Bu da bizim Külkedisi

Güncelleme Tarihi:

Bu da bizim Külkedisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2006 00:00

"Maid in Manhattan" (Aşk Masalı) filminin yerli versiyonu, yakında dizi olarak ekranlara gelecek. "Sahte Prenses" adlı dizide başrolü üstlenen Deniz Uğur, tıpkı Jennifer Lopez gibi bir otelde temizlik görevlisi olarak çalışan, zengin otel müşterisiyle tanışmasıyla da hayatı değişen bir kadını canlandıracak.

"Maid in Manhattan" (Aşk Masalı) filminin yerli versiyonu, yakında dizi olarak ekranlara gelecek. "Sahte Prenses" adlı dizide başrolü üstlenen Deniz Uğur, tıpkı Jennifer Lopez gibi bir otelde temizlik görevlisi olarak çalışan, zengin otel müşterisiyle tanışmasıyla da hayatı değişen bir kadını canlandırıyor.

Haberin Devamı

Bu da bizim Külkedisi
Bu da bizim Külkedisi

"Maid in Manhattan" adlı sinema filminden esinlenen yapımcılar, bunun yerli versiyonunu dizi olarak ekranlara getirmek üzere kolları sıvadı. Jennifer Lopez ve Ralph Fiennes'ın başrolü paylaştığı filmin "Sahte Prenses" adlı dizi versiyonunda, başarılı tiyatrocu Deniz Uğur ile Haluk Piyes rol alacak. Dizinin yönetmenliğini Filiz Kaynak, yapımcılığını ise Aslı Taylan üstlendi...

Filmde Marisa Ventura (Jennifer Lopez), New York’un birinci sınıf otellerinden Manhattan Otel’de hizmetçi olarak çalışırken, bir gün Christopher Marshall (Ralph Fiennes) adında varlıklı bir politikacıyla tanışıyor ve Marshall, Ventura'yı otelin müşterilerinden biri sanıyordu. Film gerçeklerin ortaya çıkmasıyla birbirini izleyen komik olaylar zincirini işliyordu.

Haberin Devamı

Bu da bizim Külkedisi
Bu da bizim Külkedisi

"Sahte Prenses" adlı dizide ise Lopez'in rolünü Deniz Uğur oynuyor. Uğur, yani dizideki adıyla Ceylan, beş yıldızlı bir otelde oda temizlikçisi olarak çalışıyor. Oğlu ile birlikte yaşayan Ceylan, bir yandan geçimlerini sağlamak için para kazanmaya çalışırken, diğer yandan da ev sahibinin tacizleriyle uğraşmak zorunda kalıyor.

Haluk Piyes de bu dizide Kerem Akdağ adında bir holding yonetim kurulu başkanını oynuyor. Aşk dışında her şeyi olan Akdağ, bir gün "Evlenelim" diye tutturan sevgilisini terk edip otele yerleşiyor. Her şeyden ve herkesten kaçmak isterken, otelde Ceylan'la karşılaşıyor. Onu sosyetik güzel Neslihan Sanlı zannederek, şirketin kuruluş yıldönümüne davet ediyor. Ve bu hata yeni bir aşka temel atıyor.

Wayne Wang'ın yönettiği 2002 yapımı "Maid in Manhattan"da başrolleri Jennifer Lopez ve Ralph Fiennes paylaşmıştı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!