Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2006 00:00

bakın

2002’den beri Çukurcuma’da faaliyet gösteren Accenturc Design Gallery, Nişantaşı’na taşındı. Genç Türk tasarımcılara kendilerini tanıtma ve sergileme platformu sunan galeride, heykel, resim, seramik, fotoğraf ve mücevhere dair her şey bir arada bulunabilir.

giyin

James Bond serisinin 21. filmi "Casino Royal"de, başrol oyuncusu Daniel Craig başta olmak üzere tüm oyuncu kadrosu, Scabal kumaşlarıyla hazırlanmış kostümler giyiyor. Daniel Craig’in üzerinde Gold Treasure, Festival ve Velvets & Corduroy kartelálarından seçilen kumaşlarla dikilen kostümleri görebilirsiniz. Scabal’ın koleksiyon ve kumaşlarını Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeki mağazasında bulabilirsiniz.

okuyun

Geniş Açı fotoğraf sanatı dergisi, 50. sayısıyla okurlarına veda ediyor. Dergi, on yıllık yayın hayatının bu son sayısında her zamanki gibi yurtiçi ve yurtdışından fotoğraf gündemine ilişkin çeşitli başlıklara ve söyleşilere yer veriyor. Günümüzde Fotoğraf Dergiciliği başlıklı mini dosya, dünden bugüne dergide yazmış isimlerin dergiyle ilgili görüşlerine yer veren Yazarlarının Gözünden Geniş Açı bölümü ve dergi editörleriyle yapılmış Hayatımız Fotoroman köşesi son sayıya özel olarak dergide yer alan diğer başlıklar.

faydalanın

YKM’nin Haftanın Yıldızı kampanyası dahilinde, bu hafta Melody marka bot ve çizmeler uygun fiyatlarla satılıyor. 59.90 yerine 29.90 YTL’ye alabilirsiniz. Kampanya tüm YKM’lerde geçerli.

dinleyin

Akordeon dinlemeyeli ne kadar oldu? İberya Özkan Akordeon Atölyesi bu soruyu hepimize soruyor. Özleyenleri 28 Kasım saat 20.30’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’ne davet ediyor. Azeri Rufet Alizade, Gürcü Zurab Tarieladze garmonlarıyla, Muammer Ketencioğlu akordeonuyla birer resital verecek. Ayrıca akordeonlu üçlü Dolce Trio ve Grup Kafdağı sahneye çıkacak.

sürün

Murad’ın Hormonal Yaşlanmaya Karşı Canlandırıcı Seri’si, menopoz dönemindeki cilt problemlerine yönelik özel çözüm üretmek için yaratılmış. Resurgence Serisi’nden Age-Diffusing serum, cildi 10 dakikada yüzde 38 sıkılaştırarak hormonal yaşlanma belirtilerine savaş açıyor. Yetkili eczanelerde bulabilirsiniz. Fiyatı 213 YTL.

görün

Funda Tarakçıoğlu resim sergisi, Taksim Atatürk Kültür Merkezi’nde 29 Kasım’da açılıyor. 22 Aralık’a kadar devam edecek sergi, pazar ve pazartesi hariç 10.00-18.00 arasında gezilebilir. Eski ahşaplara ve tuvallere karışık teknik artı yağlıboya ve akrilikle çalışan sanatçı, kullandığı sembollerle hem geçmişe hem de bugüne göndermeler yapıyor.

gidin

Oyuncu olarak tanıdığımız Juliette Lewis ve müzik grubu The Licks, 28 Kasım akşamı İstanbul’da. İkinci albümünün tanıtımı kapsamında dünya turnesine çıkan Lewis, saat 21.00’de Beyoğlu’ndaki Yeni Melek Gösteri Merkezi’nde olacak. Gecede Hayko Cepkin de sahne alacak. Biletler Biletix’te 30 YTL.

gezin

ArtForum Ankara 2. Plastik Sanatlar Fuarı pazar günü sona erecek. Atatürk Kültür Merkezi’ndeki fuara 44 galeri ve 172 sanatçı katılıyor. Ankara ve İstanbul ağırlıklı olmak üzere Nuri İyem, Adnan Turani, Mustafa Ayaz, Ferruh Başağa, Devrim Erbil, Ertuğrul Ateş gibi önemli ressamların eserleri sergileniyor. Bu yılın teması Küreselleşme.

yarışın

2007 Mayıs’ında gerçekleşecek 10. Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali ile festivalin her yıl düzenlediği Kısa Film Öykü Yarışması’nın bu yılki konusu "Evlilik mi? Evcilik mi?". Yarışma ile çocukluktan kadınlığa hızlı geçiş yapan ve erken yaşta evlenmenin olumsuz sonuçlarını deneyimleyen çocuk gelinler olgusuna dikkat çekilmesi amaçlanıyor. Elemeyi geçenler, festivalin konuğu olarak Ankara’ya davet edilecek ve Işıl Özgentürk yönetmenliğinde yapılan "Senaryo Nasıl Yazılır?" atölye çalışmasına katılacak. Son katılım tarihi 10 Şubat 2007.

katılın

Ekol Drama Sanat Evi, sinema ve dizilere eğitimli çocuk oyuncu yetiştirmek amacıyla, ünlü tiyatro sanatçısı Ayla Algan başkanlığındaki eğitmen ekibi ile kurslar düzenliyor. 12 hafta süreyle, haftada 3 saat verilecek eğitim sonunda, reklam, dizi ve sinema filmlerine eğitimli, deneyimli çocuk oyuncular yetiştirilmiş olacak. Çocuk oyuncu adayları fiziksel ve psikolojik olarak setlere hazırlanacak. Eğitimler 4-18 yaş arasındaki çocuk ve gençler için. Ayrıntılı bilgi için www.ekoldrama.com.

artırın

Artı Mezat, Güzel Gerçeğin İhtişamıdır başlıklı müzayedesini, 26 Kasım saat 14.00’te, Kadir Has Üniversitesi müze lobisinde gerçekleştirecek. Can Has’ın yöneteceği müzayedede Türk ressamlarının seçilmiş en başarılı resimlerinin yanı sıra oryantalistlerden tablolar ve antika eserler de satışa sunulacak.

alın

Marks&Spencer mağazalarının iç giyim reyonlarında, 26 Kasım’da sona erecek bir kampanya var. Seçeceğiniz tüm ürünlerde, 2 üründen 2.sine yüzde 50 daha az ödüyorsunuz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!