Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2012 00:00

Haberin Devamı

giyin
Elle, sezonun gözdesi dolgu topukları rengarenk çiçeklerle bezedi. Desenli çantalarla kolayca kombinlenen ayakkabılarda fiyonk detayı göze çarpıyor. Ürünlerde yüzde 50 indirim var. www.machka.com.tr

kaydolun
Dünyanın pilates gurusu ve Basi Pilates’in kurucusu Rael Isacowitz 7-8 Temmuz’da Cengiz Han Üçgün Pilates Studio katkılarıyla İstanbul’a geliyor. Grand Cevahir Hotel’de düzenlenecek etkinlik için kayıtlar başladı. (212) 269 33 69

başvurun
Hillside City Club-Etiler’de düzenlenecek Türkiye Tenis Federasyonu Open Tenis Turnuvası heyecanı başladı. 28 Haziran’da başlayacak turnuvaya katılım için 25 Haziran Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar başvuru kabul ediliyor. (212) 352 23 33

kaçırmayın
Levi’s 300 liralık alışverişinize 100 lira anında indirim uyguluyor. Seçili ürünlerde ve kampanyaya katılan satış noktalarında geçerli indirimler için ürünlerin üzerindeki etiketlere bakmanız gerekiyor.

Haberin Devamı

faydalanın
Dünyaca ünlü moda tasarımcıları Ece ve Ayşe Ege’nin çizimleriyle hayat verdiği Machka koleksiyonu yüzde 50 indirime girdi.

imzalatın !!arşiv fotosuyla!!
Trump Towers Mall ve D&R işbirliğiyle gerçekleşen imza günlerinin bu haftaki konuğu Hadise. Ünlü şarkıcı bugün saat 16.00’da Trump Towers Mall D&R mağazasında hayranlarıyla bir araya geliyor.

seçin
Evlilik hazırlığı yapıyorsanız veya evinizi yenilemek istiyorsanız eksiklerinizi tamamlamak için yüzlerce seçeneğiyle www.porselensepeti.com adresine bir göz atın.

isteyin
Pasta almak için dışarı çıkmanıza gerek yok. Nejat Güllü’nün Güllüoğlu’ndan taptaze yaş pasta almak isterseniz www.gulluoglusiparis.com adresinden siparişinizi verebilirsiniz.
 
yıkayın
Bebeklerin banyo saatlerine, Bübchen’in banyo köpüğüyle neşe geliyor. Mis gibi papatya kokan, yumuşak formülüyle cildin ph dengesine uyumlu şampuan banyo sırasında ve sonrasında bebeğin cildini koruyor.

karıştırın
Penti’nin karıştır&yakıştır konseptiyle hazırlanan plaj koleksiyonu, fırfırlı modelleriyle nostaljik bir hava yaratarak 50’li yılların romantik havasını tazeliyor. Koleksiyonda mayo ve bikinilere uygun plaj kıyafetleri, çantalar, peştamallar ve havlular da yer alıyor.

Haberin Devamı

gidin
Yalıkavak’ın ilk sushi restoranı Ms Sushi kapılarını açtı. Japonya’daki örneklerinde olduğu gibi sadece sushi restoranı olarak hizmet verecek olan ms sushi’de lezzetli suşiler tamamen geleneksel yöntemlerle ve elle yapılıyor. (252) 385 27 85

takın
Renkli cam ve çerçeveler, nötr kemikler, degrade camlar, modernize edilmiş kedi gözlükler ve daha pek çok model Karen Walker’ın yeni koleksiyonunda. Erkek ve kadın koleksiyonlarından seçim yapmak için www.karenwalker.com.tr adresini inceleyebilirsiniz.

kullanın
Spor yaparken müzik dinlemeyi sevenlerin ve profesyonel sporcuların kulaklığı Yurbuds, ömür boyu yenileme garantisiyle şimdi Türkiye’de. Daha derin ve zengin ses için klinik olarak kanıtlanmış kulaklık akustuğine sahip olan Yurbuds 69 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!