Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2004 00:18

seyredin

4-8 Ağustos tarihleri arasında Bodrum’da 4. Gant Cup düzenleniyor. Bu uluslararası yat yarışlarına, Bodrum Marina ve hazır giyim markası Gant sponsor. Bu yıl yarışların dördüncüsü düzenleniyor. www.gantcup.com


kaçırmayın

Pop yıldızları, Ege kıyılarında turnedeler. Sezen Aksu, 31 Temmuz’da Bodrum, 2 Ağustos’ta Marmaris, 8 Ağustos’ta Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda konser

verecek. Candan

Erçetin’in konseri ise 31 Temmuz’da Çeşme

Açıkhava Tiyatrosu’nda. Konserler saat 21.15’te başlıyor.


eğlenin

Alternatif müzik radyosu FG 93.7, Siemens Mobile’ın desteğiyle tekno müziğin temsilcilerinden İngiliz Richie Hawtin’i konuk ediyor. Konser 31 Temmuz Cumartesi gecesi 23.00’te İstanbul Maslak Park Orman’da. Biletler biletix’te satılıyor, 35 milyon TL. Biletix: 0216-454 15 55.


kalın

Kemer’de bu yıl yeni açılan otellerden Queen’s Park Resort, 452 oda, 32 süit, 40 villa odası, 2 kral dairesi ve 2 engelli odasıyla 1200 kişiye hizmet veriyor. İki bin metrekare bir havuzu ve geniş bir plajı bulunuyor. Çin, İtalyan, Osmanlı ve balık alakart restoranlarında 50 aşçı görev yapıyor. Tel: 0242-821 55 50.


faydalanın

Kadın, erkek, çocuk herkese hitap eden Marks & Spencer mağazalarında yaz indirimi oranları yüzde 50’ye varıyor. 2004 yaz koleksiyonunda mayo ve bikiniler, yaz elbiseleri, keten üstler, pantolonlar, etekler bulunuyor.


tıklayın

Eczacıbaşı Sanal Müzesi’nde empresyonizmin en önemli temsilcilerinden Fransız ressam Edgar Degas’nın 90 eseri sergileniyor. Küratörlüğünü Selin Hızal’ın yaptığı sergide, Degas’nın gündelik yaşamda kadını ele alan resimlerini ve ünlü balerinlerini görebilirsiniz.


tadın

Pomodoro, İstanbul Maçka’da, Akaretler Yokuşu’nda yeni açılan bir İtalyan lokantası. Pizza, makarna, salata gibi çeşitlerinin yanında özellikle ılık keki ve çikolata sosuyla La Bella del Mondo adlı tatlısıyla iddialı. Lokantanın bir başka özelliği de, Rani Çiftliği’nde organik olarak üretilen malzemelerin kullanılması. Süleyman Seba Cad. No. 60 Beşiktaş. Tel: 0212-259 01 00.


dinleyin

Perküsyon ustası, Roman müziğin önemli temsilcisi Burhan Öçal ve orkestrası Trakya All Stars, 1 Ağustos’ta İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda Fransız müzisyen Smadj’la birlikte sahneye çıkıyor. Konsere, yepyeni bir ses olan Yüksel Zar da katılıyor. Konser saat 21.00’de başlıyor. Biletler biletix’te satılıyor. www.biletix.com


seçin

Erkek giyiminin ünlü markası Mithat Selection’da indirim başladı. Banka kartları kullananlara yüzde 5 ekstra indirim uygulanıyor. Mithat Selection mağazaları İstanbul (Bağdat Cad. Erenköy, Kadıköy, Nişantaşı, Galleria), Ankara Tunalı Hilmi, Bursa Çekirge ve Antalya Konyaaltı’nda.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!