Big Brother Oktay Neden Diskalifiye Oldu?

Güncelleme Tarihi:

Big Brother Oktay Neden Diskalifiye Oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2015 22:55

Big Brother Türkiye yarışmasının çok konuşulan isimleri arasında olan Oktay, geçtiğimiz hafta diskalifiye oldu. Peki; Big Brother Oktay kimdir? Big Brother Oktay neden diskalifiye oldu? İşte Oktay'ın Big Brother evinden diskalifiye olmasının nedeni...

Haberin Devamı

Geçtiğimiz haftaya oldukça hızlı başlayan Big Brother Türkiye'de Oktay, ilk bölümden itibaren göze çarpan ve çok konuşulan isimlerden birisi oldu. Ancak yarışmadan diskalifiye edildi.

Oktay’ın fenalaşması ile eve gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Oktay’ın sağlık sorunları düzelmeyince milli sporcu hastaneye kaldırıldı. Oktay yaşadığı ve yaşayacağı muhtemel sağlık sorunlarından dolayı Big Brother Türkiye Evi'nden diskalifiye edildi.

BİG BROTHER OKTAY KİMDİR?

Oktay Yavuzarslan Kimdir?

35 yaşında ve Ispartalı olan Oktay, 3 yaşındayken annesini, 16 yaşındayken de babasını kaybetmiş. Bu yüzden hayat mücadelesini kendi başına vermiş. Spor ve sağlıklı yaşama herşeyden daha fazla değer veren yarışmacı sırf bu yüzden çok sevdiği karısından boşanarak, tekrar evlenmiş.

Haberin Devamı

Milli Sporcu olan Oktay'ın kendine ait spor merkezi var. Oktay, Türkiye vücut geliştirme ikincisi ve bu alanda daha birçok madalyaya sahip. Big Brother Türkiye'den oğlunun kahramanı olarak ayrılmak isteyen Oktay'ın kendinden küçüklerin ona saygısızlık yapmasına asla tahammülü yok.

BAKMADAN GEÇME!