Bilimkurgu yazarları yarışmaya çağrıldı

Güncelleme Tarihi:

Bilimkurgu yazarları yarışmaya çağrıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2006 00:00

TBD Bilişim Dergisi Bilimkurgu Öykü Yarışması'nın yedincisi başladı. Gelenekselleşen yarışma, düş gücüne ve kalemine güvenen herkese açık. Kazananların 1 Kasım 2006 tarihinde açıklanacağı ve ödül töreninin 8 Kasım'da Bilişim'06 Etkinlikleri sırasında gerçekleştirileceği yarışmada, büyük ödül bir adet kişisel bilgisayar olacak. İkinci gelen yarışmacıya avuçiçi bilgisayar, üçüncü gelen yarışmacıya ise dijital fotoğraf makinesi verilecek.

Haberin Devamı

TBD Yönetim Kurulu üyeleri ile TBD Bilişim Dergisi Yayın Kurulu üyeleri dışında herkese açık olan yarışmaya katılacak olan öykülerin Türkçe yazılması, daha önce herhangi bir yarışmada ödül almamış olması gerekiyor. Her yazarın tek bir öyküyle katılabileceği yarışmada seçici kurul Hakan Erdem, Bülent Akkoç, Orhan Bursalı, Gökhan Tok ve Yasemin Altun'dan oluşacak. Dereceye girecek öyküler TBD Bilişim Dergisi'nde yayımlanacak.

 

Öykülerin 1 Ağustos 2006 tarihine dek Türkiye Bilişim Derneği, Çetin Emeç Blv. 4.C. No: 3/11-12 06450 A. Öveçler, Ankara adresine gönderilmesi gerekiyor. E-postayla katılım için ise öykülerin aynı tarihe kadar bilimkurgu@tbd.org.tr adresine gönderilmesi isteniyor.

 

Ayrıntılı bilgi:

Haberin Devamı

Tel: (312) 479 34 62, Faks (312) 479 34 67, e-posta: tbd-merkez@tbd.org.tr

Web: www.tbd.org.tr

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!