Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2012 00:00

Haberin Devamı

neşelenin
Matraş’ın kol ve tote çantaları neşeli bir kişiliğin habercisi. Gerçek rugan deriden tasarlanan çantaların pembe, sarı, turuncu, yeşil, beyaz ve siyah renk alternatifleri bulunuyor.
www.matras.com

giyin
Penti’nin baharın pastel renklerini taşıyan iç çamaşırları toparlayıcı özelliğe sahip. ıç dikiş kullanılmadığı için kıyafet içinden kendini belli etmeyen ürünlerde ince dantel detaylar öne çıkıyor. www.penti.com

besleyin
Schwarzkopf Professional’ın ürettiği BC Mucize Yağ serisi saçlara bakım yapıyor, parlaklık ve yumuşaklık kazandırıyor. Ürünlerin içinde bulunan yağ saç yüzeyindeki gözenekleri açık kısımlardan besliyor. Işıltı kürü 77 lira.

pişirin
Tantitoni mağazalarında yer alan ıtalyan markası TVS’nin yeni sezon koleksiyonunda yer alan Bubble serisinde seramik kaplamalı tencere ve tavalar eski ahşap oyuncakları anımsatıyor. Beş yıl garantili. 75 lira. http://shop.tantitoni.com.tr

Haberin Devamı

inceleyin
Dünyaca ünlü saat markası Ulysse Nardin’in, ‘Mavi Yolculuk’ hikayesinden esinlenerek tasarlanan ve sadece Türkiye’ye özel olarak üretilen yeni koleksiyonu Voyage Bleu’yu Arte Gioia’nın ıstinye ve Akmerkez mağazalarında yakından inceleyebilirsiniz. 31 bin 300 lira.

deneyin
Rimmel London’ın hızlı kuruyan ojesi Rimmel 60 Seconds Oje ile 41 moda renkten oluşuyor. Ojeler sürüldükten 60 saniye sonra kuruyor. 3.99 lira.

için
Krispy Kreme, yüzde 100 meyve püresinden hazırladığı yaz içeceği Chillers ile sıcak saatlere tat ve serinlik katıyor. Krispy Kreme, çilek, mango, kiwi, kavun, böğürtlen, karadut, frambuaz ve vişne olmak üzere sekiz farklı tropikal lezzet seçeneği sunuyor.

indirin
Paris’te düzenlenen ‘En ıyi Gurme Kitapları’ yarışmasında ‘Distile Alkollü ıçkiler’ kategorisinde 162 ülke arasından birinci olan Rakı Ansiklopedisi şimdi de iPad uygulamasıyla her an elinizin altında. 0.99 dolar.

sürün
Sephora mağazalarında bu ay satışa çıkan ünlü makyaj markası Make Up Forever’ın yeni ürünleri geldi. La Boheme Far Paleti’nde gri menekşe, nötr yeşil, kahverengi, bej, mavi, lagün ve mercan kırmızısı renkleri bulunuyor. 115 lira.

Haberin Devamı

alın
Mayo ve mayokinilerin öne çıktığı Nelson 2012 koleksiyonunda her vücut tipine uygun seçenekler bulunuyor. Push-up’lı, askılı ve toparlayıcı kesimler için www.nelsonmayo.com’u ziyaret edebilirsiniz.

rahatlayın
Amerikan Homedics’in titreşimli spor masajı kemeri, kol, bacak, boyun ve sırtınızdaki yorgun ve ağrılı kasları dinlendiriyor. Kan dolaşımını hızlandırıyor. (216) 574 35 37

gidin
Cihangir’in en eski kafesi olan Kahvedan’ın artık bahçesi de var. Bu yıl 15. Yılını kutlayan Kahvedan, Dünya Mutfağı’nın en seçkin örnekleriyle konuklarına romantik bir akşam vaat ediyor. Bu sıcak mekanda belirli günlerde müzik dinletileri de gerçekleşiyor. (212) 292 40 30

Haberin Devamı

katılın
5 Haziran günü Ulus 29’da Intel HP Ultrabook serisinin sıra dışı bir partisi gerçekleşecek. Partinin kreatif direktörü ise moda editörü ve stil danışmanı Alexander Kokoskeriya olacak. Müzikleri ise Oben Budak çalacak. Tüm mekân, tıpkı ürün gibi kırmızı, gümüş ve siyah renkler ile dekore edilecek. (212) 358 29 29

silin
Alman temizlik makineleri üreticisi Kärcher, akülü cam temizleyicisiyle cam temizliğini pratik bir ev işine dönüştürüyor. Ürün, cam yüzeylerden fayanslara kadar pek çok alanda kullanılabiliyor. 229 lira.

öğretin
Eğitici Futbol Topu, bebeğinizin oynarken öğrenmesini sağlıyor. 6-36 ay yaş grubu için uygun olan ve peluştan üretilen bu oyuncak, bebeğinize sayı saymasını, renkleri ve zıt anlamlıları öğretiyor. (216) 570 75 00

Haberin Devamı

faydalanın
Atalar mağazalarında papatya indirimi başladı. 6 Haziran’a kadar seçili ürünlerde yüzde 50 indirim uygulanıyor.

süsleyin
Carte d’Or evde yaptığınız ya da hazır aldığınız tatlıları süslemeniz ve lezzetlendirmeniz için meyveli yeni hazır sos serisini satışa sundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!