Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2007 00:00

dinleyin

Fenerbahçe’nin 100’üncü yıl kutlamaları etkinliklerinin önemli halkalarından biri olan ’Fazıl Say Konserleri’nin sonuncusu, 9 Eylül Pazar akşamı Ankara’da gerçekleşecek. Bilkent Odeon’da müzikseverlerle buluşacak olan Fazıl Say’a Şef İbrahim Yazıcı yönetimindeki 190 kişilik Bilkent Senfoni Orkestrası ile Kültür Bakanlığı Devlet Çoksesli Korosu eşlik edecek. Fazıl Say, Beethoven’ın ’Koral Fantezi’sini de icra edecek. Biletler Biletix’te 25 YTL.

görün

83 ülkeden 1187 sanatçının, 3 bin 212 çalışma ile katıldığı, serbest konulu 23. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması sergisi İzmir’de. İzmir Enternasyonal Fuarı Doğaltaş Müzesi’nde görebilirsiniz.

bakın

Philips, hava tahminli saatli radyo geliştirdi. Seçtiğiniz radyo kanalı ya da alarm melodisiyle uyandırma özelliği sayesinde güne kendi tarzınızla başlayabiliyorsunuz. Ayrıca hava durumunu göstermesinin yanı sıra iç sıcaklığı da ölçüyor. LCD ekranı, ışıklı hava durumu göstergesi ve hava durumunu gösteren grafik animasyonları var. Ağırlığı yalnızca 400 gram. Uyku zamanlama özelliği sayesinde uykuya dalarken bile radyo dinleyebiliyorsunuz. Fiyatı 169 YTL.

takın

Accessorize Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nun yeni yüzü ünlü Alman top model Heidi Klum. Koleksiyon; Nova, Urchin, Magpie ve Future Noir olmak üzere dört farklı temada hazırlanmış. Nova’da 70’li yılların otantik görüntüsü, Future Noir’da canlı renkler ve metal süslemeler, Urchin’de 90’ların ilk yıllarından esintiler, Magpie’de romantik ve feminen detaylar var.

bağışlayın

İstanbul Kadıköy’deki Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi ile Kadıköy Belediyesi Sağlık ve Sosyal Dayanışma Vakfı (KASDAV) tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen "Her Dolu Çanta Bir Umut Yarına 2" kampanyası devam ediyor. 23 Eylül’e kadar alışveriş merkezindeki standlara gelerek 20 YTL’lik bağış yapan herkes, bir öğrenciye içi temel okul malzemeleriyle dolu bir çanta hediye edebilecek.

sipariş verin

Ermenegildo Zegna’nın geleneksel Özel Sipariş Dönemi’ne az kaldı. 12, 13, 14 Eylül tarihlerinde, İtalya’dan gelecek uzman terzinin, İstanbul Nişantaşı mağazasında vereceği kişisel servis hizmetinden yüzde 20 fiyat farkı talep edilmeyecek. Hizmetten yararlanmak isteyen müşterilere; takım elbise, ceket ve pantolon siparişleri için High Performance, Traveller, 15 Milmil 15 ve Trofeo gibi Ermenegildo Zegna Yün Fabikası’na özel 450’ye yakın kumaş seçeneği sunuluyor.

deneyin

Kadın sağlığı alanında faaliyet gösteren İngiliz firması Unipath, Clearblue Dijital Ovulasyon testini Türkiye’de de piyasaya sundu. Ürün, günlük basit idrar testi ile tıbben en doğurgan iki günü tespit ederek anne adaylarına doğru zamanı dijital ekrandan, gülen yüz ifadesi ile gösteriyor.

alın

DND ataşsız defter, kıvrılan sayfa köşesi sorununa son veriyor. Güzel yazı yazma defteri, çizgili ve kareli olmak üzere üç çeşidi var. Kalın gramajlı kağıttan üretilen defterin en önemli özelliği, güçlendirilmiş sayfa köşeleri. Böylece sayfa köşelerinin bozulmaması sağlanıyor. Boyner, D&R, Nezih, İnkıláp, Toyzz Shop, Office1 mağazalarında ve internette 3.50 YTL’ye satın alabilirsiniz.

için

Binboa Vodka, kırmızı elmalı çeşidini çıkardı. Aroması oldukça zengin. Alkol derecesi yüzde 40 ve 3 kez distile edilmiş. Şişesi Fransa’dan ithal ediliyor. Binboa Redapple Vodka, 70 cl’lik şişesinde 29 YTL.

kazanın

Pınar Kido’dan okul öncesi, çocukları sevindirecek kampanya. Ekim ayı sonuna kadar 12 tane Kido alan herkese, Örümcek Adam ve Bratz’li beslenme çantaları hediye ediliyor.

faydalanın

D&R, Card By D&R sahiplerine özel bir kampanya düzenliyor. Eylül boyunca D&R kartlarıyla yaptıkları 50 YTL ve üzerindeki alışverişlerinde hem 15 YTL indirim kuponu kazanıyor hem de puan biriktirmeye devam ediyorlar.

giyin

Sisley’in sonbahar-kış kadın koleksiyonu 4 ayrı temadan oluşuyor: Wall Street, Top Gun, Gosford Park ve Breakfast At Tiffany’s. Her birine farklı bir hava hakim. Wall Street iş kadınları, Top Gun spor giyinen kararlı kadınlar, Gosford Park pastoral ve kadınsı görünmek isteyenler, Breakfast at Tiffany’s romantizm ve zarafet arayanlar için.

yarışın

Metro Group tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen "Metro Group Kısa Fim Yarışması" için geri sayım başladı. Sinema öğrencilerinin katılabildiği yarışmanın son başvuru tarihi 31 Ekim. Birinciliğe layık görülecek filmin yönetmeni, eğitim için Londra’daki New York Film Akademisi’ne gitme hakkı ve 2 bin 500 Euro kazanacak. Yarışmada konu sınırlaması yok. Bilgi için www.metro. group.com.tr.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!