Beraber olduklarımı adam edemedim

Güncelleme Tarihi:

Beraber olduklarımı adam edemedim
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 18, 2008 07:00

Hale Caneroğlu, şimdiye kadar beraber olduğu hiçbir erkeği adam edemediğini söyledi.

Haberin Devamı

"Avrupa Yakası"nın Yaprak’ı Hale Caneroğlu, Tempo dergisinine verdiği röportajda, şimdiye kadar beraber olduğu hiçbir erkeği adam edemediğini söyledi. Başarılı oyuncu, "34 yaşındayım. Hayattaki en büyük hayalim, evlenip çocuk yapmak. Demek ki beceremiyorum. Kesinlikle evliliğe uygun olmayan kişilerle beraber oldum ve hiçbirini adam edemedim" dedi.
Reklamların çılgın kızı, bir kasabanın hüzünlü öğretmeni, Gelişim Orkestrası’nın solisti, "Avrupa Yakası"nın Yaprak’ı Hale Caneroğlu, şimdi de şarkılarını daha geniş kitlelere ulaştırmak için kolları sıvadı. Albüm çıkarmaya hazırlanan oyuncu, Tempo dergisinin sorularını yanıtladı.

Beraber olduklarımı adam edemedim
Biraz eskiye gidelim. Nerede eğitim aldınız?

Haberin Devamı

- Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni bitirdim. Diyalog, spikerlik ve sunuculuk kurslarına katıldım. Hayalini kurduğum konservatuvarlar Amerika’daydı. Sınavlara girdim ve hepsine kabul edildim. Arasından birini seçip iki yıl okudum.

Neden orada kalmadınız?

- Orada çok yorulmuştum. Öğrenci olarak zor bir dönem geçirdim. Ne ailemden çok iyi harçlık geliyordu ne de ben yan gelip yatıyordum. Geceleri barlarda çalışıyor, gündüzleri okulda koşturuyordum. Şu an bana New York’un gezilecek güzel yerlerini sorun, bilmem. Onun yerine, çalıştığım barın müşterilerini sayabilirim. Bir dizide başrol teklifi aldım. Hatta okulumun bittiği ilk gündü. Hemen ertesi gün uçağa atladım ve İstanbul’a geldim. Görüşmeye gittim, ama olmadı. Yine de buraya geldiğimde ailemi, arkadaşlarımı çok özlediğimi ve orada çok yalnız kaldığımı hissettim. Bir daha da dönmek istemedim.

Müzik serüveniniz nasıl başladı?

- Konservatuvarda müzik eğitimi de almıştım. Her zaman müzikal yapma hayalim vardı. Manevi babamla (Melih Kibar) tanıştırıldım. Altı-yedi ay kadar benimle ilgilendi. Dizi çalışmaları, reklam çekimleri derken, Melih babam beni Gelişim Orkestrası’na önerdi. Ve kaderimin bir bölümü orada çizilmeye başlandı.

Haberin Devamı

İlk albümünüzün hazırlığı içindesiniz. Daha çıkmadan çok konuşuluyor.

- Sadece, bir buçuk ay önce kameralar karşısında albüm çıkaracağımı söyledim. Hálá kimliğini ve tarzını arayan bir şarkıcıyım. Bu arayışın ilk albümden sonra da süreceğini tahmin ediyorum. Hatta ancak üçüncü albümde taşlar yerine oturur.

Ne zaman çıkacak albüm?

- Maalesef kesin bir tarih veremiyorum.

"Avrupa Yakası"nda Yaprak caz söyledi. Ve herkes sizin için, "Caz içerikli albüm yapacak" diyor. DoÄŸru mu? Â

/images/100/0x0/55ea410bf018fbb8f8742b35
- Hayır, bu konuya gerçekten açıklık getirmek istiyorum. Toplumumuz, caz parçasının ne demek olduğunu bilmiyor. Senaryo gereği, caz kafede şarkı söylediği için, Yaprak’ı herkes cazcı ilan etti. Gerçekten haykırmak istiyorum: Ben cazcı değilim! Caz da söylemiyorum! Müzikal ve pop tarzı şarkılar söylüyorum.

Haberin Devamı

Hale Caneroğlu, Yaprak’ın özelliklerini taşıyor mu?

- Cıvıl cıvıl ve enerjik olmamız Yaprak’la uyuyor.

Dizide, çapkın Kubilay’ı adam ettiniz. Hale bir erkeği adam eder mi?

- 34 yaşındayım. Eğer bir erkeği adam etmeyi becerebilseydim, evli olurdum. Hayattaki en büyük hayalim, evlenip çocuk yapmak. Demek ki beceremiyorum. Kesinlikle evliliğe uygun olmayan kişilerle beraber oldum ve adam edemedim.

İster miydiniz öyle biri olmayı?

- İnsanları adam etmekten yana değilim. Herkesi olduğu gibi sevip, ortak nokta bulunmasını isterim.

Diziden ayrılmam hata olur

"Avrupa Yakası"ndan her yıl bir oyuncu ayrılıyor. Siz ayrılmayı düşündünüz mü?

- Ben çok mutluyum. Ayrılırsam, kariyerim için çok büyük bir hata yapmış olurum. Bu kadar saygı ve sevgi gören bir projenin parçası olmayı başarmışken, bırakmak bana doğru gelmiyor. "Avrupa Yakası" devam ettiği sürece kadroda yer almak isterim.

Haberin Devamı

Yaprak’tan sonra nasıl bir karakteri canlandırmak istersiniz peki?

- Kesinlikle Yaprak gibi saf bir kızı oynamayacağım. Oyunculuğumu göstereceğim bir karaktere bürünmek istiyorum. Şafak Sezer, zamanında "Sen çok güzel kötü kadını oynarsın" demişti. Aslında o da olabilir. Bir katili oynamak da güzel olabilirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!