki... Aksine bir erkekten dolayı bu durumlara düştü. Sürekli bir erkeği arkasına alma durumu var. Birlikte olduğu insanların poposunu kaldırıyor. Gerçi kendisi ablam yaşında, ona akıl vermem mantıklı değil, ama erkeği bu kadar ön plana çıkarması doğru gelmiyor bana... Başından beri bir girdaba girmiş, çıkamıyor. Ben Hülya Avşar’ın bu yönünü kıro buluyorum.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea6b77f018fbb8f87eb611
SAPSARI DİŞLİ BİR OYUNCUYLA ÖPÜŞMEM

Aşk hayatınız nasıl gidiyor? Geçenlerde "Candan Öte" dizisindeki Cengiz Coşkun’la birlikte görülmüşsünüz.

- O benim yıllardır arkadaşım. Ayrıca ben Cengiz’i Türkiye’nin jönü olarak görüyorum. Tiyatroculara saygı duyuyorum, ama sapsarı dişlerle geziyorlar. Şimdi bana "öpüşeceksin" diye sahne verseler, öyle biriyle hayatta öpüşmem. Dünya standartlarına baktığımız zaman tiyatrocularımız jön olacak tipte değil. O standartlarda olanlar da bir sigarayı söndürüp diğerini yakıyorlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!