Beyaz Show Konukları - 8 Ocak 2016

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Show Konukları - 8 Ocak 2016
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2016 01:23

Kanal D ekranlarının en sevilen eğlence programı olan Beyaz Show konukları bu hafta kimler? Yaklaşık 20 yıldır en çok izlenen şov programı olan Beyaz Show'un bugün yani 8 Ocak Cuma günü yayınlanacak bölümündeki konuklar belli oldu. Peki; 8 Ocak Beyaz Show konukları kim? 8 Ocak 2016 Beyaz Show Fragmanı yayınlandı mı? İşte cevabı...

Haberin Devamı

Her yaştan izleyicinin ilgiyle takip ettiği Beyaz Show yine en renkli konuklarıyla bu akşam, 8 Ocak 2016 Kanal D yayın akışı listesindeki yerini aldı. Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta kimler konuk oluyor?

8 Ocak 2016 Cuma akşamı saat 23:15'te canlı yayın ile izleyicilerle buluşacak olan ''Beyaz Show'' konukları arasında; yakışıklı popçu Murat Dalkılıç, ünlü oyuncu Gürkan Uygun, genç kızların sevgilisi Tolgahan Sayışman, güzel oyuncu Tuvana Türkay ve İbrahim Yattara olacak.

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle yeni yılın ilk programında "Beyaz Show" yine şahane!

8 Ocak 2016 Beyaz Show Fragmanı

Beyazıt Öztürk Kimdir?

Beyazıt Öztürk, 12 Mart 1969’da Bolu’da dünyaya geldi. Kısa adıyla “Beyaz” olarak bilinen ünlü sunucu, aynı zamanda geçmişte radyo programcılı yapmıştır. Bir dönem çıkardığı “Gemilerde Talihim Var” albümü ile çok konuşulan sunucu, oynadığı sinema filmleri ile de hakın sevgisini kazanmayı başarmıştır. Halen televizyon programcısı olarak yaşamına devam etmektedir.

Haberin Devamı

Beyaz Show Konukları - 8 Ocak 2016

TOLGAHAN SAYIŞMAN KİMDİR?

Turgut Tolgahan Sayışman 17 Aralık 1981 yılında İstanbul'da doğmuştur. Kadıköy İntaş Lisesi ve Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2005 yılında Türkiye'yi temsilen Güney Kore'de gerçekleşen uluslararası erkek güzellik yarışması Manhunt International'da dünya birincisi seçildi. Ekoldrama ve Ayla Algan'dan uzun süre oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Esir Kalpler adlı dizide yer aldı.

Top Model yarışmasındaki sunuculuğu ile başarılı bir performans sergileyen oyuncu, daha sonra Maçolar, Dicle, Hepsi 1 ve Acemi Cadı dizilerinde de oyuncu olarak yer aldı. 24 Ekim 2008'de başrollerini Fahriye Evcen'le paylaştığı Aşk Tutulması adlı sinema filminde oynadı. İzlenme rekorları kıran Elveda Rumeli adlı dizide Mustafa rolünü canlandırmıştır. 6 Kasım'da vizyona giren Aşk Geliyorum Demez adlı filmde Bergüzar Korel ile başrol oynadı. Kavak Yelleri isimli gençlik dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır. 

Haberin Devamı

Kendisi aynı zamanda 2010 yılının eylül ayında başlayan ve 2014 yılına kadar devam eden, FOX TV'de yayınlanmış Lale Devri adlı dizide başrolde, Çınar rolünde oynamıştır. 2014'te vizyona giren ve başrollerini Saadet Işıl Aksoy'la paylaştığı Sürgün adlı filminde rol aldı.Şu anda Show TV'de başlayan Asla vazgeçmem dizisinde Yiğit Kozan karakterini canlandırmaktadır.

Beyaz Show Konukları - 8 Ocak 2016

İBRAHİM YATTARA KİMDİR?

1980 doğumlu olan Gineli Ibrahim Yattara'nın ismini futbolseverler 2003 yılında Trabzonspor'a transfer olmasıyla duydu. Futbola ülkesi Gine takımlarından San Garedi'nin altyapısında başladı. 1998'de aynı kulüpte profesyonel oldu.

Haberin Devamı

Bir yıldan kısa süre Athlético de Coléah'ta top koşturan Yattara, 2000'de Belçika ekiplerinden Royal Antwerp ile anlaştı. 2003 yılında kariyerinin büyük bir kısmını teşkil eden Trabzonspor'a 400 bin dolar karşılığında transfer oldu. Trabzonspor kariyerinde inişli çıkışlı dönemler yaşayan Yattara, Trabzonspor kariyerinde iki Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Kulüp tarihinin en önemli yabancı oyuncularından biri olan Yattara, 187 maçta oynadı.

2010-2011 sezonunun sonunda takımdan ayrılan futbolcu, Suudi Arabistan'da Al Shabab'ın yolunu tuttu. Burada 1 sezon top oynayan Yattara, tekrar Türkiye'ye döndü ve Mersin İdmanyurdu'na transfer oldu. Sakatlıklarla boğuşan Gineli yıldız Güney ekibinde sadece 4 maçta forma giydi Türkiye'de beş yıldan fazla zaman geçiren Yattara, Türk vatandaşlığı için başvurma hakkı kazandı ve başvuruda bulundu. Önceleri başvurusu kabul edilmese de 29 Ekim 2010'da resmen Türk vatandaşı oldu.

Haberin Devamı

Beyaz Show Konukları - 8 Ocak 2016

MURAT DALKILIÇ KİMDİR?

Sırrı Murat Dalkılıç,  7 Ağustos 1983'de İzmir'de doğmuştur. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur.

2008 yılında ilk EP albümü Kasaba'yı çıkarmıştır. Murat Boz'un klibin de bulunduğu Kasaba şarkısıyla çıkışını gerçekleştirmiştir. 2009 yılında Pardon ve La Fontaine şarkılarını/teklilerini çıkarmıştır. 2010 yılında ilk stüdyo albümü Merhaba'yı çıkarmıştır. Albümden Külah, Kıyamadım İkimize, Merhaba Merhaba, Dönmem, Çatlat adlı şarkılara klipler çekmiştir. 2011 yılında Grup Hepsi ve Volga Tamöz ile beraber Şık Şık parçasında düet yapmıştır. 2012 yılında çıkardığı Bir Güzellik Yap adlı albümünü çıkarmıştır. Bu Albümden Bir Güzellik Yap, Kader, Lüzumsuz Savaş, Bir Hayli, Neyleyim İstanbul'u adlı şarkılara klipler çekmiştir. Bir Hayli video klibi YouTube'da 42 milyon izlenmeye ulaşmıştır ve en çok izlenmeye ulaştığı video klibidir. 2014 yılında Daha Derine albümünü çıkarmıştır. Bu Albümden de Bu Nasıl Aşk, Derine, Kördüğüm , Yani ve İki Yol adlı şarkılarına klip çekmiştir.

Haberin Devamı

Yine 2014 yılında Tv8'de yayınlanan Söyle Söyleyebilirsen adlı yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır ve Star TV'de yayınlanan Sil Baştan adlı dizi de oynamıştır.

Dalkılıç 10 üzerinde ödül almıştır. Ödüller arasında iki Türkiye Video Müzik Ödülü, bir Altın Kelebek Ödülü bulunmaktadır. Şarkıcı 24 Ağustos 2015'te oyuncu Merve Boluğur ile evlendi.

Türk televizyonlarında Cuma akşamları birbirinden eğlenceli programlar yayınlanıyor. Bunlardan birisi de özellikle futbol meraklılarının ilgisini çeken ve TV 8'de yayınlanan 4 Büyükler Salon Turnuvası. Peki; 4 Büyükler Salon Turnuvası Puan Durumu ne? Bu sorunun cevabını aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Yine TV 8 ekranında yayınlanan İşte Benim Stilim 2016 / Eleme Gecesi programını da aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!