Bol adrenalinli klip

Güncelleme Tarihi:

Bol adrenalinli klip
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2010 14:36

Mustafa Sandal, ‘Karizma’ albümünün üçüncü klibini “Demo” adlı şarkısına çekti.

Haberin Devamı

İŞTE O ANLAR (FOTO GALERİ)

 Sanatçının konser turnesinden detayların da yer aldığı çalışmada, Sandal’ın 4 bin metre yüksekten paraşütle atladığı görüntüler kullanıldı.
 
Gökyüzünde şarkı söyledi
Konser sonrası küçük bir çılgınlık yapmak isteyen Mustafa Sandal, hayatında bir ilki yaşadı ve gökyüzünde kameraya poz verdi. Tandem atlayışı yapan Musti’nin paraşütle uçuşu, anı anına kameraya kaydedildi ve bu görüntüler klipte kullanıldı. Uçuş sırasındaki yükseklik ekrana geri sayım halinde yansıtıldı.
 
Ünlü sanatçı, atlayış öncesi kask ya da tıpa yardımıyla kulağını kapatmadığı için düşüş sırasında zor anlar yaşadı. Musti, havadayken yoğun gürültüden etkilenmemek için kulağını parmaklarıyla kapatıp kameraya el sallayınca ortaya oldukça ilginç görüntüler çıktı. “Yaklaşık 40 saniyelik bir uçuş yaptıktan sonra hocam paraşütü açtı. O 40 saniyede yaşadığım adrenalini kelimelerle anlatamam” diyen Sandal, paraşütle atlayacağını engel olmasın diye eşine söylemediğini ve Emina’ya görüntüleri günler sonra dvd’den izlettiğini de sözlerine ekledi. Mustafa Sandal’ın o görüntülerden oluşan yeni klibi bugün müzik kanallarında yayınlanmaya başladı.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!