Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2010 00:00

Haberin Devamı

izleyin

Bu hafta vizyona 4 film giriyor. Korhan Bozkurt’un yönettiği, Şafak Sezer, Mustafa Üstündağ, Aydemir Akbaş ile Tuğba Karaca’nın oynadığı Kutsal Damacana 2: İt Men, korku komedi türünde. Hollywood sinemasının “kurt adam” figürünü ti’ye alıyor. Sarah Jessica Parker ile Hugh Grant’in başrolde olduğu romantik komedi Morganlar Nerede?, hayatları mükemmel ama evlilikleri sorunlu Morgan çiftini anlatıyor. Kurbağayı öpen prensesin hikayesini herkes bilir; kurbağa yakışıklı bir prense dönüşür. Animasyon filmi Prenses ve Kurbağa’da da prenses kurbağayı öpüyor fakat sonuç çok farklı oluyor. Uğur Yücel’in yönettiği ve Kenan İmirzalıoğlu, Nejat İşler ve Ceyda Düvenci ile başrolde oynadığı Ejder Kapanı, polisiye türünde.

alın

Kadın ayakkabı ve aksesuvar markası Charles & Keith, yüzde 50 indirime girdi. Markanın Ankara, İstanbul ve Adana’da mağazaları bulunuyor.

kullanın

Haberin Devamı

Ferplast Swing marka kedi ve köpek kapılarında, rüzgâr önleme ve kilit sistemi özellikleri var. Hayvanın tasmasına takacağınız manyetik anahtar, kapının otomatik olarak açılmasın ve kapanmasına olanak sağlıyor.

bağışlayın

Haiti’deki depremzede çocuklara ve ailelerine yardımda bulunmak isterseniz, UNICEF’e bağışta bulunabilirsiniz. Türkiye İş Bankası Çankaya Şubesi Hesap No: 1006. 10 liraya kadar olan bağışlar için 3005’e kısa mesaj atabilirsiniz.

temizleyin

Ameliyathaneleri temizlemekte kullanılan nano ultraviyole ışınlar artık cepte. Bulbuldum.com’da satılan Nano UV Temizleyici, sahip olduğu açık mavi renkli ultraviyole ışınlar ile eşyaların üzerindeki bakteri ve virüsleri yüzde 99.99 oranında temizliyor. Fiyatı 99.99 lira.

tadın

Gourmand yemek ödülü sahibi, şef aşçı-yazar Byron Ayanoğlu, 25-26 Ocak’ta Cibalikapı Balıkçısı Haliç’te olacak. “Byron’ın Hoşbuldum Ziyafeti” adı verilen gecede, ünlü aşçı misafirlerine deniz mahsülleri ağırlıklı bir mönü sunacak. Kişi başı 100 lira.

kaçırmayın

Giyim ve aksesuvar markası Stefanel’in sonbahar kış koleksiyonunda, yüzde 50’ye varan son indirim başladı.

ısının

İsveç Ayak Sağlığı tarafından Almanya’dan ithal edilen Gehwol Isıtıcı Balsam, özellikle soğuk havalarda ayakları üşüyenler için üretilmiş. Yapmanız gereken şey, dışarıya çıkmadan 5 dakika önce ürünü ayağınıza sürmek ve kısa bir masaj yapmak. Etkisini 15-30 dakika içinde gösteriyor, dolaşımı harekete geçiriyor, ısınma duygusu yaratıyor. www.isvecayak.com

sevindirin

Haberin Devamı

0-10 yaş grubundaki çocuklara hitap eden oyuncak markası Early Learning Center, boya ve elişi grupları ile küçük hayvan figürleri alışverişlerinizde “4 al 3 öde kampanyası” uyguluyor. Kampanya 7 Şubat’a kadar devam edecek. Ürünleri Mothercare mağazalarında bulabilirsiniz.

takın

İsviçreli saat ve takı tasarım markası Swatch’ın, şık donanımlara sahip yeni Full Blooded White modeli çıktı. Kristal taşlarla süslü kadranı, beyaz renk paslanmaz metal kayışıyla dikkat çekiyor. Fiyatı 269 lira.

eğlenin

İlki 17-21 Ocak tarihinde yapılan “gnçtrkcll -40°C ARK Winterfest’10” kış festivali, 24-28 Ocak ve 7-11 Şubat tarihlerinde devam edecek. Uludağ’a yüzde 50 indirimli ulaşım imkanıyla giden gnçtrkcll’liler; yine indirimle konaklayıp kayak yapacak, ünlü sanatçılarla dolu konserlere ve partilere katılacak. www.winterfest.com.tr

yarışın

Haberin Devamı

İnci Ayakkabı Ulusal Vitrin Tasarım Yarışması’na başvurular, 8 Mart’a kadar devam ediyor. Yarışmaya sadece ilgili bölümlerde okuyan öğrenciler katılabiliyor. Kazananlara para ödüllerinin yanı sıra yarışmanın sponsoru olan Teknosa ve Jules Verne Travel&Event’den çeşitli hediyeler veriliyor. Ayrıntılı bilgi için www.incideri.com

tadın

Piliç çevirme markası Wienerwald, yeni şubesini Zekeriyaköy’de açtı. Çıtır derili, sulu göğüslü, tam, yarım veya parçalar halinde tavuk ya da tatlı-acı, sarımsak-parmesanlı, barbekü ya da atomik acı sos ile hazırlanmış jumbo kanatlar yiyebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!