Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2013 00:00

Haberin Devamı

yakalayın

Faik Sönmez’de ‘Büyük Kış İndirimi’ başladı. 2012/13 Sonbahar - Kış sezonu ürünlerinde geçerli ve online alışverişlerde 6 taksit ve
50 TL üzeri alışverişe ücretsiz kargo.
www.faiksonmez.com

şıklaşın

Nine West’in ‘Party’ temalı yılbaşı koleksiyonundaki pul, payet ve taş işlemelerin sıkça kullanıldığı rahat platformlar ve pırıltılı renkli portföy çantalarla şıklığınızı tamamlayın. www.ninewest.com.tr

üşümeyin

ELLE’nin bu kış erkekler için hazırladığı tasarımlarda birbirinden farklı bot çeşitleri var. Spor ve klasik tarzdaki bot modellerinde deri-süet birlikteliği dikkat çekiyor.
www.elleshoes.com

oturun

Fatih Kıral Mobilya’dan yeni yılda evini dekore edeceklere özel kırmızı kanepeler. Fiyatı sekiz bin 500 TL.

etkileyin

Derishow’un kış tasarımlarında, ateş kırmızısının cazibesi, bordonun baş döndürücülüğü ve yakut, zümrüt, kobalt mavisinin çarpıcılığıyla farklı bir tarz yakalayın.

takın

Haberin Devamı

Raymond Weil ‘Steel&Rose Gold Class’ modeli kahverengi kayışı ve kadranı ile kasası uyum içinde. Tarih ve gün göstergesi de var.

giyin

Silk&Cashmere, Yaşsız ve Zamansız Sonbahar/Kış 12-13 koleksiyonunda, kaşmir kazaklar, ipek gömlekler, kürk ya da deri detaylı elagan bolero ceketler var.

alın

Müjde’nin LYCRA® elyafı içeren yeni koleksiyonunda çoraplar bacağı sararak sıkmıyor ve hareket özgürlüğü sağlıyor.
www.mujde.com.tr

örtünün

Özdilek’in yeni ürünü ranforce yatak örtülü setle nevresim ve yatak örtüleri birbirleriyle uyumlu ve yüzde yüz pamuk.

çekin

Fujifilm Instax Mini 7S fotoğraf makinesiyle özel anlarınızı ölümsüzleştirin. Üstelik fotoğrafların yanındaki boşluklara, ‘instax marker’ ile notlar yazabilirsiniz. 20 adet film dahil 299 TL. www.instax.com.tr

seçin

Sephora’nın yeni yıl koleksiyonunda makyaj paletlerinden duş jelleri ve vücut losyonlarına, rengârenk ojelerden dudak parlatıcıları ve kokulu mumlara kadar birçok seçenek var.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!