Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2010 00:00

deneyin

İlk şubesini İstanbul İstiklal Caddesi’nde açan Salad Station, salata ve dürümün yanı sıra günlük çorba çeşitleri, geleneksel Türk mutfağı ve alternatif tatlar servis ediyor. Sucuklu karafasulye, rokalı mantar, havuçlu zencefil, pirinçli tavuklu bamya bunlardan bazıları. Salatalar 50’den fazla ev yapımı malzemeyle yapılıyor. Hızlı ve sağlıklı beslenmek isteyenlere.

tadın

Ülker’in yeni Golden Finger çikolatası, çantada taşımak üzere tasarlanmış. Bir paketinde tek tek ambalajlanmış 8 ayrı çikolata bulunuyor. Sütlü, fındıklı ve Antep fıstıklı çeşitleri var.

gülün

Issız Adam’ı ti’ye aldığı Kızsız Adam filmiyle tanınan, Hisseli Tatlar Kampanyası’nın reklam yıldızı Hayrettin Karaoğuz, Doritos sponsorluğunda tek kişilik gösteriler yapıyor. Önümüzdeki haftalarda, Türkiye’deki 20 üniversiteyi dolaşacak. Önümüzdeki haftanın ilk gösterisi 3 Mayıs’ta, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde.

kutlayın

Ahırkapı Hıdrellez Şenlikleri’nin onbirincisi, 5 Mayıs Çarşamba akşamı, 17.00-24.00 saatleri arasında, deniz kıyısındaki Ahırkapı Parkı’nda yapılacak. Sultanahmet Meydanı’ndaki ilk açılışın ardından Roman grupları eşliğinde Ayasofya Meydanı’ndan Ahırkapı Parkı’na yürünecek. 17.00’de ikinci açılış var. Standlarda çeşitli bahar yiyecek ve içecekleri satılacak. Roman müziklerinden canlı örnekler dinleyebilir, gece yarısı barış, bereket, sağlık ve mutluluk dilekleriyle Hıdrellez ateşinden atlayabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için: www.hidrellez.org

başvurun

Etstur’un işe alacağı bir çift, yıl boyunca hiç para ödemeden Türkiye’yi ve dünyayı gezecek. Üstelik 5 bin lira da maaş alacak, tüm sağlık ve sosyal güvenceleri karşılanacak. Seçilecek çiftten bu yıl boyunca beklenen şey ise seyahat deneyimlerini, destinasyon bilgilerini ve anılarını interaktif mecralar üzerinden paylaşmaları. Ayrıntılı bilgi için www.istebenimtatilim.com.

gezin

Yarın, T Vitamini turizmin düzenlediği, Murat Belge’nin katılımıyla gerçekleşecek Boğaziçi, Yalılar ve İnsanlar Turu’na katılabilirsiniz. Yaklaşık 6 saatlik Boğaz turunda Asya ve Avrupa kıyılarının coğrafyası, tarihi yapıları anlatılacak. Saat 10.00’da Kabataş Motor İskelesi’nden hareket edilecek. Anadolu Kavağı’nda 1.5 saat serbest zaman var. Gezi yine Kabataş’ta, 16.30’da bitecek. Ücreti 70 lira. Detaylı bilgi için www.tvitamini.com

katılın

Halkalı’daki Mehmet Arsay Klasik Otomobil Müzesi’nde 120 klasik otomobil sergileniyor. Burada yarın, 12.00-17.00 saatleri arasında Klasik Otomobilciler Derneği üyelerince sucuk ekmek festivali düzenlenecek. Müzede 1950’li ve 1960’lı yıllara ait Cadillac, Pontiac, Chevrolet, Buick, Plymouth, Ford gibi markalarının nadir örnekleri bulunuyor. Tel: (532) 540 49 29.

kaçırmayın

Deri giyim markası Matraş’ta, Matraş Depo Günleri başladı. Güneşli’deki fabrikanın otopark alanında kurulacak çadırlarda, indirimli ürünler satılıyor. Bugün ve yarın, seri ve sezon sonu ürünleri çok uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Kadın ayakkabı ve çantaları 49, erkek ayakkabıları ve evrak çantaları 59, cüzdanlar 19 liradan başlıyor.

giyin

Okulların kapanmasına fazla bir zaman kalmadı. Lise son sınıf öğrencilerinin mezuniyet heyecanı var. Onlara, Vakkorama’larda satılan Betsey Johnson kreasyonuna bakmalarını tavsiye ediyoruz. İlkbahar-Yaz koleksiyonunda kabarık ve eğlenceli parti elbiseleri var.

görün

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Tekstil ve Moda Tasarım Bölümü öğrencileri tarafından Penti’nin 60. yılına özel tasarlanan bacaklar, alternatif bir sunum ile sergileniyor. Sergi alanı olarak üç tarafı camdan yapılmış özel bir araç, tablo şeklinde tasarlandı. 36 parçalık gezici sergi, bugün Şişli, Mecidiyeköy, Zincirlikuyu ve Nişantaşı’nda. Yarın ise Ortaköy, Bebek, Sarıyer, İstinye AVM ve sahil şeridinde olacak.

sürün

Fransız parfüm markası Annick Goutal’ın yeni ürünü Ninfeo Mio’yu, Harvey Nichols mağazasında bulabilirsiniz. Meyve özleri içeren eau de toilette’in 100 ml’liği 285, 50 ml’liği ise 205 lira.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!