Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2010 00:00

Haberin Devamı

deneyin

Baharın gelmesine, İstanbul’daki sakura (Japon yabani kirazı) ağaçlarının çiçeklenmesine yaklaşık bir ay kaldı. Çay keyfini seviyorsanız, bu hafta sonu sakura çayı eşliğinde bahar hayali kurabilirsiniz. İstanbul Göstepe’deki Kahve&Çay, Almanya’dan ithal ettiği sakura ve sencha (yeşil çay) harmanını 50 gramı 10 TL’den satıyor. Bu miktarla beş demlik sakura çayı demleyebilirsiniz. Tel:(216) 355 40 41

izleyin

Bu hafta vizyona 5 film giriyor. Luc Besson’un yönettiği animasyon; Arthur: Maltazar’ın İntikamı, üç yıl önce gösterilen Arthur ve ile Minimoylar’ın devamı. Seslendirme kadrosunda Cem Yılmaz, Ozan Güven, Özkan Uğur, Volkan Severcan, Ziya Kürküt ve Müge Oruçkaptan gibi isimler var. Chris Columbus’un yönettiği Percy Jackson & Olimposlular Şimşek Hırsızı, fantastik bir film. Uma Thurman ve Pierce Brosnan başrolde. Genç Percy, babasının mitolojik Yunan tanrısı Poseidon olduğunu öğrenir... Aşk Dersi, 1961 yılında geçiyor ve 16 yaşındaki Jenny’nin, 30’li yaşlarındaki David’i tanımasıyla altüst olan hayatını anlatıyor. Dram ve gerilim türlerini birleştiren Kan Arzusu, Oldboy filminin yönetmeninden. Vampire dönüşen rahip Sang-Hyun’un, kan arzusu ve inançları arasında sıkışıp kalmasını konu alıyor. Joe Johnston’un yönettiği Kurt Adam’ın başrol oyuncuları arasında Anthony Hopkins var.

katılın

Haberin Devamı

İstanbul Beyazıt’taki Binbirdirek Sarnıcı’nda dün başlayan, bugün ve yarın devam edecek olan kahve festivali, yerli ve yabancı kahve tutkunlarını ağırlıyor. Festival, Dünya Kahve Şampiyonası’nın Türkiye katılımcılarını belirleyecek olan “Türkiye Barista Şampiyonası” ile eş zamanlı gerçekleşiyor. Festival davetiyelerine www.aktivitesepeti.com’dan ulaşmak mümkün.

bağışlayın

Silk&Cashmere mağazalarında satılan İyi Kalpli Kaşmir Ayıcıklar’ın geliri Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı’na (TOÇEV) bağışlanıyor. Teki 39, çifti 70 lira.

eğlenin

Elektronik müzik yapan Gudrun Gut, 26 Şubat Cuma gecesi İstanbul Babylon’da sahne alacak. Alman müzisyen, kendi parçaları ve başka sanatçıların işlerinden ‘cut-up’lar, video çalışmaları ve canlı vokallerden oluşan bir performans sunacak. 22.30’daki programın fiyatı tam 30, öğrenci 20 lira.

kaçırmayın

Haberin Devamı

Zeki’de tek fiyat uygulaması başladı. Dünyaya ihraç edilen bikini ve mayolar, 20 Şubat’tan itibaren tüm Zeki mağazalarında 65 lira.

yarışın

Pierre Cardin’in üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği Vitrin Tasarımı Yarışması’da ilk 3’e giren projeler, Pierre Cardin mağazalarının vitrinlerine uygulanacak. Tasarımcılara toplam 14 bin lira para ödülü verilecek. www.vitrinedepierrecardin.com adresinden ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.

tadın

Rheia, erken hasat filtre edilmemiş naturel sızma zeytinyağı üretti. 700 ml.’lik cam ambalajıyla, 0.4 asit değerinde, taze yeşil zeytin ve badem kokusu içeren zeytinyağı, gurme marketlerde ve doğal ürün mağazalarında bulunabilir.

Haberin Devamı

giydirin
 
Adidas çocuk koleksiyonunda, Disney karakterleri Mickey Mouse, Minnie Mouse, Goofy, Donald Duck ve Daisy resimleri ile süslenmiş tasarımlar var. Ayakkabı, tekstil ve aksesuvar ürünlerinden oluşan koleksiyon, tüm Adidas mağazalarında bulunuyor.

tadın

Edirne Kırkpınar Lokantası, yeni şubesini İstanbul Levent’teki İş Kuleler’de açtı. Öğle ve akşam yemeğinin yanı sıra kahvaltı servisi de var. Edirne mutfağına has köfte ve ciğerin yanı sıra Türk mutfağının geleneksel sulu yemekleri, zeytinyağlıları ve tatlılarını da bulmak mümkün.

takın

İsviçre kökenli saat markası Tissot’un 21 parçalık yeni koleksiyonunda metal ve deri kayış seçenekleri bulunuyor. 100 metreye kadar su geçirmeyen saatlerde, çizilmez safir kristal cam ve özel paslanmaz çelik kasa kullanılmış.

dinleyin

Haberin Devamı

Klasik müzik bestecisi Chopin’in 200’üncü doğum günü sebebiyle oyuncu Memet Ali Alabora ve piyanist Emir Gamsızoğlu bir konser verecek. 22 Şubat Pazartesi günü, saat 20.00’de Harbiye Cemal Reşit Rey konser salonunda dinleyebilirsiniz. Biletix’te satılan biletler 17 ile 22 lira arasında değişiyor.

sürün

Sally Hansen, ayakta terleme ve kötü kokuya karşı gün boyu etkili ayak spreyi üretti. Deodorant gibi kullanılan Just Feet All Day Foot Spray, formülündeki vanilya aroması ve antiseptik özelliği bulunan tea tree oil ile ayaklara hoş bir koku ve serinlik hissi veriyor.

katılın

Lipton Ice Tea Icefest, 27 Şubat’a kadar Uludağ’da devam ediyor. Festival boyunca DJ partileri, sürpriz hediyeler, kayak gösterileri var.

öğrenin

Haberin Devamı

Düğününüzde herkesi hayran bırakacak bir dans performansı sergilemek istiyorsanız, bunun için özel olarak düzenlenen kurslara katılabilirsiniz. İstanbul Beşiktaş’taki Hande Kayacık Dance Company, çiftlere 5 derste dans etmeyi öğretiyor. www.handekayacik.com, www.dugundansi.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!