'Beyza'nın Kadınları' filminin galası yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Beyzanın Kadınları filminin galası yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2006 23:16

Haberin Devamı

Ümraniye Carrefour Alışveriş Merkezi'ndeki AFM Sinemaları'nda gerçekleştirilen galaya, yönetmen Altıoklar ile filmin oyuncuları katıldı.

Filmin gösteriminden önce oyuncularla birlikte sahneye çıkarak davetlileri selamlayan Altıoklar, Türkiye'de film sektöründeki en büyük açığın yapımcı açığı olduğunu, ama artık genç bir yapımcı grubunun bulunduğunu söyledi.
Altıoklar, “Beyza'nın Kadınları” filmini, kardeşi Mehmet Altıoklar'a ithaf ettiğini kaydetti.

Eşi Arzu Balkan Karadağlı ile galaya katılan ve filmde “Komiser Faruk” rolünü canlandıran Tamer Karadağlı da gazetecilere yaptığı açıklamada, filmde iyi bir yorum çıkarttığını düşündüğünü ifade ederek, “Karneyi seyirciden alacağız. İnşallah film sınıfı geçer” dedi.

Eşinin hamile olduğunu söyleyen Karadağlı, bir kız bebek beklediklerini ve adını “Zeyno” koyacaklarını kaydetti.
Arzu Balkan Karadağlı da eşinin her türlü rolün üstesinden geleceğine inandığını söyledi.

Haberin Devamı

Filmde “Beyza” karakterini canlandıran Demet Evgar da bunun kendisinin ikinci filmi olduğunu dile getirerek, “Çok mutlu ve duyguluyum. Annemin duaları kabul oldu. Filmimizin yolu açık olsun” dedi.

Eşi Ebru Üzümcü ile galaya katılan Levent Üzümcü de filmde psikiyatri uzmanını canlandırdığını belirterek, oynadığı televizyon dizisinin çok tutulmasından dolayı bu filmde rol aldığını kaydetti.

Mine Çayıroğlu da filmde nevrotik bir fahişeyi canlandırdığını anlatarak, bununla ilgili akademik bilgi aldığını, buna kendi hayal gücünü de katarak oynadığını söyledi.

Filmin müziklerini yapan Fahir Atakoğlu da sahneye çıkarak davetlileri selamladı.

“Beyza'nın Kadınları” adlı psikolojik gerilim filmi, 17 Mart Cuma günü vizyona girecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!