Bu işin % 60'ı seks, % 40'ı terapi

Güncelleme Tarihi:

Bu işin % 60ı seks, % 40ı terapi
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2003 21:53

Kim bilir belki de kadın olduğum için merak ediyordum. Bir Rus kadın mitolojisi almış başını yürümüş ki, ne kadar tahmin etseniz az kalır! Bütün erkeklerin dilinden düşmeyen ama pek fazla da açık edilmeyen bir sır bu: Önceleri sadece Trabzon ve başka sınır kentlerinde yükseldi ama uzunca bir süredir büyük kentlerimizde de bir endüstri haline geldi.

Bu öyle bir meslek ki, savaş patlasın patlamasın, deprem olsun olmasın; olmaya devam eden ve devam edecek bir şey. Dünyanın en eski mesleği yakıştırması boşuna değil. Kabul etmek gerekir ki, Ruslar da bu alana, bu mesleğe, bu hizmete, yeni bir bakış açısı ve heyecan getirdiler. Hatta bazılarına göre bu alanda Türk erkeklerini eğittiler. Bir kadının da ‘‘Neymiş bakalım bunların özellikleri?’’ diye merak etmemesi imkan dahilinde değildi. Zar zor da olsa, (erkekler yardım etmedi çünkü, kadınlar sağolsun!) birini buldum. Merak ettiklerimi sordum...

Üniversite öğrencisi olduğunuz doğru mu?

- Evet, Moskova'da ekonomi okuyorum.

Neden bu işi yapıyorsunuz?

- Çünkü okulumu bitirmek istiyorum. Çünkü paraya ihtiyacım var. 5. sınıftayım. Bizde yüksek öğrenim 5 yıl sürüyor. 2 ay sonra ekonomist olacağım ve bir yıl sonra da bu işi bırakacağım.

Nasıl karar verdiniz Türkiye'ye gelmeye ve fahişelik yapmaya?

- Bir arkadaşım ikna etti. Para biriktirebileceğimi söyledi. Benimle İstanbul'a gel dedi. 6 ay düşündüm. Türkiye'de fahişelik yapmak yerine Moskova'da McDonald's'da çalışabilirdim. Ama 30 dolara. Ben ayda 3000 dolar kazanmayı tercih ettim. Üç yıldır gidip geliyordum, sınavlar filan. Son bir yıldır sürekli buradayım. Ve artık bir ‘‘patron’’a çalışmıyorum...

‘‘Patron’’, pezevenk mi demek?

- Evet. Ben bağımsızlığımı kazandım. Şuraya gideceksin buraya gideceksin diyen yok yani. Ben seçiyorum. Canım isterse.

Bir üniversite öğrencisinin şu an yaptığınız işin inceliklerini öğrenmesi nasıl oluyor?

- Bunun okulu yok, diploma filan vermiyorlar. Zaman içinde birtakım beceriler kazanıyorsun. Ben çok erken başladım cinselliği yaşamaya. Bizim kültürümüz, sekse, sizinkinden daha farklı bakıyor, daha açığız bu konuda. Yani Rus kızlarının özellikle yetenekli olduğu filan palavra. Mesele kafada.

Çıraklıktan başlanıyor, yavaş yavaş mı ustalığa geçiliyor?

- Öyle de diyebiliriz. Önce patrona çalışıyorsun. Dilediği kadar çok işe yolluyor ama sana fiks bir aylık veriyor. İlk ay 500 dolar kazanıyordum. Kazandığım paranın belli bir yüzdesi patrona gidiyordu. 700, 800 derken, Türkçe öğrendim. Ve kendi başıma çalışmayı tercih ettim. Mesele sadece cinsellikteki hünerlerinle ve teknikle alakalı değil. Türkçe de öğrenmen gerekiyor. Çünkü bütün müşteriler İngilizce konuşamıyor. Bu işin yüzde 60'ı seks, yüzde 40'ı terapi zaten. E o da konuşarak oluyor.

Usta olanların bir kısmı da sonradan ‘‘patron’’ mu oluyor?

- Evet, çoğu. Ama onlar sana ‘‘Aksaray'da çok çalıştın, hadi artık Etiler'e geç’’ demiyorlar. Zaman içinde senin gözün açılıyor.

Siz de ‘‘patron’’ olmak istiyor musunuz?

- Yok canım. Uğraşamam öyle şeylerle.

Peki telefon numaranızı etrafa kim dağıtıyor? Yani mekanizma nasıl çalışıyor?

- Sürekli müşterilerimin vasıtasıyla arayan pek çok yeni insan oluyor. Ama bilmem kimin arkadaşıyım demesi gerekiyor. Referans şart. Ya da Rus kız arkadaşlarım var, onlarla paslaşıyoruz: ‘‘Bugün yetişemeyeceğim kadar iş var bir kısmına sen gider misin?’’ Öyle yani.

Hiç korkmuyor musunuz?

- E korkuyorum. Bu işin riskleri yok demedim ki. Ama mesela kendi evime kimseyi almıyorum. Ben gidiyorum. Çoğunlukla 5 yıldızlı otellere. Müşteriyi tanıyorsam, eve de gittiğim oluyor.

Bu kadar revaçta olmanızın sebebi ne?

- Türk erkekleri bizim daha ateşli olduğumuzu söylüyor. Onların yalancısıyım, Türk kızları bize göre daha soğuk, katı ve sekste kapalıymış. Yani seksi sadece seks olarak yaşayamıyorlarmış. Biz ayırabiliyoruz. Aşkla karıştırmıyoruz. Belki de bu bir kültür farkı. Ama fahişelik yapmasaydım da söylerdim size bunları. Bizimki ‘‘free sex’’.

O ne demek?

- Sınır yok yani. Özgürüz, rahatız, fantezilere açığız. Ama bunlar benim Türk erkeklerinden öğrendiğim şeyler, yani Türk kadınlarını incitmek istemem.

Sevişme ilminde bu işin en üst seviyesinde tanınıyorsunuz. Kurallar, teknikler vardır da bunun ötesinde ahlak ve felsefe var mı?

- Sosyolog değilim ama sevişme ahlakının bir sınırı olduğunu düşünmüyorum. Bizim için de bir başlangıç ve final var. Ama iyi sekste moral önemli. Psikoloji yani. Sadece güzel olmak, güzel kokmak yetmiyor. Özellikle de bu işi yaparken. Pozitif olmanız, gülümsemeniz, karşınızdaki insanı rahatlatmanız, onu dinlemeniz gerekiyor. Bu karşılıklı bir şey, o kendisini iyi hissedecek ki, ben de hissedebileyim. Kafasından geçeni söyleyecek ki, ben de söyleyebileyim. Kendisini iyi hissettirebilmişsem beni arıyor. Yoksa aramıyor...

Geyşalıktan farkı ne?

- Özel olarak yetiştirilmiyoruz biz. Ama onların da mesleğinin asıl inceliği, terapide yatıyor. Biz de sürekli terapi yapıyoruz...

TÜRK ERKEKLERİ ŞEFKATLİ AMA ÇOK DERTLİ

Rus erkekleriyle Türk erkeklerinin cinselliğe bakışı arasında fark var mı?

- Var. Rus erkekleri daha zor. Türkler öyle değil...

O ne demek?

- Burada çalışmak daha avantajlı demek. Türklerle çok uzun bir seks olmuyor çünkü. Tabii herkes için geçerli değil ama genel olarak öyle. Rus erkeklere gelince onlar egoisttir sekste. Türk erkekleri öyle değil. Sizi mutlu etmeye çalışıyorlar, uğraşıyorlar. Bizimkiler şöyle: ‘‘İstiyor musun? Tamam gel o zaman’’, ‘‘İstemiyorsan, defol.’’ Kabalar yani. Türkler şefkatli. Ama daha dertli. O yüzden terapist gibi oluyorsun ya. Genellikle eşleriyle sorunları var, bizimle gevşiyor ve rahatlıyorlar...

Peki arzularını ifade etmekte zorlanıyorlar mı?

- Evet. Zaten öncelikle sana zevk vermek için uğraşıyorlar. Şundan kaynaklanıyor olabilir: Kafalarında ‘‘Rus kadınları yatakta çok iyidir!’’ miti var. Sanırım çekiniyorlar ve performanslarını sergilemeye çalışıyorlar. Bazen hissediyorum adam hoşlanmıyor benden. Bu da normal. Herkes herkesi beğenecek diye bir şey yok. Ama bunu söylemiyor, iltifatlar ediyor, elinden gelen her şeyi yapıyor. Bu anlamıyla Türkler çok kibar. Ama hiç doğal değiller. Benim ülkemdeki erkekler ise kabalar, evet insanı rahatlıkla incitebilirler, ‘‘Maymun gibisin’’ bile derler ya da ‘‘Seninle yatacağımı nasıl düşünüyorsun?’’ ama doğaldır onlar, kafalarından geçeni gizlemezler.

Türk erkekleri sizi aşağılamıyor yani...

- Yok canım. Belki kendi aralarında hakkımızda atıp tutuyorlar ama baş başa kaldığımızda çok farklılar. O yüzden benim ülkemden akın akın kadın fahişelik yapmaya geliyor buraya. Türkler zor müşteri değil çünkü.

Hangi alanda tutuklar?

- İlk kez bir Rus kadınla sevişecek olanlar, her alanda. Çünkü birileri ona ‘‘Bu kadın süper, seni yatakta uçuracak’’ demiş, bunun hayalini kuruyor ve olayı kafasında olduğundan daha fazla abartıyor. ‘‘Ben standart sekslerin adamıyım bu kadınla başa çıkamam’’ diye düşünüyor. Ben bu psikolojiyi bildiğimden rahatlamaları için elimden geleni yapıyorum. O yüzden konuşabilmek önemli.

5 YILDIZLI OTELDEYİM TAK TAK TAK KAPIYI ÇALIYORUM

Sahneyi anlatın. Beş yıldızlı bir otele girdiniz. Asansörle yukarı çıktınız...

- Tak tak tak kapıyı çalıyorum. Her seferinde başka bir sahne. Bazıları son derece rahat ayaklarını kanepeye uzatmış bekliyor, bazısı üzerinde bornozu içki içiyor, bazısı televizyon seyrediyor. Bu kadar rahat olanlar genelde benzer tecrübeleri daha önceden yaşamış olanlar. Tedirgin olanlarla içki içiyoruz, oradan buradan konuşuyoruz. Bu arada ya ‘‘kısa program’’ oluyor, yani yarım saatle- üç saat arası; ya da ‘‘uzun program’’ yani bütün gece. Bütün bir geceyse daha çok konuşabiliyoruz tabii. Ama kısa programsa bir süre sonra duşa giriyorum...

Ücretler?

- Müşteriye göre değişiyor. Çok uzun zamandan beri müşterimse, var öyle genç müşterilerim, fazla paraları da yoksa, 150 dolar alıyorum. İndirim yapmıyorum ama anlayışlı davranıyorum. Buna karşılık yine uzun zamandan beri tanıdığım daha yaşlı birileriyse ve para problemleri yoksa 250 dolar vermelerinde bir sakınca görmüyorum.

Tek hedefiniz karşıdakini mutlu etmek mi? Yoksa sizin de zevk alma ihtimaliniz var mı?

- Bazı müşterilerimi önce erkek olarak beğeniyorum. Sonra sekste iyi oluyorlar. Komik ve ilginç şeyler anlatıyorlar. Sanki sevgilinmiş gibi. Zevk alıyorsun tabii. Ama çoğunlukla sadece para için.

Karşınızdaki erkeğe zevk vermekle yükümlü hissediyor musunuz kendinizi?

- Elbette. Ben bir iş yapıyorum. O da para ödüyor. Onun mutlu olması gerekiyor. Ki... Yeniden arasın, ya da başkalarının aramasını sağlasın.

Müşteriye giderken giydiğiniz ‘‘formalar’’ var mı? ‘‘Hadi işe gidiyorum, siyah mini elbisemi giyme zamanı’’ mı?

- 5 yıldızlı bir otele gidiyorsam, iyi görünmem gerekiyor. Jean tişört gitmiyorum yani. Şık, bakımlı kadın oluyorum. Pahalı kıyafetler. O zaman resepsiyonda kimse ‘‘Nereye gidiyorsunuz?’’ filan diye de sormuyor, durdurmuyor. Ama tanıdığım biriyle ve evine gidiyorsam daha spor olabiliyorum. Ama asla çok makyaj yapmıyorum.

Kuaför?

- Elbette. Sadece kuaföre değil, solaryuma ve masaja da gidiyorum.

Burada mı duş alıyorsunuz, orada mı?

- Burada da duş alıyorum, orada da. Seksten önce de sonra da. Bazen 10 kere duş aldığım oluyor.

Peki duş almayan adamlar oluyor mu?

- Genellikle alıyorlar. Bazen ben diyorum: ‘‘Hadi duş almayacak mısın?’’ ‘‘Sabah aldım ben’’ diyor. ‘‘Ama o sabahtı, şimdi akşam’’ diyorum. Elinden tutuyorum, ‘‘Gel beraber duşa gidelim’’ diyorum.

KIZ OTELDEN ÇIKIYOR İŞ BİTMİŞ KAPIDAKİ GÜVENLİK DURDURUYOR SEN GEL BAKAYIM BENİMLE AŞAĞIYA DİYOR

Sıklıkla şu oluyor: Kız artık otelden çıkıyor, işi bitmiş, kapıda güvenlik durduruyor ve ‘‘Gel bakalım sen’’ diye aşağıya götürüyor... Çevremdeki herkes bu tür olaylar yaşıyor, Allah’tan benim başıma gelmedi. Bir arkadaşımın başına ise, yine beş yıldızlı bir otelde şu geldi: Müşterisi ‘‘Ben gidiyorum, sen sabaha kadar kalabilirsin, tuttum nasıl olsa bu odayı’’ diyor, adam gidiyor, kız, gecenin bir yarısı uyandığında bir bakıyor ki, yanında, o gün onlara oda servisi yapmış olan garson! Gizlice açmış kapıyı, yatmış kızın yanına. Otel personeliyle böyle şeyler yaşıyoruz. Ya da 622 numaralı odaya çıkacak mesela, komi ‘‘Ben sizi yukarı çıkartayım’’ diyor, asansörde kızı sıkıştırıyor. Bazı resepsiyon memurları da ‘‘Önce bizi görmeniz gerekiyor, sonra yukarı çıkabilirsiniz’’ diyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!