Beren Saat ile Kenan Doğulu boşanıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Beren Saat ile Kenan Doğulu boşanıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2016 14:44

Muhteşem Yüzyıl Kösem'in Kösem Sultan'ı Beren Saat’in dizideki rol arkadaşı Ekin Koç ile yaşadığı ateşli öpüşme sahnesi, Kenan Doğulu’yu rahatsız etti! Ünlü çiftin bu sahne yüzünden boşanma noktasına geldiği iddia ediliyor. Peki; Beren Saat ile Kenan Doğulu Boşanıyor mu? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Kenan Doğulu ve Beren Saat’in Muhteşem Yüzyıl Kösem'deki ateşli öpüşme sahnesi sonrasında aralarında soğuk rüzgarların estiği iddia ediliyor. Bu iddia akıllara 'boşanıyorlar mı?' sorusunu getirdi.

Güzelliği ve başarıları ile adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Beren Saat, Kösem Sultan rolü ile “Muhteşem Yüzyıl Kösem” dizisine hızlı bir giriş yapmıştı. Diziye girdiği ilk bölüm ile dizinin reyting’lerini tavan yaptıran Saat, geçtiğimiz günlerde bir bölümde rol arkadaşı, “Sultan Ahmed” rolündeki Ekin Koç ile ateşli öpüşme sahnesinde yer almıştı. Bu öpüşme sahnesinin Kenan Doğulu’yu çok kızdırdığı ve Beren Saat ile aralarında soğuk rüzgarların estiği iddia edildi.

Kösem ve Ahmed Han'ın Öpüşme Sahnesi

Beren Saat ve Kenan Doğulu Arasında Soğuk Rüzgarlar!

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Kösem Sultan ve Sultan Ahmed’in ateşli öpüşme sahneleri olay oldu. Kulislerde kulaktan kulağa gelen söylentilere göre, Kenan Doğulu o sahneye çok kızmış!

Kenan Doğulu’nun karısının bu öpüşme sahnesinden son derece rahatsız olduğu ve hatta aralarının da bu sebepten bozuk olduğu iddia edildi.

İddialara göre, diziyi izleyen Kenan Doğulu, “Böyle bir sahne olduğundan haberdardım. Ancak bu kadarını da beklemiyordum.” demiş.

Evlilik Yıl dönümünü Malibu’da Kutlayacaklar!

Magazin dünyasında ayrılacaklar mı söylentileri hızla yayılırken, ünlü çift, evliliklerinin birinci yılını kutlamak için Los Angeles’a gitti. Genç çift 1. evlilik yıllarını Malibu’da kutlayacaklar.

Beren Saat ile Kenan Doğulu boşanıyor mu

Beren Saat Kimdir?

Sinema ve dizi film oyuncusu Beren Saat, 26 Şubat 1984 tarihinde, Ankara’da doğdu.

Başkent Üniversitesi'ne gittiği dönemde katıldığı Türkiye'nin Yıldızları yarışmasında ikinci olarak Tomris Giritlioğlu'nun dikkatini çekti. Böylece profesyonel oyunculuğa başladı.

İlk oyunculuk deneyimini 2004 yılında “Aşkımızda Ölüm Var” dizisi ile kazanan Saat, daha sonra başrolleri Mahsun Kırmızıgül ile paylaştığı “Aşka Sürgün” dizisinde rol aldı.

Haberin Devamı

Ardından sırasıyla 2006 - 2008 yılları arasında bir dönem dizisi olan “Hatırla Sevgili”, 2008 - 2010 yılları arasında “Aşk-ı Memnu”, 2010 - 2012 yılları arasında “Fatmagülün Suçu Ne?” ve 2013 - 2014 yılları arasında “İntikam” filmlerinde rol almıştır.

Bu dizilerden özellikle “Aşk-ı Memnu”, zaman zaman çeşitli eleştirilere maruz kalmasına rağmen Türkiye'de izlenme rekorları kırarak gündeme oturdu ve Türkiye dışındaki pek çok ülkede de yayınlandı. Aynı şekilde “Fatmagül'ün Suçu Ne?” de çeşitli eleştirilere maruz kaldı ancak kadın haklarına dikkat çekmesi sayesinde övüldü.

Saat, dizi projelerinin yanı sıra pek çok sinema filminde de yer aldı. 2009'da gösterime giren “Güz Sancısı” filmiyle ilk sinema oyunculuğunu yaptı. 2009 yılında “Gecenin Kanatları”, 2012 yılında “Gergedan Mevsimi” ve 2013 yılında “Benim Dünyam” filmleri ise yer aldığı diğer filmler oldu.

Haberin Devamı

Yüksek izlenme rekorları toplayan birçok dizinin başrolünü oynamasının yanı sıra Saat, çeşitli filmlerde seslendirme sanatçısı olarak da yer aldı.

Radikal'in hazırladığı “2010'a Damgasını Vuranlar” listesine “Yılın Oyuncusu” sıfatıyla dahil oldu.

Bugüne kadar iki “Altın Kelebek Ödülü” dahil olmak üzere çok sayıda ödül kazandı. 2014'te şarkıcı Kenan Doğulu ile evlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!