Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2008 00:00

tadın

Özsüt, bu ramazan, güllacı damlasakızı ve tarçınla yeniden yorumlamış. İçinde damlasakızı ve dövülmüş tarçının yanı sıra katların arasında fırında çifte kavrulmuş ceviz var. Yine son derece hafif bir tatlı. Porsiyonu 4.25 YTL. Dilerseniz 444 11 10 Özsüt Tatlı Pasta Servisi’ni arayarak da sipariş verebilirsiniz.

yıkayın

Kerastase, kökten itibaren sağlıklı ve güçlü, canlılıkla parlayan saçlar yaratmak için saç derisinin korunma mekanizmasını aktive eden yeni bir seri çıkardı: Biotic. İçeriğinde, saç derisinin doğal savunma mekanizmasını güçlendiren termal bir mikro-organizma olarak bilinen bioflorin var. Bio Recharge isimli şampuan ve bakım ürününden oluşuyor. Şampuan 43, bakım ürünü 78 YTL.

bakın

Giyim markası Que, Sonbahar - Kış sezonu için yine cesur ve iddialı bir koleksiyon hazırlamış. Erkek koleksiyonunda fit detaylar göze çarpıyor. Gri, kahve, mavi, siyah ve beyaz tek başına kullanılmış. Eldivenler olmazsa olmaz aksesuvarlar.

kaçırmayın

Yaz bitti, evleri kışa hazırlama, yenilik yapma zamanı geldi. Perdeleri değiştirmeyi düşünüyorsanız, BrillantHome ve Brillant Store mağazalarına bakabilirsiniz. 15 Eylül’e kadar perdede yüzde 40’lara varan indirim var.

kaplatın

İşte futbol merakının vardığı son nokta: Taraftar kiremiti. Başak Grubu, anahtar teslimi "fanatik çatı katı" teklifi sunuyor. Renkli kiremit üretmeye başlayan firma, çatınızı tuttuğunuz takımın renginde kiremitle kaplıyor. www.basakkiremit.com.tr

alın

Altın Yatak, isme özel yatak uygulaması başlattı. Dunlopillo yatak alanlar diledikleri yazıyı (isim, doğumgünü dilekleri, evlilik yılı, vb.) yataklarına yazdırabiliyorlar. Metin; yatağın kapitonesine nakış işlemesiyle yapılıyor.

oynayın

İstanbul, 5 milyonun üzerinde oy kullanılan ve 58 ülkede eş zamanlı yürütülen oylama sonucunda Monopoly’nin yeni versiyonu Monopoly Dünya Şehirleri’nde yer almaya hak kazanan 22 şehirden biri oldu. Monopoly Dünya Şehirleri, Türkiye ile birlikte 50’den fazla ülkede satılmaya başladı.

giyin

BGN’nin 2008/09 Sonbahar/Kış koleksiyonu, danstan ilham almış. Vücudun ifade biçimindeki özgürlüğü, yeni bir hava ile yansıtıyor. Tasarımlar üç grupta toplanmış: Dance Floor (dans pisti), Sesual Exhibition (şehvetli teşhir) ve On Stage (sahnede). İlk grupta seksi ve parıltılı ürünler, ikinci grupta sert yönetici kadın imajı hakim. Üçüncü grupta ise dişiliği ve eski zamanların seçkin havasını vurgulayan yansımalar var.

giyin

Spor ayakkabı markası Onitsuka Tiger’ın sonbahar-kış koleksiyonunda, markanın eski koşu ayakkabısının günümüz modasına uyarlanarak yaratılmış retro trend versiyonu "Saiko Runner" dikkat çekiyor. Ayrıca renkli bağcıklar, bağcık yerine kullanılan velcro bantlar ve markanın tarzını aynen yansıtan kışa özel kar botları da var.

yarışın

15. Koç Allianz Fotoğraf Yarışması’na katılım için son günler. Siyah-beyaz ve renkli olmak üzere iki ayrı dalda düzenlenen yarışmanın bu yılki teması "Festivaller". Amatör-profesyonel tüm fotoğrafseverlere açık. Son başvuru tarihi 5 Eylül. Her iki kategorinin birincilerine 6000 YTL ödül verilecek. Ayrıntılı bilgi için: (216) 556 60 80 veya www.kocallianz.com.tr



öğrenin

İstanbul Teşvikiye’deki Alef Mücevher Atölyesi, yeni dönem çalışmalarına başlıyor. Eski İstanbul mücevher ustalarının çalıştığı tezgahlarda çalışan katılımcılar, eski kuyumculuk yöntemlerini çağdaş eğilimlerle birleştirmeyi öğrenecekler. Mücevher Tasarımı ve Yapımı ile Mücevher Tasarımı ve Çizimi konulu atölye çalışmalarına bu yıl yenisi eklendi: Çağdaş Takı Tasarımı ve Yapımı. Bilgi için tel: (212) 241 35 58

www.alefgaleri.com

eğlenin

Hangar Sanat Derneği tarafından Beyoğlu’nda ikincisi düzenlenecek Sokakta Şenlik, yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda sanatçıyı 29-31 Ağustos arasında İstanbullular’la buluşturacak. Şenlik mekanı yine Galata ve Tünel bölgesi. İzleyenler düzenlenen çeşitli atölyelere katılabilecek. Şenlik, bugün 17:00’de Galatasaray Meydanı’ndan hareket edecek açılış yürüyüşü ile başlayacak. Yürüyüşe Sambistanbul Perküsyon Grubu ritimleriyle eşlik edecek. www.sokaktasenlik.org

kutlayın

Beşiktaş Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve 1 Eylül Dünya Barış Günü için etkinlikler düzenliyor. Yarın Ortaköy’de Feridun Düzağaç konseri var. Pazartesi ise Levent Meydanı’nda Hakan Aysev- Burçin Büke ikilisini dinleyebilirsiniz.

gidin

Türkiye’nin en büyük Bauhaus mağazası yarın Ankara’da açılıyor. Tam iki futbol sahası büyüklüğündeki mağaza, Etlik’te, Forum Ankara alışveriş merkezinin içinde. 16 bin metrekarede 120 bin ürün çeşidi var.

iftar yapın

Ramazan bu pazartesi başlıyor. Dışarıda iftar yapmak isterseniz, Ahırkapı’daki Kalyon Hotel, özel iftar mönüleri hazırlamış. Mosaic Restaurant’ta ramazan boyunca servis edilecek iftar mönüsünde, Osmanlı Saray Mutfağı’nın iftar klasikleri yeni yorumlarıyla sunuluyor. Otelin yeni açılan 500 kişi kapasiteli mekanı Reji’de ise 200 kişi ve üzeri gruplara hizmet veriliyor. Tel: (212) 517 44 00

www.kalyon.com
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!