Bu adam müthiş!

Güncelleme Tarihi:

Bu adam müthiş
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2013 00:00

Yer aldığı birbirinden iddialı yapımlarla aksiyon filmlerinin aranan yüzleri arasına giren Jason Statham’ın yeni filmi “Parker”, bugün vizyona giriyor. Ahlâklı bir hırsızı canlandıran Statham’a başrolde Jennifer Lopez eşlik ediyor.

Haberin Devamı

Parker karakterinin, şimdiye kadar canlandırdığınız rollerden farkı nedir?     

Jason Statham: Parker benim için farklı bir hayvan türü gibi... Sahtekâr, suçlu... Ama farklı bir açıdan bakınca yaptıklarını hoş görebiliyorsunuz.

Seyirci bu sahtekâr adamı sevecek mi sizce?

- Tabii ki suçlu veya sahtekârları sevmemiz beklenemez. Onun gibileri ahlâk kurallarına da uymaz. Tek istedikleri paradır ve onu kötü yolla elde edebilirler. Ama bu adamın tüm bunları yapmasının bir nedeni var ve elindekileri korumayı da önemsiyor. Parker, merhametli ve ahlâklı bir hırsız.

Parker, kendisini dolandıranları mahvetmeye kararlı ve bunun için de detaylı bir yol izliyor...

- Evet ve ben o yolu çok sevdim! Senaryoyu okuduğum zaman da “Vay be, adam müthiş!” dedim. Başından sonuna kadar kötülerin asla onu unutmasına izin vermiyor.

Bu arada, başrolü Jennifer Lopez’le paylaşmanıza rağmen filmde bir de “kız arkadaş” figürü var. Ve Parker, kız arkadaşına gerçekten tutkun...

- Biliyorum ki bazı insanlar, “Jennifer Lopez dururken, kafayı mı yedi bu adam!” diye soracak. Ama yönetmen Taylor Hackford, Parker’ı erkeklerin zayıf olduğu noktadan güçlü göstermekte ısrar ediyor ve sözlerini tutmasını sağlıyor. O, sözünün eri bir adam.

Bu arada “Cehennem Melekleri”nde dünyaca ünlü aksiyon yıldızlarıyla beraber rol aldınız. Onlarla birlikte olmak, size neler hissettirdi?

- Başlangıçta Sylvester (Stallone) ve Arnold (Schwarzenegger) ile aynı ortamda bulunmak beni aşan bir şey diye düşünmüştüm. Kendimi bildim bileli onların filmlerini severek izlerim. Büyük aksiyon filmlerine bayılıyorum ve oynarken de bunları yapmak harika diye düşünüyorum.

Haberin Devamı

Merhametli hırsız!

Donald Westlake’in “Flashfire” romanından uyarlanan “Parker”, işinde merhametiyle ün yapmış hırsız Parker’ın öyküsünü anlatıyor. Paraya ihtiyacı olan insanlardan çalmayan, ahlaki değerleri olan bu hırsız, büyük bir mücevher soygunu planına dahil oluyor. Ancak birlikte yola çıktığı ekip ona ihanet ediyor. Ölüme terk edilen Parker, iyileştikten sonra kimlik değiştirip intikam için kolları sıvıyor ve emlakçı bir kadınla benzersiz bir işbirliği yapıyor.

Haberin Devamı

                                            

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!