Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2012 00:00

Haberin Devamı

giyin
Batik’in yaz koleksiyonu, ‘Japanese’ temasıyla dikkat çekiyor. Uzakdoğu esintilerinin kendini gösterdiği tüm ürünler yüzde 50 indirim fırsatıyla Batik mağazalarında sizi bekliyor.

koruyun
Bebeklerinizi güneşten koruyun. Shea Butter ve onarıcı B5 vitamini ile formüle edilen Organicare Baby SPF 50+ koruyucu güneş losyonu; UVA / UVB ışınlarına karşı da yüzde 98 filtre özelliği ile bebeğinizin hassas cildini koruyup nemlendiriyor. Fiyatı 39 lira.

kullanın
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor için özel olarak hazırlanan ‘Fanatik’ çantalar Hakan Çanta tarafından taraftarın beğenisine sunuldu. (212) 485 45 85.

renklenin
Tommy Hilfiger ılkbahar/ Yaz koleksiyonunda yer alan gabardin kumaştan tasarlanmış şortlar, hem sade hem de iddialı. Renkli şortlar, keten gömlekler ve baskılı tişörtler birlikte kullanıldığında hoş bir görüntü oluşturuyor.

Haberin Devamı

haffleyin
Puma, gösterişli, seksi ve sportif saat serisini vitrinine çıkardı. Hem hafif hem de şık saatler bu sezonun trend renklerini kolunuza taşıyor.

sürün
Hassas ciltler için özel olarak geliştirilen Olay Total Effects hassas cilt gündüz bakım kremi, içeriğindeki bileşenler sayesinde yaşlanmanın yedi işaretine karşı savaşırken cildin nem bariyerini de güçlendirmeye yardımcı oluyor. 51 lira.

takın
Moda olan tüm renkler pırlantaya yansıdı. Huzur veren deniz mavisi topazlar, güneş gibi ışıldayan sitrinler, romantik ametistler ve daha fazlası Pera Pırlanta’nın yeni koleksiyonunda zümrüt, yakut ve safir gibi değerli taşlarla birleşti. (212) 455 10 00.

gidin
Güneydoğu mutfağının sevilen restoranı Rihan sezona yeni bahçesinde merhaba diyor. Lezzetiyle iddialı olan restoran, Siirt’in Pervari ilçesinde özel üretilen balından Bolu’nun Göynük yöresine has tereyağına kadar 41 çeşidin olduğu serpme kahvaltısı ile gündüzleri de lezzet düşkünlerini ağırlıyor. (216) 410 92 22

uğrayın
Closh yeni koleksiyonunda sizi rengarenk bir yaza hazırlıyor. Canlı renklerin yoğun olarak kullanıldığı koleksiyonda pembeden sarıya, kırmızıdan maviye büstiyerler ve bol kesim pantolonlar bulunuyor. (212) 258 57 56

Haberin Devamı

kombinleyin
Kyo My Friend bu yıl, kadınların seçenek bulmakta zorlandığı tek parça mayolara geniş yer ayırdı. Islanmayan kumaştan ürettiği mayoların yanında bikini konusunda da çok sayıda renk ve model seçeneği sunan marka mayo kumaşından plaj terliği de üretti. Birbirleriyle kombinlemeye uygun mayolar 99.90 liradan, terlikler de 49.90 liradan başlayan fiyatlarla vitrinleri süslüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!