Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2007 00:00

Haberin Devamı

izleyin

Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu, Tak Tak Takıntı adlı oyunla bu hafta sonu Caddebostan Kültür Merkezi’nde. 3 Mart Cumartesi 20.30’da, 4 Mart Pazar 16.00 ve 20.30’da Büyük Salon’da izleyebilirsiniz. Oyunda Ali Poyrazoğlu, Bülent Kayabaş, Suzan Aksoy, Özdemir Çiftçioğlu, Berrak Kuş, Eser Ali, Onur Şenay ve Murat İlgar rol alıyor. Bilet fiyatları tam 30, öğrenci 25 YTL.

sürün

Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde yaratılan Pharma 7 Altın Seri ürünleri, içeriğinde bulunan Malezya orkideleri sayesinde cildi pürüzsüz, canlı ve parlak hale getiriyor. Mimik kırışıklıklarını açıyor, kuruyan cilt tabakalarını nemlendiriyor. Güneşin zararlı ışınlarını da yüzde 94.6 oranında engelliyor. Göz serumu, gündüz kremi, gece serumu ve temizleyici köpük olmak üzere 4 ana üründen oluşuyor. Eczanelerde bulabilirsiniz.

fırçalayın

Swissdent ürünleri ile kahve, nikotin ve kırmızı şarap kullanımı sonucu oluşan lekelerden kurtulabilirsiniz. Beyazlatmaya yönelik Xtain ve Nanowhitining adında iki çeşidi var. 3-4 haftalık bir kullanım sonrasında farkı görebiliyorsunuz. Fiyatları 36 YTL.

gidin

1943’ten bu yana 20 ülke 80 şehir gezen, 305 milyon kişi tarafından izlenen, 40’ın üzerinde farklı gösteri sergileyen Hollandalı Holiday On Ice topluluğu İstanbul’da. Büyülü Patenler isimli gösterilerini 8-18 Mart arasında Maslak Parkorman’da izleyebilirsiniz. Gösteride 50 profesyonel buz patencisi, seyirciyi rengarenk kostümleri ve akrobatik dansları ile fantastik bir dünyaya götürüyor. Biletler Biletix’te.

dinleyin

Beyoğlu’ndaki Balans’ta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir konser var. Aydilge ve Özlem Kavaller’in sahne alacağı konserde bol bol dans edebilirsiniz. Başlama saati 21.00, bilet fiyatı 10 YTL. Elde edilen tüm gelir, MEVA’ya bırakılacak ve Türkiye’de ücretsiz göğüs taraması için kullanılacak.

deneyin

Nike’ın tasarımı "8 in 1 convertible top" bluz, 8 farklı biçimde giyilebiliyor. Isınmadan soğumaya kadar dansın her aşamasına uygun. Esneme hareketleri sırasında uzun kollu kullanabilir, ısındıkça kol parçalarını çıkarabilirsiniz. Fiyatı 78 YTL.

yarışın

Play-Doh, Hamurdan Hayaller Yarışması’nın altıncısını düzenliyor. En başarılı şekilleri yapan 3-6 ve 7-9 yaş grubundan üçer çocuk, boylarınca oyuncak ve 1 yıl yetecek kadar Sütaş Büyümix kazanacak. Kategori birincilerine bilgisayar hediye edilecek. Son katılım tarihi 8 Nisan. Ayrıntılı bilgi için www.hamurdanhayaller.com

sürpriz yapın

Hilton İstanbul, Dünya Kadınlar Günü’nde eşini mutlu etmek isteyen erkekler için take away mönüsü hazırladı. 3 çeşitten oluşan mönüde ev usulü marine edilmiş somon, sote edilmiş ıspanak üzerinde fırın levrek ve vanilya kremalı çikolata tart var. Hiç değilse o gün, eşinizi yemek yapma derdinden kurtarabilirsiniz.Fiyatı 44 YTL.

görün

Nişantaşı’ndaki Hobi Sanat Galerisi, kuruluşunun 30. yılını bir sergi ile kutluyor. 200’den fazla ressam, heykeltıraş ve seramik sanatçısının 300’ü aşkın sergisi ile hizmet veren galeri, 3-31 Mart tarihleri arasında 30 yıldır birlikte olduğu sanatçılarından Muzaffer Akyol, Yusuf Katipoğlu, Muhsin Kut’un resim ve Erdinç Bakla, Müfide Çalık, Maria Kılıçlıoğlu’nun heykel çalışmalarını bir araya getirecek. Sanatçılar, pazar hariç her gün 13.00-15.00 arasında gerçekleştirecekleri canlı performans ile ortak bir esere imza atacaklar. Bu yapıtın satışından elde edilecek gelir ile sanat öğrenimi gören 3 öğrenciye burs verilecek.

kaçırmayın

Zorlu Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu, Türkiye turnesinde. Turnenin İstanbul ayağında, Kediler ve Fareler Mutfağı isimli oyunu sahneleyen topluluğu, 3 Mart Cumartesi 15.30’da Yayla Sanat Merkezi’nde, 4 Mart Pazar günü 13.00’te Beşiktaş Kültür Merkezi’nde ücretsiz izleyebilirsiniz. 27 Mayıs’a kadar sürecek turne boyunca 25 ile uğrayacaklar.

yiyin

Beyoğlu’nun 75 yıllık klasiği Rejans, Gürcü Haftası düzenliyor. 2-3 Mart tarihleri arasında Gürcü yemeklerinin yanı sıra Gürcü müziğinden de örnekler sunulacak. Gecede, solist Selen Lalea ve Marlen Adamatze’ye piyanist Bakıt Momunkulov eşlik edecek. Mönü fiyatı 60 YTL. Tel: (212) 243 38 82

giyin

Adil Işık yeni sezonu açtı. Markanın adljeans adını taşıyan alt markasındaki ürünler 3 grupta toplanmış. Naturel grubunda dar ve yıkama efekti almamış jean pantolonlar, kapriler, baskılı tişörtler var. Uçuk renkler kullanılmış. Hard grubunda siyah renk ağırlıkta. Agresif kesimler dikkati çekiyor. Gold&Silver grubunda saten dekolte üstler bulabilirsiniz.

DÜZELTME

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta LÖSEV’in Ankara’daki Lösemili Çocuklar Hastanesi (LÖSANTE) ile ilgili bilgi vermiş ve bağış yapmak isteyenler için bir banka hesap numarası yayınlamıştık. Ancak bu hesap numarasıyla ilgili, vakıftan düzeltme geldi. LÖSEV’e tüm banka şubelerinden havale ücreti ödemeden 0660 numaralı hesaba bağış yapabilirsiniz. Düzeltir, özür dileriz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!