Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2004 00:59

yarışın

Philips Aydınlatma Fotoğraf Yarışması, Bizler Işığı Seven İnsanlarız konseptiyle bu yıl ikinci kez düzenleniyor. Yarışma, ışığın günlük yaşamdaki çarpıcı etkisini, algılarımızı yönlendirici çağrışımlarını ve bunları en iyi fotoğraflayacak sanatçıları ortaya çıkarmayı amaçlıyor. Katılımcılar, 15 Ağustos -15 Kasım 2004 tarihleri arasında www.fotografyarismasi.com internet sitesinden form doldurarak veya posta yolu ile başvurabilirler. Kendi kategorilerinde dereceye girenler Philips’in kişisel bakım ürünleriyle ödüllendirilecekler. Philips Danışma Hattı: (0800) 261 33 02


gezin

Vedat Açıkalın’ın Olimpiyat Sporları başlıklı fotoğraf sergisi bugün saat 18.00’de, Etiler Akmerkez, B Atrium yemek katı sergi alanında açılıyor. Sergide 70x100 cm boyutlarında 40 renkli fotoğraf yer alıyor. Fotoğraflar 1980’li, 90’lı yıllarda ve en son olarak da 2000 Sydney Olimpiyatları’ndaki müsabakalara ve sporculara ait.


tadın

Geleneksel içkimiz rakıyı artık dondurma olarak yiyebilirsiniz. Malta ve İngiltere’de gerçekleştirilen uluslararası yemek yarışmalarından ödülleri bulunan rakılı dondurma, İstanbul Hilton ParkSA Artz Restoran’ın en çok tercih edilen tatlarından biri. Restoranın executive şefi Eyüp Kemal Sevinç tarafından yaratılan rakılı dondurma, büyük oranda alkolden arıtılıyor ve yiyenleri sarhoş etmiyor.


giyin

Ellesse’nin yaz koleksiyonunda, modayı sporla bütünleştiren, zarafeti ve şıklığı günlük hayat çizgilerinize yansıtabileceğiniz ürünleri bulacaksınız. Koleksiyon Heritage, Tennis, Sport ve Beach olmak üzere 4 farklı temadan oluşuyor. Ellesse ürünlerini, İzmir Alsancak ve EGS Mavişehir, İstanbul Güneşli

Outlet, İzmit, Adana, Marmaris,

Çeşme ve Bodrum

mağazalarında bulabilirsiniz.


katılın

Jane Cowie, Avustralyalı

tanınmış bir camcı. Cam

sanatını yaygınlaştırmak,

birikimlerini bu sanata

gönül verenlerle

paylaşmak için

dünyanın dört bir

yanında

eğitimler veriyor ve

sergiler açıyor. 7 Ağustos

Cumartesi günü saat 14.00’te,

Beykoz Cam Ocağı’nda

öğrencileriyle birlikte sıradışı bir gösteri gerçekleştirecek.

Tel : (0216) 4333693


imzalatın

Ümit Sayın, beş yıllık aradan sonra çıkardığı 3. solo albümü Mai’yi imzalıyor. Capitol Alışveriş Merkezi, D&R mağazasındaki imza günü 7 Ağustos Cumartesi saat 16.00’da başlayacak.


dinleyin

Aylin Aslım ve grubu Süt, bu akşam Çubuklu Hayal Kahvesi’nde bir konser verecekler. Creamfields, Rockistanbul gibi festivallerde sahneye çıkan Aslım, tamamen elektronik sound üzerine kurulu albümü Senin Gibi’deki şarkıları rock versiyonlarıyla söylüyor. Biletler Biletix ve Çubuklu Hayal Kahvesi’nden temin edilebilir. Tel: (0216) 413 68 80


yorumlayın

Sevinç Aksoy’un hazırladığı Rüya Yorumları Ansiklopedisi, Omega Yayınları’ndan çıktı. Ansiklopedi, pek çok dilde yapılan taramalar sonucu ve İmam Nablusi, Sigmund Freud, İbn-i Şirin, Erich Fromm gibi isimlerin eserleri gözden geçirilerek elde edilmiş. İçinde 3 bin 500 madde, 10 bin rüya yorumu ve yaklaşık 150 resim bulunuyor.


alın

Step halı, kırmızı noktalı ürünlerinde yüzde 40 indirim artı sekiz taksit veya tek ödemede yüzde 40 indirim artı yüzde 10 indirim kampanyasına başladı. Step’in Color Therapy koleksiyonunda canlı ve modern renklerde halılar, yastıklar, puflar, deri tepsiler ve banyo aksesuvarları bulabilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!