Bomba patladı yapacak bir şey yok

Güncelleme Tarihi:

Bomba patladı yapacak bir şey yok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2008 00:00

Seda Sayan'la evlilik hazırlığı yapan Onur Şan'ın babası Ahmet Turan Şan, ilk kez Kelebek'e konuştu.

Haberin Devamı

Seda Sayan fotoğrafları için tıklayın

Şan, "Artık bomba atılmıştır. Oğlum, kendi kararını verecek yaştadır" dedi.
Karar Paris'te alındı
47 yaşındaki Seda Sayan'ın, 27 yaşındaki Türk halk müziği şarkıcısı Onur Şan ile yaşadığı aşk, magazin gündeminin ilk sırasına oturdu. Kısa süre önce Paris'te baş başa tatil yapan ikili, Türkiye'ye evlilik kararı almış olarak döndü. Şu sıralar nikah işlemleriyle uğraşan çift sessizliğini korurken, Onur Şan'ın TRT sanatçısı babası Ahmet Turan Şan

Bomba patladı yapacak bir şey yok
Kelebek'e konuştu.
Oğlumu alnından öperim
Eşiyle birlikte oğlunun aldığı karara saygı duyduklarını belirten Ahmet Turan Şan, şunları söyledi: "Artık bomba atılmıştır. Onur, kendi kararını verecek yaştadır. Mutluluğu hak eden, ailesi tarafından çok iyi yetiştirilmiş bir evlattır. Bu evliliği yapacak olsa gider onu alnından öperim. Herkesin de oğlumu alnından öpmesini isterim. Ona mutluluklar diliyorum."
6 yaşında sazla tanıştı
Onur Şan, 24 Temmuz 1981'te Sivas'ta doğdu. İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı THM Şan Bölümü'nde eğitimi sürdüren şarkıcı, müzik yaşantısına 6 yaşında bağlama çalmayı öğrenerek başladı.

Bomba atılmıştır
Seda Sayan’ın çok yakında nikáh masasına oturacağı Onur Şan’ın, derlemeleriyle TRT arşivine büyük hizmet sağlayan babası Ahmet Turan Şan konuştu. Baba Şan, "Artık bomba atılmıştır. Oğlum, kendi kararını verecek yaştadır. Eğer Onur, Seda Hanım ile evlilik kararı almışsa, yapacağım tek şey gidip alnından öpmektir" dedi.

Haberin Devamı

47 yaşındaki Seda Sayan’ın, 27 yaşındaki Türk halk müziği şarkıcısı Onur Şan ile yaşadığı aşk, magazin gündeminin ilk sırasına oturdu. Geçtiğimiz hafta sonu Paris’te baş başa tatil yapan ikili, bu tatil sırasında evlilik kararı alarak İstanbul’a döndü. Şu sıralar nikáh işlemleriyle uğraşan çift sessizliğini korurken, Onur Şan’ın TRT sanatçısı olan babası Ahmet Turan Şan Kelebek’e konuştu. Eşiyle birlikte oğlunun aldığı karara saygı duyduklarını belirten baba Şan, şunları söyledi: "Onur, kendi kararlarını verebilecek yaştadır. Bu beraberlikle ilgili çevremden çok fazla soru geliyor. Şu kadarını söyleyebilirim ki, artık bomba atılmıştır. Onur, mutluluğu hak eden, ailesi tarafından çok iyi

/images/100/0x0/55ea7beff018fbb8f882f7e3
yetiştirilmiş bir evlattır. Bu evliliği yapacak olsa da gider onu alnından öperim. Herkesin de oğlumu alnından öpmesini isterim. Seda Sayan Türkiye’nin değil, dünyanın da sevdiği, saydığı en iyi sanatçılarından biridir. Evlilikle ilgili bize gelen belli bir tarih yok. Sadece bunun düşüncesi içinde olduklarını biliyorum. Annesi ve ben Onur’un yanındayız. Mutluluklar diliyorum. Oğlum evlilik kararı alırsa birçok kişi rahatsız olabilir ama ben oğlumun aldığı karara saygı duyarım. Hiç kimse evladını atmaz, atamaz. Ben oğlumu aklı başında yetiştirdiğimi düşünüyorum"

Haberin Devamı

İşte damadın portresi
Onur Şan, 24 Temmuz 1981 yılında Sivas’ta doğdu. İlkokul ve ortaokulu İstanbul’da, Ata kolejinde, lise eğitimini ise Halide Edip Adıvar Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi, Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı THM Şan Bölümü’nde eğitimi sürdüren genç şarkıcı, müzik yaşantısına, 6 yaşında bağlama çalmayı öğrenerek başladı. Şan, Milliyet Gazetesi’nin düzenlemiş olduğu, Liselerarası THM Ses Yarışması’nda birinci oldu. TRT’nin düzenlediği yarışmada da İstanbul bölge birincisi, ardından Türkiye ikincisi

Bomba patladı yapacak bir şey yok
seçildi. TRT’nin düzenlemiş olduğu sınavı kazanarak, Türk Halk Müziği sanatçısı olmaya hak kazandı. 2000-2002 yılları arasında TRT İstanbul Radyosu’nda, akitli THM ses sanatçısı olarak görev aldı. "Yolcular Türkünağme" adlı grup albümünün ardından "Aşkın Mavisi", "Dağlarına Kar Olurum Yar" ve "Hata Benim" adlı solo albümlerini çıkardı. Onur Şan, TRT’de yayınlanan ve gençleri ekrana bağlayan "Halkalı Şeker", "Anadolu’nun Sesi" ve "Seher Yeli" programlarını sundu. Ayrıca yine TRT’de yayınlanan, 28 bölümlük "Zeytin Dalı" adlı dizide rol aldı. Bu diziden sonra Şan sırasıyla, "Yaşanmış Şehir Hikayeleri" ve "Ayrılık" adlı dizilerde oynadı. Onur Şan’ın amcası Ömer Şan ve yengesi Bilge Şan da TRT İstanbul Radyosu THM sanatçılarıdır.

Haberin Devamı

Anası yaşında
Vatan gazetesine konuşan Onur Şan’ın amcası Türk Halk Müziği’nin usta yorumcularından TRT sanatçısı Ömer Şan ise ikilinin ilişkisini onaylamadı. Ömer Şan, şunları söyledi: "Onur, ’Seda Sayan’la beraberim’ deyince şok oldum, hálá şoktayım. Arkadaş olarak onayladım ama evlilik kesinlikle olmasın dedim. Çünkü Seda’nın hayatı belli. Onur yarın çocuk da isteyecek ama Seda çocuk yapacak durumda değil. Onur’un anası yaşında, anasından büyük. Beni onların düğününde göremezsiniz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!