Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2011 21:38

katılın

Karadeniz Ereğlisi’nde düzenlenen 18. Sevgi Barış Dostluk Festivali bugün başlıyor. Pazar akşamına kadar pek çok konser, sergi, film gösterimi, söyleşi, halk dansları gösterisi, uçurtma şenliği, şiir dinletisi, tiyatro gösterisi gerçekleştirilecek. Bu akşam 20.30’dan itibaren Anıt Önü sahnede sırasıyla Gece, Emre Aydın ve Sıla konserlerini dinleyebilirsiniz. Gecenin sonunda havai fişek gösterisi de var.

yararlanın

YKM’lerde yaz indirimi başladı. Sezon ve outlet mağazalarında Agenda, Loox Casual, Men, Bruno Ferrini, Volt gibi kendi markalarının yanı sıra, yerli ve yabancı diğer markaların hepsi indirimde olacak.

izleyin

Cervantes Enstitüsü, son on yıl içinde Animadrid Festivali’ni kazanan animasyon filmlerinden bazılarının gösterimini gerçekleştireceği bir seçki hazırladı. Film seçkisi Yetişkinler İçin Kısa Animasyonlar başlığını taşıyor. 12-13 Temmuz’de enstitünün Beyoğlu’ndaki binasında takip edebilirsiniz. Tüm gösterimler 19.00 başlayacak ve ücretsiz.

alın

İndirime giren bir diğer marka da Derishow. 2010-2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’ndaki tüm tekstil tasarımları yüzde 50 indirimli. Dar ya da bol mini elbiseler, rahat şortlar,
jarse - ipek dökümlü atlet yorumları, volümlü-dökümlü kısa ceketler, uçuşan bol poplin pantolonlar bulabilirsiniz. Markanın İstanbul, Ankara ve İzmir’de mağazaları bulunuyor.

sürün

Amerikan Gıda Dairesi (FDA) onaylı, 4 etkili güneş kremi Annagaspi, Türkiye’de de satılmaya başlandı. Bu nano-bitkisel güneş kremi, cildi yenileme, besleme ve koruma özelliklerine sahip. Aynı anda hem cildinizi beyazlaştırmaya yani lekelerinden kurtarmaya, hem yeni lekeler oluşmasını engellemeye, hem anti-aging etkisi ile kırışıklıkları onarmaya hem de güneşten korumaya yardımcı oluyor. Sivilce oluşumunu engelliyor.

hatırlayın

Edebiyatımızın koca çınarı Rıfat Ilgaz, ölümünün 18. yılında anılıyor. Her yıl olduğu gibi, doğduğu Kastamonu’nun Cide’de Rıfat Ilgaz Sarı Yazma Kültür ve Sanat Festivali düzenleniyor. Bu hafta sonu edebiyatçının doğduğu evi gezebilir, belgesel gösterimini izleyebilir, diğer kültür sanat etkinlikleri ile konserleri takip edebilirsiniz.

bakın

Moda dünyasında kadınlar için tasarladığı ayakkabılarla ün kazanan İngiliz markası Jimmy Choo, ilk erkek ayakkabı koleksiyonunu, www.jimmychoo.com adresindeki web sitesinde tanıttı. Dileyenlerin site üzerinden ön sipariş verebildiği erkek koleksiyonu, 6 Temmuz’da dünyada sadece 50 mağazada satışa girecek. Bunlardan biri de İstanbul İstinyePark’taki mağaza. Ayakkabı ve botlar 40.5 ile 44.5 numaraları arasında çalışılmış. Fiyatları 1.375 ile 2.225 lira arasında.

yıkayın

Saç bakım ve onarım ürünleri markası Gliss, çok yıpranmış, kuru ve ekstra hasarlı saçlar için sıvılaştırılmış keratin içeren onarım teknolojisini sunuyor. Gliss Ultimate Repair ile saçlarınız her yıkamada profesyonel bir bakım ve onarımdan geçecek. Seride şampuan, saç kremi, bakım spreyi ve bakım maskesi bulunuyor.

takın

Fix Silver, Multi Design isimli bir koleksiyon çıkardı. Kalpli, kelebekli, yapraklı, nazar boncuklu, yıldızlı, çiçekli yüzükleri bir arada kullanabiliyorsunuz. Gümüş, altın ve rose kaplama kullanılmış. Fiyatları 32-39 lira arasında.

dinleyin

Oda müziğini orijinal atmosferine yakın ancak alışılmışın dışında mekanlarla buluşturan Klasik Keyifler konserleri, 9 Temmuz Cumartesi günü başlıyor. “Klasik keyifler Oda Müziği Şenlikleri” konser serisi Temmuz ve Ağustos ayı boyunca Kapadokya’da çeşitli mekanlarda yapılacak. İlk konser, 12 Temmuz Salı günü gerçekleştirilecek. “Özgür Çello” başlıklı konseriyle Ozan Tunca müzik ziyafeti yaşatacak. Yer Argos in Cappadocia, başlama saati 21:00.

tadın

Özsüt, temmuz sıcaklarında serin alternatifler sunuyor. Limonlu pasta, bu aya özel olarak 40 yerine 32.90 lira. Tercihini soğuk kahveden yana kullananlar 6.90’a frappe latte içebilirler.

yiyin

Elit Çikolata, madlen çikolata kategorisinde yeni bir seri çıkardı: Bohem. Sütlü, bitter, Antep fıstıklı ve fındıklı olmak üzere toplam 4 çeşidi var. 50 gramlık paketlerde, 9 tane madlenden oluşan seriyi marketlerde bulabilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!