Berrak Tüzünataç ile Birkan Sokullu aşk mı yaşıyor?

Güncelleme Tarihi:

Berrak Tüzünataç ile Birkan Sokullu aşk mı yaşıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2016 14:29

Televizyon ekranlarının sevilen yüzü, birçok dizi filmde rol alan Berrak Tüzünataç’ın bir süredir Birkan Sokullu ile aşk yaşadığı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ancak çiftin aşklarını sır gibi sakladığı konuşuluyordu. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi “Filinta”da canlandırdığı “Farah” karakteri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Tüzünataç’ın dizide birlikte rol aldığı Onur Tuna ile aşk yaşadığı dedikoduları magazin gündemini epeyce meşgul etmişti.

Şimdilerde ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç’ın bir süredir oyuncu Birkan Sokullu ile aşk yaşadığı iddia edildi. İşte detaylar…

Ünlü oyuncu Aslı Enver ile olan evliliğini beş ay önce bitiren Sokullu’nun adı bir süre önce Ahu Yağtu ile anılmıştı.

Çift, söylentilere göre geçtiğimiz akşam Emirgan'da bulunan Gizli Kalsın adlı mekanda arkadaşlarıyla bir araya geldi. Çevredeki meraklı bakışlara aldırış etmeden saatlerce sarmaş dolaş eğlenen Sokullu ve Tüzünataç'ın birbirlerini öpücük yağmuruna tutarak romantik anlar yaşadıkları öğrenildi.

Haberin Devamı

Berrak Tüzünataç ile Birkan Sokullu aşk mı yaşıyor

Berrak Tüzünataç Kimdir?

Tam adı, Birsen Berrak Tüzünataç olan ünlü oyuncu, 2 Kasım 1984 tarihinde Yalova’da dünyaya geldi. Birçok sinema ve dizi filmde rol alan Tüzünataç, liseyi Koç Özel Lisesi'nde okumuş, daha sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur.

Kariyerine, Number 1 TV'de haber sunarak başlayan Tüzünataç, Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler filmindeki ufak rolüyle de sinemaya adım atmıştır. Daha sonra, Ödünç Hayat, Elveda Rumeli, Bu Kalp Seni Unutur Mu? gibi dizilerde rol almıştır.

Berrak Tüzünataç, şimdilerde “Filinta” dizisinde “Farah” karakterini canlandırıyor.

Berrak Tüzünataç ile Birkan Sokullu aşk mı yaşıyor

Birkan Sokullu Kimdir?

Ünlü oyuncu Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 tarihinde, İstanbul’da doğdu. 2003 yılında, “Best Model Of Turkey” yarışmasında üçüncü olan Sokullu, Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü’nü bitirdi.

Maltepe Üniversitesinde okurken manken ve modellik yaptı. 10 yıllık profesyonel basketbol oynadı. Ünlü oyuncu Sokullu, Küçük Kadınlar, Küçük Sırlar, Uçurum, Fatih, Kurt Seyt & Shura dizilerinde rol aldı. Birkan Sokullu, 13 Temmuz 2012 tarihinde oyuncu Aslı Enver ile evlendi. Ancak yaklaşık 5 ay önce bu evliliğinden boşandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!