Emaar Square Mall'da Etkinlikler Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi:

Emaar Square Mallda Etkinlikler Devam Ediyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2017 16:47

Anadolu Yakası’nın yepyeni bir yaşam alanı Emaar Square Mall açıldı. Açılışa, Giant Dolls ve Dream Parade ekibi, Avustralya’dan gelen dev timsahlar damgasını vurdu. Moda, gastronomi ve ve eğlencenin kalbinin attığı Emaar Square Mall’da, 30 gün sürecek etkinlikler gerçekleşti.

Haberin Devamı

 

İstanbul’dan ilham alınarak tasarlanan ve dünyanın en önemli markalarına ev sahipliği yapan Emaar Square Mall, alışveriş, eğlence ve gastronominin “en”lerini bir kerede ve bir karede bir araya getirdi.

28 Nisan Cuma günü kapılarını açan alışveriş merkezi üç gün boyunca misafirlerini çiçeklerle ve özel gösteri ekipleriyle festival ortamında karşıladı. Giant Dolls ile 3 dev canlı bebek alışveriş merkezinin açık alanında gezerek ziyaretçilerle fotoğraf çekildi. Dream Parade keyifli bir görsel şölen sundu.

Çocuklara su altı dünyasını eğlenceli bir şekilde öğretme amacıyla Emaar Square Mall’da yerini alan Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi ise, İstanbul’a yeni bir heyecan getirdi.

Emaar Square Mall, ziyaretçilerine 30 gün süreyle birbirinden eğlenceli etkinlikler sunmaya devam etti.

Haberin Devamı

Müzikle sanat bir arada
Müziği, alışveriş ve eğlence ile buluşturan Emaar Square Mall bir ay boyunca birbirinden önemli sanatçıları da ağırladı.

• 3 Mayıs Çarşamba Özge Fışkın,
• 6 Mayıs Cumartesi Burhan Öçal & Trakya All Stars,
• 13 Mayıs Cumartesi Bülent Ortaçgil,
• 17 Mayıs Çarşamba Evren Can Gündüz,
• 20 Mayıs Cumartesi Fatma Turgut
• 24 Mayıs Çarşamba Pinhani

AVM ziyaretçilerine ücretsiz atölye etkinlikleri
2 Mayıs itibariyle her Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri ücretsiz Square Atelier workshoplar katılımcılarını bekliyor. Dileyen ziyaretçiler öncesinde www.emaarsquaremall.com websitesinden yapacakları kayıt ile ‘Mum Atölyesi’, ‘Analog Fotoğrafçılık’, ‘Terrarium Atölyesi’, ‘Smoothie Atölyesi’ gibi atölyelere katılım sağlayıp becerilerini geliştirebilecek.

Ünlülerden çarpıcı bir sergi
Emaar Square Mall Mayıs ayında sıra dışı bir sergiye de ev sahipliği yaptı. İstanbul My (Neon) Love isimli sergide, Burcu Esmersoy, Arzu Kaprol, Didem Soydan, Ece Sükan, Joana Kohen, Koray Birand, Zeynep Tosun ve Onur Baştürk’ün İstanbul’u neon ışıklarla kendi İstanbul’unu sergilediği eserler 11 Mayıs - 7 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleşti.

7’den 70’e
Etkinlik programında çocuklar da unutulmadı. 4 yaş itibariyle, çocuklara ‘Mini Zone’da ücretsiz atölyeler düzenlenirken, ‘Mini Sahne’de ise birbirinden eğlenceli çocuk oyunları miniklerle buluştu. Atölye çalışmalarından ilki; 29 Nisan 12:00-14:00 saatleri arasında gerçekleşen tahta oyuncak yapımı atölyesi. Mini Sahne ise perdesini 29 Nisan Cumartesi 13:00’te ‘Çizmeli Kedi’, 30 Nisan Pazar 13:00’te ‘Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler’ oyunu ile açtı.

Haberin Devamı

Sponsorlu içerik

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!