Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2007 00:00

şaşırmayın

Bu hafta sonu etrafınızda bir anda beliren ve birdirbir oynayan ilginç kalabalıklar görürseniz şaşırmayın. Puma’nın yeni parfümü I’m Going, ilginç bir toplu eylem ile tanıtılıyor olacak. Yeri ve zamanı henüz belli değil ama www.imgoingtoflashmob.com’a üye olanlar, e-posta ile haberdar edilecek. En uzun birdirbir rekoru kırılmaya çalışılacak. Herkes katılabilir.

katılın

İstanbul Cibali’deki Kadir Has Üniversitesi Rezan Has Müzesi, Uluslararası Boncuk ve Boncuk İşleme Sanatı Konferansı’na ev sahipliği yapıyor. Dün başlayan ve pazar günü sona erecek olan konferanstaki etkinliklere katılım serbest. Konferanslarda, boncuk tarihi ve boncuk işleme sanatı irdelenecek. Ayrıca boncuk yapımı ile ilgili atölye çalışmaları, sanatçıların boncuklarını satabileceği boncuk pazarı ve Anadolu boncukları ile modern boncuklardan oluşan iki ayrı sergi var.

sürün

Kozmetik markası Renewal, sonbahara özel promosyon yapıyor. Facial Cream (yüz kremi) ve Eye Cream (göz kremi) alan herkese, 250 YTL’lik Facial Evening Serum’u (gece serumu) hediye. Anti-aging etkiye sahip Renewal ürünleri, cildin alt katmanlarının maksimum düzeyde yenilenmesine yardımcı olurken, daha genç bir görünüm kazandırıyor.

takın

Casio’nun Baby-G Serisi 2008 modelleri vitrine çıktı. Alarm modu ve tekrar fonksiyonu, saat başı sinyal verme, tüm ekranı aydınlatarak ekranın kolay görünmesini sağlayan ışık, kronometre, geri sayım gibi özellikleri var. Hepsi 100 metreye kadar su geçirmez. Siyah, beyaz, kırmızı ve simli gold temel renk alternatifleri. Tüm Casio bayilerinde bulabilirsiniz.

gidin

İstanbul Beyoğlu’nun klasikleşmiş eğlence mekanı Andon, yenilendi. Andon ailesine yeni katılan Andon İstanbul, binanın üçüncü katında hizmet veriyor. Üsküdar sırtlarından Moda Burnu’na uzanan Boğaz manzarası var. Duvarlarına İstanbul silueti resmedilmiş. 20 kişi kapasiteli barı, zengin içecek mönüsüne sahip. Bar dışında 50-55 kişi oturma kapasitesi var. 1970 ve 80’lerin müziğinin yanı sıra Ermenice ve Rumca şarkılar, Sefarad şarkıları ve tangolar çalınıyor. Pınar & Casmire Grubu, haftanın 6 günü program yapıyor. Tel: (0212) 251 02 22

giyin

Derishow 2008 Kış tasarımlarını sonsuzluk temasıyla sunuyor. Koleksiyondaki deri ceketler renk alternatifleriyle dikkat çekici. Canlı sarılardan mürdümlere, yeşillere kadar pek çok seçeneğiniz var. Bazılarını soğuk günlerde elbise olarak da kullanabilirsiniz. Derishow’un İstanbul, Ankara ve İzmir’de mağazaları var.

gezin

Fotoğraf sanatçısı Orhan Eryılmaz’ın ’Vapurlar & İnsanlar’ isimli sergisi, 16 Aralık’a kadar İstanbul Hasköy’deki Rahmi M. Koç Müzesi’nde. Vapurlardaki salep ve çay kokusu, martı ve dalga sesleri, farklı kültürlere ait insan manzaraları, sanatçı Eryılmaz’ın objektifinden tamamı siyah-beyaz 33 adet fotoğrafa yansımış. Pazartesi hariç hafta içi 10.00-17.00, hafta sonu 10.00-19.00 saatleri arasında gezebilirsiniz.

için

Starbucks Coffee’nin geleneksel yeni yıl içeceği Toffee Nut Latte çıktı. Sadece yılbaşına özel sunulan ürün, koyu kıvamlı espresso bazına eklenen karamelize fındık şurubu, sıcak süt ve üste eklenen kremadan oluşuyor. Karamelize fındık parçaları ile servis ediliyor.

dinleyin

Bu konsere, Ahmet Haşim’in dizeleri ilham verdi: "Nasıl istersen öyle dinle, bakın / Dalların zirvesindeyiz ancak / Yarı yoldan ziyade yerden uzak / Yarı yoldan ziyade maha yakın..." Türk müziği bestecisi Gönül Paçacı’nın, Ahmet Haşim, Hilmi Yavuz, Attila İlhan, Fazıl Hüsnü Dağlarca’nın şiirleri üzerine, geleneksel formları kullanarak yazdığı şarkıları Bora Uymaz ve Güzin Değişmez seslendirecek. CRR Konser Salonu’nda pazar akşamı saat 20.00’de.

bakın

Paul&Shark’ın, 2007-2008 Sonbahar/Kış erkek koleksiyonunda daha geniş bir ürün yelpazesi sunuluyor. Örme grubunda tişört, sweatshirt, kazak ve markaya özgü çelik örgü ’bomber’ mont ve hırkalar var. Yüksek performanslı typhoon montlar, bahriyeli lacivert ’peacoat’ kabanlar, paltolar ve blazer ceketler göze çarpıyor. Bu sene montlarda çok hafif vatka tekniği uygulanmış. Koleksiyona yeni katılan, suya, rüzgara ve kötü hava koşullarına dayanıklı saf yün kazaklar, hem spor hem klasik çizgide tasarlanan pantolon ve gömlekler, kemerden kravata, çantadan anahtarlığa kadar birçok aksesuvar ile bütünleşebiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!