Britney Spears bipolar mı

Güncelleme Tarihi:

Britney Spears bipolar mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2007 00:00

Bir yıldır agresif tavırlar sergileyip sürekli alkollü gezen, Britney Spears’ın bipolar bozukluk adlı psikolojik rahatsızlığa yakalandığı iddia ediliyor.

Britney Spears, Allure dergisine eylül sayısında kapak oldu; ancak röportajıyla değil, fotoğraflarıyla... Çünkü dergi editörleri, ünlü şarkıcının fotoğraf çekimlerinden sonra röportajı iptal etmesi üzerine, Spears yerine bir terapistle konuşmak durumunda kaldı. Terapistten sanatçının ruh hali ve tavırlarını değerlendirmesini isteyen editörler, Spears’ın "bipolar bozukluk" yaşadığını iddia ediyorlar. Dergideki değerlendirmeye göre 25 yaşındaki şarkıcının içinde bulunduğu durum göz önüne alındığında, yıllardır manik depresyonda olduğu ancak depresyonun ilk doğumundan sonra başladığı gözlemleniyor. Tedaviye başlayan ünlü şarkıcı ikinci çocuğuna hamile kalınca tedaviyi yarım bıraktı ve durumu ciddileşti. İşte o fotoğraflar.

Kendini fazla beğenme

Kendini dünyanın en güzel kadını olarak görüp, yeni klibinde bir striptizci edasıyla dans etti. Üstelik vücudu formunda değilken. Yüksek ve bilinçsiz ego.

Provokatif hareketler

Yazın alışverişe çıkan Spears’ın üzerinde sadece bir tişört vardı. Altında ne pantolon, ne şort ne de etek giyme gereği duymuştu. Dikkat çekmeye çalışma.

Yanlış ve dikkatsiz

Sigarasını oğlu Sean Preston’ın çıplak olmasına aldırmadan, ona çok yakın tutuyor. Aynı gün oğlunu kucağına alırken yere düşürmesi tepki toplamıştı.

Alkol düşkünlüğü

Yakınlarının söylediklerine göre sabahtan akşama kadar içki içen Spears, Ağustos’ta çekilen bu fotoğrafta ise sabaha kadar süren bir partide görülüyor.

Agresif davranışlar

Sinirli tavırlar, manik depresif hastaların genel özelliği olarak biliniyor. Saçını kazıttığı şubat ayında şemsiyesiyle paparazzilere saldırması da "bipolar" belirtisi.

Alışveriş hastalığı

Alışverişe merak salan Britney Spears’ın bir günde 50 bin dolarlık giysi alabildiği ya da gördüğü en güzel arabayı düşünmeden garajına çektiği biliniyor.

Bipolar nedir

Manik depresif bozukluk olarak da bilinir. Manik ataklar sırasında kişi son derece yaşam dolu, neşeli ve canlıdır. Depresif belirtiler ortaya çıktığında ise aynı kişi bir anda mutsuz, gergin ve yorgun hale gelir.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!