Beşiktaş-Fenerbahçe saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek? (Radyo yayını dinle)

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş-Fenerbahçe saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek (Radyo yayını dinle)
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2015 16:25

Spor Toto Süper Ligin 6. haftası, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maça sahne olacak. Nefesler tutuldu, herkes Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak sezonun ilk derbisine kilitlendi. Bir tarafta Gomez’li, Gökhan Töre’li, Quaresma’lı Beşiktaş; diğer tarafta Van Persie’li, Nani’li, Markovic’li Fenerbahçe... Derbi, saat 19.00'da Lig TV'den canlı izlenebilecek. İşte her iki takımın kadroları ve diğer detaylar... Maçı radyodan canlı dinlemek için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bugün saat 19:00'da Atatürk Olimpiyat stadında karşılaşacak iki takımda da mutlak hedef 3 puan. Beşiktaş Fenerbahçe ile arasındaki 3 puanlık farkı kapatmak için sahaya çıkacak.Fenerbahçe ise avantajını koruma peşinde.

Haftayı beraberlikle kapatan Beşiktaş, 6. hafta maçında Ligin zirvesinde yer alan ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Atatürk Olimpiyat Stadında oynanacak mücadelede iki takım da sahadan galip ayrılıp zirvede yer almanın planlarını yapıyor.

Sarı-lacivertli ekipte sakatlıktan kurtuan Abdoulaye Ba, Simon Kjaer, Josef de Souza ve Diego, Pereira'nın şans vermesi halinde bu maçta görev alabilecek. Takımla birlikte çalışmalara başlayan Gökhan Gönül'ün ise maç eksiği nedeniyle mücadeleye ilk 11'de başlaması beklenmiyor.

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı radyo yayını için tıklayın

MAÇ BİLGİLERİ

27 Eylül Pazar

SAAT: 19.00

STAT: Atatürk Olimpiyat Stadı

Haberin Devamı

HAKEM: Halis Özkahya

YAYIN: Lig TV

Takımların şu 11'ler ile shaya çıkmaları bekleniyor:

Beşiktaş: Tolga - Beck, Rhodolfo, Ersan, Tosic - Oğuzhan, Atiba - Gökhan, Sosa, Olcay - Gomez

Fenerbahçe: Volkan - Şener, Kjaer, Alves, Hasan Ali - Mehmet Topal, Meireles, Ozan - Markovic, Van Persie, Nani

Beşiktaş-Fenerbahçe saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek (Radyo yayını dinle)

Teknik direkdörler Vítor Pereira ve Şenol Güneş galip gelmek için bütün kozlarını oynayacak.

Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş, son 10 yılda rakibini ligde 4 kez yendi. 4’ünde Türk teknik direktörler iş başındaydı. Bu dönemde görev yapan Slaven Bilic, Carlos Carvalhal, Bernd Schuster ve Jean Tigana, sarı lacivertli ekip karşısında ligde galibiyet sevinci yaşayamadı.

Beşiktaş’ın son 10 yılda ligdeki Fenerbahçe galibiyetleri:

03.03.2013 (3-2) Samet Aybaba
03.05.2012 (1-0) Tayfur Havutçu
21.11.2009 (3-0) Mustafa Denizli
17.04.2005 (3-4) Rıza Çalımbay

Nani 5, Gökhan Töre 4 gole katkı koydu Fenerbahçe'ye bu sezon transfer olan dünyaca ünlü yıldız Luis Nani geride kalan lig maçlarında gösterdiği performansla Fenerbahçe'ye ısındığını gösterdi. Geçen hafta Gençlerbirliği karşısında Beşiktaş tarihinin 3000. golünü atan Gökhan Töre de Beşiktaş'ın formda isimlerinden.

Fenerbahçe'de 5 Futbolcu Birden Gitti

Beşiktaş, İlkleri ve Tarihi…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!