Benim Tercihim

Güncelleme Tarihi:

Benim Tercihim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2000 00:00

Haberin Devamı

Antalya gecelerinin seksi şarkıcısı Arzu, ‘en büyük düşüm’ dediği albümünü çıkarmaya hazırlanıyor.

ANTALYA'ya, 6 yıl önce geldiğinde,jimnastik öğretmenliği yapıyordu. Şimdi ise popüler solistler listesinin üst sıralarında yer alıyor Arzu Turalı. Şu günlerde, yaşamdaki tek hayali olan ilk albümünü çıkarmak için kolları sıvadı.

Geçici bir süre için Barlar Sokağı'nda şarkı söylerken, Cece Bar'ın sahibi Cemal Hancı, kendisini tesadüfen dinleyince, hayatı bir anda değişti bu güzel kızın... Arabasıyla Kaleiçi'nden çıkan Cece'nin patronu Hancı, Arzu'nun güzel sesini farkedince, barın solisti ünlü popçu Göksel de yerinden oldu.

6 YILDIR SAHNEDE

Bugün Antalya'nın popüler eğlence mekanı olan Cece Bar'da 6 yıldır sahne alarak popüler simalar arasına yerleşen Arzu Turalı, işinde ilerlemeyi hedefliyor.

Sesi kadar güzelliğiyle de gece müdavimlerini etkileyen Turalı, geçtiğimiz aylarda Sony Müzik Prodüktörü Metin İlhan'ın yaptığı teklifi değerlendiriyor.

Bara eğlenmek için gelen İlhan'dan aldığı teklif üzerine, ilk albümünü yapmak için girişimler başlatan Turalı'nın tek engeli, sahnesini yerine devredebileceği bir solistin olmayışı.

SAHNE KAZASI

Askısı kopunca göğüslerinin dışarı fırlaması, topuğunun kırılması ve düşmesi gibi sahnede hiç unutamadığı yüzlerce anı yaşadığını belirten Turalı, şarkı söyleyemediği zamanlar kendisini kötü hissettiğini belirtiyor.

Ancak, hayatındaki tek başarısının şarkı söylemek olmadığını belirten güzel solist, aynı zamanda iyi bir tenis oyuncusu ve usta bir aşçı. Düzenli olarak gittiği Dedeman Otel'in tenis kortunda en az 2 saat boyunca elinden raketi bırakmayan Turalı, bu oyunu oynarken, günün tüm üzüntülerini ve yorgunluğunu üzerinden attığını söylüyor.

VARSA YOKSA SPOR

Mutfağında köri soslu, mantarlı tavuk sote, brokoli çorbası ve özel salata çeşitlerini yapmaktan zevk duyan Turalı, yemek yapmayı anne ve babası ayrı yaşamaya başlayınca öğrenmek zorunda kaldığını söylüyor.

Yapmak istediklerini hep başardığını belirten Turalı, hayatın anlamını, ilk kez dalış yaptığında öğrendiğini söylüyor. Bir daha su yüzüne çıkamama korkusuyla, yaşamın ne demek olduğunu anladığını belirten Turalı, şimdi hayata sımsıkı sarıldığını ve mutlu olduğunu sözlerine ekliyor.

Güzelliği ile dikkatleri üzerinde toplayan Arzu , sahnede cesur kıyafetler giymekten de çekinmiyor.

Kıyafeti :

More&More, Polin

Parfümü :

Gucci, Lancome

Saati : Baby-G, Casio

Ayakkabısı :

Paper Love, Shoe&Me

Gözlüğü : Gucci

Kuaförü : M.D.

Makyaj ürünü : Lancome

Sevdiği aktör :

Mel Gibson

Sevdiği aktrist :

Julia Roberts

Sevdiği erkek şarkıcı :

Levent Yüksel, Sting

Sevdiği kadın şarkıcı :

Şebnem Ferah, Sertab Erener

Okuduğu köşe yazarı :

Hıncal Uluç

Her gece yatmadan önce kitap okuma alışkanlığını yitirmeyen Arzu, kendini tam bir kitap kurdu olarak tanımlıyor.

GİYİM ZEVKİ

Vitrinlerde görüp de beğendiği her kıyafeti hemen satın aldığını belirten Arzu Turalı, gardrobunun, 'yangın anında ilk kurtarılacak eşya' olduğunu söylüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!