Big Brother Hüseyin 'Gözleme' kavgası - izle

Güncelleme Tarihi:

Big Brother Hüseyin Gözleme kavgası - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 19:07

Haftanın 7 günü, günün 24 saati tam 90 kamera ile izlenen Big Brother Türkiye evinde gerilim dolu anlar yaşandı. Yarışmacıların sinirlerinin iyice gerilmesi ve tahammül sınırlarının düşmesi sonucunda her an yeni tartışmalara gebe olan evde tansiyonlar iyice yükseldi. Big Brother'da bugün yeni bir kavga çıktı! işte detaylar...

Haberin Devamı

Yemek siparişi verileceği sırada cereyan eden kavga, ev içerisinde gerilim dolu anlar yaşanmasına sebep oldu. Olay, Hüseyin'in iki gözleme sipariş etmek istemesi ile başladı. Rezan ve Gökçen, Hüseyin'in iki gözleme istemesine karşı çıkınca olanlar oldu.

Kavganın sebebi “gözleme”...

Rezan ve Gökçen kullanılan para üzerinde herkesin hakkı olduğunu, bu nedenle de dikkatli şekilde harcanması gerektiğini savundu. Ancak Hüseyin bu duruma çok sinirlendi ve öfkesini kontrol etmekte zorlandı.

Gözleme adedi konusunda anlaşmaya varılamaması üzerine, haftanın lideri olma görevinin zorluğu ile karşı karşıya kalan Arsel daha fazla dayanamayarak sert bir tepki gösteriyor. Arsel arkadaşlarına “tamam ben karışmıyorum, kim ne yaparsa yapsın” diyerek çıkıştı.

Big Brother'da 'Gözleme' Kavgası

Haberin Devamı

Rezan ne derse desin, Hüseyin'i ikna edemedi..

Rezan arkadaşlarını ikna edebilmek için elinden geleni yapsa da başarılı olamadı ve olay gittikçe büyüdü. Rezan'ın her teklifine karşılık Hüseyin'in cevabının “ herkes kaç tane yerse yesin, ben iki gözleme yiyeceğim” olması ortamı iyice gerdi. Parayı idareli kullanmak için ev halkının bir gözleme yemek istemesi, ancak Hüseyin'in iki gözleme yemek isteme konusunda ısrarcı davranması, Hüseyin'in haksızlık yaptığının düşünülmesine sebep oluyor. Ancak Hüseyin ısrarcı tavrından vazgeçmek istemiyor.

Haberin Devamı

Tutumlu olma isteği evin erkekleri tarafından desteklenmeyince Rezan sinirlenip dışarı çıkıyor. Ancak Gökçen, Hüseyin'nin inadını kırma konusunda kararlı davrandı.Ortamın gerilmesine rağmen iki gözleme istemekten vazgeçip, üç gözleme isteyen Hüseyin gerilimi tırmandırdı. Bu durum karşısında daha da sinirlenen Gökçen, Hüseyin ile tartıştı. Daha fazla öfkesini kontrol edemeyen Hüseyin en sonunda bağırmaya ve etraftaki eşyalara vurup kırmaya başladı. Bunun üzerine arkadaşları Hüseyin'i odaya götürüp sakinleştirmeye çalıştılar. Ancak Hüseyin kolay kolay sakinleşemedi ve odadaki eşyaları tekmelemeye başladı.

Big Brother Hüseyin Gözleme kavgası - izle

Haberin Devamı

Big Brother Hüseyin kimdir?

Big Brother Türkiye yarışması ile tanıdığımız Hüseyin aslen Kastamonu'lu ve ve 33 yaşında. Henüz iki yıllık olan Hüseyin, ailesine oldukça düşkün. Hayatta hiçbirşeyden korkmadığını söyleyen Hüseyin, daha önce timsah, tarantula, yılan gibi hayvanları besleyerek korkusuz olduğunu kanıtlamış. Şimdi ise Big Brother Türkiye evinde 1 milyonluk büyük ödül için yarışıyor.

BAKMADAN GEÇME!